- Konu Sahibi denizzehra
- #3.141
Merhabaa kızlar benide ekleye bilir misiniz? Yaşım 27.
2.Çocuğum olacak
Sat 26ağustos
6.haftada kalbini duyduk
2.Çocuğum olacak
Sat 26ağustos
6.haftada kalbini duyduk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi özel hastane İstanbul da iyimi peki ben hamile kalmak için gidicemde ben İstanbul Anadolu yakası oturuyorum da yakında ve iyiyse tavsiye ediyor musunuzİstanbuldayım, doktorun muayene ücreti normalde 9bintl’ymiş ama sigortamla anlaşması var, bana 600tl masraf çıkıyor
Hayır veritas, yaptırmayacağımEurofins mi sizinkide? Birde ikili tarama yaptıracakmısınız?
Çok geçmiş olsun. Siz mi başvurdunuz hastaneye nasıl oldu? Son birkaç gündür ben de su içmekten kesildim yine. İdrar yolu enfeksiyonu da var. Ne yapacağımı şaşırdımKızlar beni hastaneye yatırdılar. Kusmaktan vücudumda su kalmamış
Keşke doktor kullan dediği zaman ilacı kullansaydın canımKızlar beni hastaneye yatırdılar. Kusmaktan vücudumda su kalmamış
Çok üzgünüm. İnşallah bir daha ki sefere sağlıklı bir gebeliğiniz olur.Bebeğin kalbi durmuş o kadar üzgünüm ki anlatamam benim için dua edin![]()
mesaj atıyorum sizeSaat kaçta randevunuz
Mutlaka buraya sonucu yazın olur mu
Benim yarın 3 te,saatler nasıl geçecek sabırsızım
Çok üzüldüm canım acını hissedebiliyorum.rabbim en kısa sürede karnını da kucağını da doldursun inşallahBebeğin kalbi durmuş o kadar üzgünüm ki anlatamam benim için dua edin![]()
benim arkadaşımda riskli çıktı bazı genetik hastalıklar baya üzüldüler ama cocuk sağlıklıydı doğdugunda Fetalde kesin bu demiyor olasılık olarak yüksek riskli filan diyor. O yüzden kafa karıştırmaya gerek yok diye düşünüyorum ben.Fetal DNA da %100 değil diye biliyorum ben risk oranını veriyor sadece.
Yaptıranlar daha iyi biliyordur bizi aydinlatir belki
üzüldüm canım allah sabır versin allah daha hayırlısını verir inşallahBebeğin kalbi durmuş o kadar üzgünüm ki anlatamam benim için dua edin![]()
Çok üzüldüm , Allah sabrını artırsın , gönlüne göre kısa zamanda hayırlısını kolaylıkla nasip etsinBebeğin kalbi durmuş o kadar üzgünüm ki anlatamam benim için dua edin![]()
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın riskli bir durum yoktur inşallahKızlar beni hastaneye yatırdılar. Kusmaktan vücudumda su kalmamış
Geçmiş olsun tez zamanda iyileşmen dileğiyleKızlar beni hastaneye yatırdılar. Kusmaktan vücudumda su kalmamış
Allah sabır versin çok üzüldümBebeğin kalbi durmuş o kadar üzgünüm ki anlatamam benim için dua edin![]()
Ah ya Allah sabır versinBebeğin kalbi durmuş o kadar üzgünüm ki anlatamam benim için dua edin![]()
Ben de dün gece bulantı hapımı içmedim takip etmek için ve hiç bulantım yok… İnşallah bu dönemde olan bir şeydir. Çok gerildim ben deBenim de göğüs hassasiyetim azaldı 9+5 teyim ve bulantım yok belirtilerim az şuanda bende gerginim pazartesi kontrolum var gün sayıyorum