• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    46
2.bebeği olanlara sorayım tecrübelisiniz 🫢 nevresim takımı nerden aldınız ?
İstanbulda olanlar Eminönü’nde pasaj mı han’mı birsey duydum ama net bilmiyorum
Anne bebek ürünleri sarılıyormuş
Daha önce baktınız mı oraya ?

Biz kumaşçılardan kumaş alıp diktirmiştik. Bir takım sadece hazır almıştım ama kalitesi çok fark ediyor hazır ile dikilmiş nevresimin.
İmkan varsa kumaş alıp diktirmek en güzeli. Bir de kumaşı diktirmeden önce yıkatıp, kurutmaya atarsanız çekeceği kadar çekiyor sonra nevresimi diktirince bir daha çekme olmuyor.
Biz Ümraniye'de ki kapalı sokağın üst paralelinde manifaturacılardan almıştık kumaşları, çok güzel desenler vardı 😊

Beşiği de ikea dan almıştım , nevresimi de ordan aldım memnun kalmıştım

Aa evet mahmut tuncay. Yine ona giderim yüksek ihtimalle. Sen normalde kayseride mi yaşıyorsun ankarada mı
Kayseri’de yaşıyorum . Ara tatile denk gelmişti ikili test o sebeple tatilde Ankara’da olunca orda yaptırmış bulundum . Ama sonucuna burdan bakamadılar 😔

Benimde iki kızım var üçüncü süpriz oldu şuanda herkes kesin iki kızdan sonra oğlan geliyor diye darlıyorlar beni 😊bakalım bende diyorum iki kız ya hep kız olur benimde kesin o yüzden 3 ne gelirse şansıma artık tüpleri baglatcam 😂
Her iki meyveden de olsun isteriz ama Allah'ın verdiği önce sağlık ve hayırlısı iyi olsunlar çocuklarımız rabbim hepsini korusun en ufak birşeyde olan bize oluyor

Kızlar merhabalar 2. Ve sonrası bebişe hamile olanlara bi sorum olucak. ilk gebelikte mesela cinsiyeti şöyleydi ama şuan hamileliğim daha farklı geçiyor dediğiniz ve cinsiyetin farklı çıktıgı oldumu. 🥰umarım sorum açıklayıcı olmuştur
Benim farklı bu daha erken mide bulantılarım kesildi uykumda değişen birşey olmadı ki digerlerinde uykum gelirdi hep daha halsiz olurdum sivilce diğer kizlarimda hiç çıkmadı mesela bunda çıktı ama cinsiyeti aynı tek ortak noktaları hepsinde mide bulantım oldu tabi ilk hamileliklerimde göre daha az oldu

17. haftadayım 4 kilo aldım nolur biri moral versin çok değil desin😬
Benimde 3 kilo aldım görünürde pek birşey yok ama tartıda var 😂göğüslerim şişmeye başladı sanki ilk hamileligimde de erken başlamıştı süt doluyor herhalde diyorum daha alacaz kilo yalnız değilsin yani ben 5.aydan sonra şişmeye başlıyorum bir kerede alıyorum doğumdan sonra gidiyor hiç stres yapma boşuna

Kızlar merhabalar 2. Ve sonrası bebişe hamile olanlara bi sorum olucak. ilk gebelikte mesela cinsiyeti şöyleydi ama şuan hamileliğim daha farklı geçiyor dediğiniz ve cinsiyetin farklı çıktıgı oldumu. 🥰umarım sorum açıklayıcı olmuştur
Farklı cinsiyetler ama ilk gebeliğimle aynı geçiyor. Bulantı kusmalar uzatmalarla devam ediyor, canım asla tatlı istemiyor. İki gebelikte de ilk gün itibariyle tavuktan tiksindim. vs. vs. Bence tamamen vücudun gebeliğe verdiği tepkiyle alakalı. 😄

Biz kumaşçılardan kumaş alıp diktirmiştik. Bir takım sadece hazır almıştım ama kalitesi çok fark ediyor hazır ile dikilmiş nevresimin.
İmkan varsa kumaş alıp diktirmek en güzeli. Bir de kumaşı diktirmeden önce yıkatıp, kurutmaya atarsanız çekeceği kadar çekiyor sonra nevresimi diktirince bir daha çekme olmuyor.
Biz Ümraniye'de ki kapalı sokağın üst paralelinde manifaturacılardan almıştık kumaşları, çok güzel desenler vardı 😊
Evet annemde çoğu zaman dikim yaptırıyor bende ikilemde kalmıştım hazır dikim güzel olan varsa alırım diye düşündüm ama dediğiniz gibi yapmak mantıklı geldi.

Her iki meyveden de olsun isteriz ama Allah'ın verdiği önce sağlık ve hayırlısı iyi olsunlar çocuklarımız rabbim hepsini korusun en ufak birşeyde olan bize oluyor
Öyle gerçekten Rabbim önce sağlıklı hayırlı evlatlar versin 🙏 doğru insan iki meyveden de tatmak istiyor açıkçası kısmet nasip hersey 🌸

Evet ama farklı şubesinde düşünüyorum raporlu maliyeti ne kadar oldu size
Biz raporlu yaptırdık ama farklı işlemlerde yapıldı raporlu fiyatının çok çok üstünde rakamlar ödedik.Temmuz öncesi işlem yaptırmıştık ondan sonra tekrar fiyatlar değişti
Ama biz yaptırdığımız dönem raporsuz 95 tl iken 48 bin TL vermiştik.sadece tedavi için ilaçlar ayrı zaten ama rapor oldugu için oda uygun fiyata geliyor.
Eğer düşünüyorsanız görüşmenizi yapıp fiyat alın ocakta yeni zamlı fiyattan yaptırmamış olursunuz.Sanırım şuan ki güncel raporlu fiyat 65 bin TL olması lazım.Bende liste var ama Temmuz öncesi olan

İstanbulda mısınız bilmiyorum ama yeditepe ünv 9900tl ye yapıyor fetal dna, tüm kromozomlara da bakıyor. Yalnız cinsiyet bilgisini paylaşmıyor. Sonucum da bir haftada geldi benim. 35 yaş olduğum için benden de fetal dna istediler; fetal dna direkt kanla çok basit bir test. Bence de önce onu yaptırın maddi imkanınız varsa 🙏 devlette de eğer ikili taramanız riskli çıkarsa bazı hastanelerde ücretsiz yapıyorlarmış. Örneğin ümraniyede duydum.
Bugün aradım bir hemşire gelip evden kanımı aldı on güne çıkar sonuç dedi umarım güzel haberler alırız bekleyen herkesin sonuçları güzel olsun 🌸🙏

Back
X