• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür temiz geldi :) Dilerim sizinde aynı şekilde sonuçlanır. Aynı firmada 10 günde çıkmayanları okumuştum ama yoğunluktan kaynaklı değişiyor sanırım. Sizin de tez vakitte gelsin. Kaçıncı haftadasınız? Cinsiyet hissediyor musunuz :)
Çok teşekkür ederim. Aklınıza gelirse dua ederseniz ne mutlu bana süreç can sıkıcı gerçekten. Ben 13. Haftayı bitirdim aslında 14 ü bitirmiş olmalıydım ama en son ultrasonda bebek bacaklarını kendine topluyor diye böyle çıktı haftası :/ dilerim bu da normaldir. En ufacık şeyi kafaya takmaya çok müsaitim bu sıralar. Benim bir oğlum var. En başından beride kız hissediyorum şuan:) rüyamda da gördüm ama sürpriz de olabilir tabi 🤗 doktorumda cinsiyeti hiç görmedi oğlum 11. Haftada göstwrmişti bu saklıuor kız olabilir dedi hep sadece bakalım şuan tek dileyim hayırlı haberler almak sonuçlarımı temiz görebilmek 🥹

Çok teşekkür ederim. Aklınıza gelirse dua ederseniz ne mutlu bana süreç can sıkıcı gerçekten. Ben 13. Haftayı bitirdim aslında 14 ü bitirmiş olmalıydım ama en son ultrasonda bebek bacaklarını kendine topluyor diye böyle çıktı haftası :/ dilerim bu da normaldir. En ufacık şeyi kafaya takmaya çok müsaitim bu sıralar. Benim bir oğlum var. En başından beride kız hissediyorum şuan:) rüyamda da gördüm ama sürpriz de olabilir tabi 🤗 doktorumda cinsiyeti hiç görmedi oğlum 11. Haftada göstwrmişti bu saklıuor kız olabilir dedi hep sadece bakalım şuan tek dileyim hayırlı haberler almak sonuçlarımı temiz görebilmek 🥹
Tabiki ederim. Çok güzel sonuçlar alın inşallah :)

Amniyosentez sonucum daha 15 gun anca oldu cikali.
Eylul ayinda fetal dna yaptırmıştım. Ultrasonda hiçbir bulgur yoktu. İzmire prof perinatolog a kontrole gittik oda 45 dk filan inceli hiçbir bulgur yok dedi 20.haftada da amniyosentezi yaptırdık şükür temiz geldi.
Günlerdir ilk defa bu kadar sevindim umut ettim.sizin adınıza çok sevindim darısı bize inşallah.
Amniyosentez tinaztepe genetikte
Fetal dna genoks
Ben eurofins de yaptırdım.uzayınca tahmin etmiştim bişi çıktığını.trizomi çıkınca ikinci kez tekrar yapmışlar testi yine çıkmış.20 sinde amniyosentez yapılacak
Kalpteki parlaklık genelde bütün bebeklerde oluyor ve zamanla geçiyor o oğlumda vardı sonra kayboldu o parlaklık..
Ense burun normaldi safra kesesi görünmuyordu bizimde detaylıda dahi görünmedi doğunca ilk kakasına bakıldı ve ultrason çekildi herşey normal çıktı şükür ki sizde içinizi ferah tutun sağlıcakla gelir inşallah bebeşiniz 🤲
Nasıl umut oluyor bana bu söyledikleriniz bilseniz.bebeğin hareketlerini de hissediyorum mesela ama down olunca hareket etmezmiş ileri haftalarda bile çok nadir hissedilirmiş.ven 13. Haftadan beri hissediyorum o da biraz umut oluyor bana

bide iki çocukla bu bulantıları çektiğinizi ve lüçük çocuğunuzun soğuk alıp üç gündür uyutmadığını düşünün😩 tabiki yine elhamdulillah rabbim aratmasın eksikliklerini göstermesin yapacak bişi yok sonu rahmettir inşallah
Aynı durumdayiz bende devamı var çocuklardan bana çok ağır grip geçti, döküyorum

Günlerdir ilk defa bu kadar sevindim umut ettim.sizin adınıza çok sevindim darısı bize inşallah.

Ben eurofins de yaptırdım.uzayınca tahmin etmiştim bişi çıktığını.trizomi çıkınca ikinci kez tekrar yapmışlar testi yine çıkmış.20 sinde amniyosentez yapılacak

Nasıl umut oluyor bana bu söyledikleriniz bilseniz.bebeğin hareketlerini de hissediyorum mesela ama down olunca hareket etmezmiş ileri haftalarda bile çok nadir hissedilirmiş.ven 13. Haftadan beri hissediyorum o da biraz umut oluyor bana
Güzel haberler inşallah üzülme güzel anne kuzucuğun seni sağlıkla bekliyor 🤲

kızlar bugün doktor kontrolüne gittim 10+3 üz ama 11 çıktı elhamdulillah gelişimi güzel dedi bide şaşırdım cinsiyeti söyledi tahmin bile değil direk bu dedi sordum bacak arasından mı yoksa kemik yapısından mı anladınız ikiside dedi hem bacak arası belli hem kemik yapısı foto atıcam tahminleri alayımEki Görüntüle 3670542
Erkek 😊

Hiç canınızı sıkmayın sizin Allah'ın izniyle temiz çıkacak..

cinsiyet öğrenen anneler. Acaba canınız ne istedi nelerden tiksindiniz ve cinsiyeti öğrendiniz cok merak ediyorum. Mesela tatlıdan tiksindim kız çıktı hurafesi gibi vs🥰
Kız erkek fark etmeden tavuk ve tavuk yemeklerinden tiksiniyorum. Kokusuna bile tahammülüm yok. İlk gebeliğimde de aynısı oldu. Doğum sonra bile aylarca ağzıma sürmemiştim. Bir de erkek bebeğe hamileyken nar aşermiştim. Bütün kış yemiştim. Şimdiki kız bebek ama henüz bir aşerme durumu başlamadı. Bekliyorum bakalım 😄

kızlar bugün doktor kontrolüne gittim 10+3 üz ama 11 çıktı elhamdulillah gelişimi güzel dedi bide şaşırdım cinsiyeti söyledi tahmin bile değil direk bu dedi sordum bacak arasından mı yoksa kemik yapısından mı anladınız ikiside dedi hem bacak arası belli hem kemik yapısı foto atıcam tahminleri alayımEki Görüntüle 3670542
Biz 11 ken doktor çok erken dedi. Acaba anlıyorda söylemiyor mu.
Ben asla anlayamıyorum bacağının arası gözükmüyor ki 😂 ama erkekmiş okudum msjlarda sağlıkla hayırla gelsin

Merhaba Antalya’da hangi doktora gidiyorsunuz ben de Antalya’ya taşınıcam da hastane ve doktor arayışındayım.
Merhaba, ben öncesinde (yaklaşık 2 yıl) Medical Park'ta görev yapan Mehmet Karaca'ya gidiyordum ama 12.hafta sonu düşük yaşadım ve sonrasında beni tatmin etmedi yaklaşımı o yüzden doktor değişikliği yaptım. Mehmet hoca insani olarak çok iyidir ama hem çok yoğun hem de düşük tehlikem olduğundan şimdi vitale'de olan Rıza Hakan Güralp'e gidiyorum. Her şey iyi ve iki arkadaşımın da doktoruydu. Zaten onlar önerdi bana çoklu düşük yaşadılar. Dün de serklaj yaptı sağ olsun iyi her şey. Düşük hikayeniz varsa öneririm onun dışında yorumları gördüğümden vitale'de yine şerife hoca iyi sanırım herkes memnun. Özel mi düşünüyorsunuz?

Merhaba, ben öncesinde (yaklaşık 2 yıl) Medical Park'ta görev yapan Mehmet Karaca'ya gidiyordum ama 12.hafta sonu düşük yaşadım ve sonrasında beni tatmin etmedi yaklaşımı o yüzden doktor değişikliği yaptım. Mehmet hoca insani olarak çok iyidir ama hem çok yoğun hem de düşük tehlikem olduğundan şimdi vitale'de olan Rıza Hakan Güralp'e gidiyorum. Her şey iyi ve iki arkadaşımın da doktoruydu. Zaten onlar önerdi bana çoklu düşük yaşadılar. Dün de serklaj yaptı sağ olsun iyi her şey. Düşük hikayeniz varsa öneririm onun dışında yorumları gördüğümden vitale'de yine şerife hoca iyi sanırım herkes memnun. Özel mi düşünüyorsunuz?
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere. Evet özel düşünüyorum vitale hiç araştırmamıştım. Medstar’dan bikaç doktor Memorial’dan da Gülbin hocayı öneren oldu. Özel veya tamamlayıcı sağlık sigortam olmadığı için doğum paketi almayı düşünüyorum onu da araştırıyorum. 12. Haftamda taşınıcam fetal DNA testi için de Natera mantıklı geldi kan grubu da bakıyorlarmış, kan uyuşmazlığımız olduğu için önemli kriterdi.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilere. Evet özel düşünüyorum vitale hiç araştırmamıştım. Medstar’dan bikaç doktor Memorial’dan da Gülbin hocayı öneren oldu. Özel veya tamamlayıcı sağlık sigortam olmadığı için doğum paketi almayı düşünüyorum onu da araştırıyorum. 12. Haftamda taşınıcam fetal DNA testi için de Natera mantıklı geldi kan grubu da bakıyorlarmış, kan uyuşmazlığımız olduğu için önemli kriterdi.
Rica ederim 🌸 vitale uygun baya, doğum 35k dediler geçen hafta bize, fetal için de vitale yakınında bir yerden fiyat aldık 16k ama kan uyuşmazlığına bakıyorlar mı bilmiyorum isterseniz atarım broşürü. 😊

Back
X