• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba ben de 9. Haftadayım ama boynumda yüzümde sivilceler oldu pütür pütür sizde durumlar nasıl benim canımı sıkıyor bu durum geçer mi de bilmiyorum bir şey de kullanmıyorum korkumdan bir de kaşık ağrılarım devam ediyor ara ara sizin nasıl

denizzehra denizzehra merhaba beni de ekleyebilir misin tabloya? 2. Gebeliğim.
İkiz gebelik
Sat: 22 Ağustos
4+6 iki kese
6+4 kalp atışları
Tahmini doğum tarihleri 40 haftadan 22 Mayıs görünüyor ama sanırım ikizleri 40 hafta bekletmiyorlar yine de 22 Mayıs yazabilirsiniz tahmini doğum tarihine

denizzehra denizzehra merhaba beni de ekleyebilir misin tabloya? 2. Gebeliğim.
İkiz gebelik
Sat: 22 Ağustos
4+6 iki kese
6+4 kalp atışları
Tahmini doğum tarihleri 40 haftadan 22 Mayıs görünüyor ama sanırım ikizleri 40 hafta bekletmiyorlar yine de 22 Mayıs yazabilirsiniz tahmini doğum tarihine
Hayırlı olsun size de 🥰 Ben 36. Haftada doğum yapmıştım. 40 haftaya ulaşacak kadar anne karnına sığmıyorlar maalesef. İnşallah sorunsuz bir gebeliğiniz olur. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

Arkadaslar ben daha 6.haftadayim ama catlak olmasin diye neler surdunuz kullandiniz birde yuzumu temizlemek icin bir jel ve gunes kremi arastriyorum sizlerin doktora sorupta kullandiginiz urunler var mi

Arkadaslar ben tup bebek tedavisi oldum beta sonucuma gore gebeyim yarin kese gormeye gitcem 5+4üm ama bende bulanti filan gibi aserme gibi seyler yok ha bulanti olmasini istemem tabi ama bi sikintimi var diye korkuyorum
İllaki bulantı olacak diye birşey yok. Ama evet insan bulantı ile bebeğin varlığını hissediyor gibi ':)
Merhaba bugün 7+2 yim. Dünden beri ağzımda metal tadı var yemekten sonra ağzımda ekşi bir tad oluyor buda yeni başladı. Varmı yaşayan?
Ben 🙋. 4.aya kadar bu devam ediyor ve 4.aydan sonra geçiyor. Yani bende hep böyle oldu
Selam arkadaşlar benim bulantılarım dayanılamayacak bir hâl aldı prilam falan dinlemiyor. Böyle olan var mı
Ben 🙋 bana prilam fayda etmiyor. Başka bir ilaç kullanıyorum ama sanırım onu da her doktor yazmıyor. Ama ben 2 gebeliğimde de sadece onunla ayakta durabildim o yüzden yine ona başladım.

İllaki bulantı olacak diye birşey yok. Ama evet insan bulantı ile bebeğin varlığını hissediyor gibi ':)

Ben 🙋. 4.aya kadar bu devam ediyor ve 4.aydan sonra geçiyor. Yani bende hep böyle oldu

Ben 🙋 bana prilam fayda etmiyor. Başka bir ilaç kullanıyorum ama sanırım onu da her doktor yazmıyor. Ama ben 2 gebeliğimde de sadece onunla ayakta durabildim o yüzden yine ona başladım.
İsmini yazar mısınız doktoruma sorayım

Çokk teşekkür ederim.Ben tüp bebekle hamile kaldım
Kendi doktorum söyledi bunu.rh alt uyumsuzluğu var sizde dedi.Nasıl oldu anlamadım.O hastaneye hiç gitmek istemiyorum ama başka doktor bilmiyorum bilmediğim içinde güvenemiyorum.Zaten aşırı pahalı.Çaresizlik çok zor,Allah herkesin yardımcısı olsun
Hangi şehirdesin? Burada belki doktor önerirler. Bence bu sürede çok para harcamak da doğru değil, bebekler gelince ekonomi alt üst oluyor. İnşallah daha uygun ve iyi bir doktor bulursunuz

Kızlar merhaba ben de 9. Haftadayım ama boynumda yüzümde sivilceler oldu pütür pütür sizde durumlar nasıl benim canımı sıkıyor bu durum geçer mi de bilmiyorum bir şey de kullanmıyorum korkumdan bir de kaşık ağrılarım devam ediyor ara ara sizin nasıl
Benim ilk gebeligimde yüzümde kocaman kocaman kahverengi lekeler oldu. Hatta görenler ilk kez bu kadar çok görüyorum iyileşmez falan da dedi ama doğumdan bir kaç gün sonra geçti.
Sizin de hormonlardan oluyor. Oynamayın iz yapmasın, geçer.

Back
X