Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de maalesef ki direndim ama bugün ayaklanamayacağımı hissedince başladım, Allah’a emanet artık, umarım herhangi bir problem yaşamam ve bi an önce toparlanırım, siz de herhangi bir sorun olusturmus muydu? 🥹
Hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz.
Bana dahiliye doktoru yazmışyı gerçi ismi aklımda değil ama yine kadın doğum doktoruna sorup öyle kullandım. Hayır bir sıkıntı olmadı, asıl enfeksiyonun bebeğe geçmesi daha büyük sıkıntı. Şifa olsun inşallah

Bir kaç gündür o kadar kötüydüm ki bulantıdan. Allah'a şükür bugün bir tık iyi hissediyorum. temizlik yaptım. Bu bile iyi geldi ya. İnsan yat yat kendini işe yaramaz hissediyor ve

Benimki kafasına göre takılıyor😄 genelde acıkınca ve yemek yedikten bir süre sonra bulanıyor. Bir de yemek kokusuna maruz kalırsam çok bulaniyor
Benimde sadece yemek yerken bulanmıyot. Sürekli ağzında bişey olması gerekiyor. Yoksa o acımsı demir paramsı tat mahvediyor

Kızlar 14-15. haftalara gelenler varmı? Onlar nisan oluyor sanırım ama yine sorayım bulantılar azalınca acıkıyor musunuz eskisi gibi🥹 Acıkmayı özledim sevdiğim yemekleri yapıp film izlemeyi özledim. Bu hiç düzelmezse aşırı üzülürüm. Çay içmek istemiyorum kahveden soğudum. Mutfağa girmek bile istemiyorum hayır mutfak tertemiz ama kokuyor gibi geliyor. Bu koku alma olayı azalıyor mu? Havalar soğudu akşama kadar camları açıyorum havadar olsun diye off🙈

Merhaba bu hafta neden yaptırmıyorsunuz ben yarın kan vermeyi düşünüyorum
Merhaba açıkçası ben de herkesten 10. Hafta dolunca yaptırılabildiğini duydum ama doktorum 12. Hafta yapalım dedi, o yüzden 2 hafta sonra yaptıracağım. Bir bilgim olduğundan değil, doktor öyle söylediği için yani. Hatta şöyle dedi, normalde 34 yaş altına fetal dna zorunlu tutmuyoruz, sen tam sınırdasın 35 yaşındasın. 12. Haftaya perinatolog randevusu al, fetal tarama yapılsın ultrasonda ve ordan çıkıp bana gel, onun sonucuna göre kapsamlı fetal mi yaptıralım yoksa temel olanlar da yeterli mi bakar karar veririz dedi. 4-5 çeşidi varmış acıbademde, fetal tarama ultrason sonucuna göre hangisi gerekli ben yorumlayacağım dedi. Doktorumu da yeni değiştirdim, diğer doktor hiç böyle açıklama yapmıyordu, genetik biriminin numarasını bir kağıda yazıp onlarla görüş diyordu. Şimdi bu doktor tek tek açıklayınca güven duydum 🤣 bir de bu doktor yakın arkadaşımın da doktoruydu, o da benden gerekmeyen hiçbir test istemedi diyince daha güven duydum

Evet canım doktor bana kabızlık için iki ilaç verdi, tuvalete çıkınca 1 kilo verdim 🤣 öyle bir durumdaymışım ve sen söyleyince farkettim sonra bulantım azaldı
nasil bir ilac verdi acaba:) benim de kabizlik problemim var malesef. surekli sis hissediyorum kendimi.

nasil bir ilac verdi acaba:) benim de kabizlik problemim var malesef. surekli sis hissediyorum kendimi.
Valla eski doktorum asla hiçbir şey vermedi. Bu yeni doktor, 4-5 gün tuvalete çıkmıyorum diyince öyle olmaz ama dedi. Bir tane prebiyotik takviyesi verdi toz şeklinde suya karıştırılıp içiliyor. Bir de bir şurup verdi sabah akşam içiliyor. İsimlerini bilerek yazmıyorum, doktora sormadan kimse almasın, belki kişiden kişiye değişen şeyler vardır 🙏🏻 isterseniz özelden yazarım doktorunuza sormak isterseniz, çünkü aşırı etkili. Kabız olan beni bile ishale çevirdi ilk içişte 🤣

Maşallah yaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Hayırlısı olsun da kız erkek farketmez. Ama tabi ben böyle söylesem de babamız kız bebekleri çok seviyor. Tam bir kız babası olacak eğer nasipse inşallah.
Rabbim gönlünüze göre versin önce sağlıklı olsun, eşim de ben de erkek bebek düşkünü iki bireyiz 😄 Ama böylesi hayırlıymış şimdi kızımızın ismi bile hazır, ultrasonda zıplayışlarını hareketlerini görünce insanın gözü görmüyor kızmış erkekmiş iyi ki de böyle olmuş dedik ikimiz de 🩷🧿

Sizinkisi yine gelmiş ve size kızım diyor,benim kisi bebeği öğrendi aramadi her gebeliği burnumdan getirdi tencere tava vura vura ya da kalmadı aniden bastı gitti,ben kendimi kötü hissedeyik.diye bildiğin kıskanıyor ,kendisi iki kere evlenmiş ilk kocasi bırakmış 2.kocasi kayinbabam ondan da hiic değer görmemiş,eşim bana çok düşkün gozumun içine bakar,çocuklarımıza çok düşkün bildiğin rahatsız oluyor,size tavsiye verecek durumda değilim bende bu ilişkide iyi sayılmam tek diyeceğim,kaynana geçip gidecek hiiiic umursamayin,koca da normal değilse onu da sallamayın ,kasık ağrım var diyip geçip uzanın hiç diyaloğa girmeyin tripte atmayın onunda arkası uzar gider,kendi halinize bakın
Benim kayınvalidem öyle çok fena bir kadın değildir ama işte eşim son zamanlarda çok huysuz, kadının yanında tartışma çıkartıyor. Ben de hiç alttan alabilecek durumda değilim, çok duygusalim. Kayınvalidemin de annelik damarları kabarıyor biz tartışınca, hep oğlunu kayiracak şekilde konuşuyor.
Bence zaten herşey eşimin başının altından çıkıyor, çok huysuz son zamanlarda. Sanki o hamile!
Allah size de sabır versin dengesiz insanlarla uğraşmak çok zor.

Back
X