• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    47
Sabah amniosentez yaptırdım çok stres oldum ama iğne neredeyse hiç acıtmıyor sadece sıvıyı çekerken biraz ağrı oluyor o da iğneyi çeviriyorlarmış sanırım içinde o yüzden asıl korkmanız gereken şey test bittikten sonra kalçadan yapılan ağrı kesici çığlıklarıma bütün hastane duydu herhalde. On gün sonra sonuç çıkacakmış lütfen bana dua edin temiz çıksın sonuçlarım

Dualarımız sizinle
Sonucunuz temiz çıkacak ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah

Günaydın :) Evet benimde ilk gebeliğim ama ablam 3 gebelik yaşadı doktoru ona da genetikle alakalı çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlar o yüzden özel bi krem önermiyorum demişti 3 gebeliğinde de krem kullanmadı ve çatlaması olmadı onun o yüzden bende çok üzerinde durmuyorum bu durumun. Sadece gerildikçe kaşıntım olursa deriyi yumuşatsın diye normal bir krem yada yağ kullanırım
Var mı aldığınız nir yağ vs, hindistsn cevizi diyorlar ama bissürü markası şeyi var içerik temiz olsun istiyorumm

Kızlar bir de bugün hafif kırgınlık, boğsz ağrısı, burun tıkanıklığı faşan yaşıyorum. Hastalık daha da ilerlemeden evde doğal yöntemlerle toparlanmak istiyorum. Bu süreçte ıhlamur içilebiliyor mu? Ve başka neler yapabilirim?

Tüm kalbimle yanınızdayım. İnşallah tertemiz çıkıcak sonuçlarınız. Allah içinize bebeğinize ferahlık versin🤍 Daha da kısa sürede çıkar inşallah mutlaka haber verin en az şekilde düşünmeye çalışın vardır bunda da bir hayır elbet Allah a güvenin 🙏 M morganlafaye

Günaydın arkadaşlar,
D vitamini olarak doktor bana D3K2 verdi ama burda iki arkadaş k vitamininin hamilelikte doğru olmayabilir deyince tereddüt ettim sağlık ocağındada ebe monovit d3 verdi internette hamileler kullanmasın yazıyor ben ne kullanacağım bilmiyorum🙈 Sizler ne kullanıyorsunuz acaba ona göre doktora soracağım almak için.
Merhabalar ben d vitamini olarak decavit d3 6 damla kullanıyorum. Ayrıca efa mom, mag4, enox, ecopirin, progestan gece 1 tane kullanıyorum. Ve süreç ilerledikçe yenileri ekleniyor eksilmiyorlar 😂

Ben yalnızım ilk bir ay annem gelir ondan sonra yanlız kalırım eşim işten akşamları geldikçe artık o yüzden ikisini çok sallayamayabilirim hiç bilmiyorum ve korkuyorum 🫣ben zaten ilk evlendik bebek hiç istemedim sorumluluğundan çok korktum hadi bi tane olsun böyle olmayacak dedim 2.çocuk hayalimiz yokken bi anda iki bebek
ben hiç bakamam 😄 düşündükçe yüzüme gülümseme geliyor nasıl ya vs 🫢😊
Sizi korkutmak istemem ama tek başınıza kalmanızı hiç tavsiye etmem 😄

Hamilelere uygun makyaj temizleme suyu ve yüz temizleme jeli bulan kullanan var mı arkadaşlar
Normalde Garnier hassas ciltler için micellar makyaj temizleme suyu ve Neutrogena hydro boost jel temizleyici kullanıyordum fakat içerikleri %100 içime sinmedi
Araştırınca Pure Choice hassas ciltler için yüz temizleme jelini keşfettim
Hamilelere uygun ama henüz almadım, kullanmadım
Denemeli miyim bilemedim
Ben makyaj temizleyici kullanmıyorum, tek ürünle tüm temizliği hallediyorum. Bioderma sensibio hassas ciltler için pembe renkli yüz temizleyici uygun, doktorum teyid etti 🙏🏻

Ben makyaj temizleyici kullanmıyorum, tek ürünle tüm temizliği hallediyorum. Bioderma sensibio hassas ciltler için pembe renkli yüz temizleyici uygun, doktorum teyid etti 🙏🏻

Teşekkür ederim 🌸
Diğer arkadaş da aynısını söyledi
Ortak ürün o gibi gözüküyor şu an
Bakacağım ben de ☺️

Kızlar bir de bugün hafif kırgınlık, boğsz ağrısı, burun tıkanıklığı faşan yaşıyorum. Hastalık daha da ilerlemeden evde doğal yöntemlerle toparlanmak istiyorum. Bu süreçte ıhlamur içilebiliyor mu? Ve başka neler yapabilirim?
Ihlamur iciliyor, dut kurusu kaynatip icebilirsiniz iltihap kurutucu. Bir de benim doktorum bogaz spreyi ve burun spreyi kullanabilirsin hap kullanamazsin sadece dedi ağrı kesici bogaz spreyi kullaniyorum benim de bogazim agriyor

Sabah amniosentez yaptırdım çok stres oldum ama iğne neredeyse hiç acıtmıyor sadece sıvıyı çekerken biraz ağrı oluyor o da iğneyi çeviriyorlarmış sanırım içinde o yüzden asıl korkmanız gereken şey test bittikten sonra kalçadan yapılan ağrı kesici çığlıklarıma bütün hastane duydu herhalde. On gün sonra sonuç çıkacakmış lütfen bana dua edin temiz çıksın sonuçlarım
Hayırlı haberler inşallah Rabbim hangi yol hayırlı ise o yola çıkarsın inşallah Dualarımız sizinle Güzel Anne 🤲

Kızlar, İstanbul And, detaylı ultrtason için öneriniz olur mu acaba ?
acıbadem kartal , resul hoca peritanaolog sayılı isimlerden ama yolu çekerim giderim derseniz Prof. Dr. Cihat ŞEN, Ataköyde, bebeğin resmen vesikalık resmini çekti verdi bize ve o kadar güzel bakıyor ki resmen sendromları eleyerek gidiyor

acıbadem kartal , resul hoca peritanaolog sayılı isimlerden ama yolu çekerim giderim derseniz Prof. Dr. Cihat ŞEN, Ataköyde, bebeğin resmen vesikalık resmini çekti verdi bize ve o kadar güzel bakıyor ki resmen sendromları eleyerek gidiyor
hatta benim kadın doğumcum cihat hocanın ultarason görüntülerini görünce, mükemmel bu dedi, ultrason cihazı ı phone 17 pro max max falan dedi :)))) benim içim çok rahat etti o görünce

Kız bebek isterken 12+3 le süslü kıyafetlere veda ediyorum arkadaşlar 😅Doktor burdan dönmez dedi🤭 Hayırla sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻
IMG_8239.webp

Back
X