• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    48
Erkeğe benziyor ama emin değilim dedi 😃
Aynen gerçekten vücudumuzdaki bir organın içinde bir insan büyüyor 🥺
Başka resimleri varsa da atabilirsin nub çizgisine bakıyor ben 3 resim attım hep ultrason resmi falan benim böyle 3 boyutlu resmim yok goruncu çok duygulandım şuan kaç haftalik sizin ki ay allahim içimizde böyle canlar var çok şanslıyız ya hamd olsun

Arkadaşlar gebelikten kaynaklı kendisini yanlız hisseden varmı ben öyleyim ,neden bilmiyorum
Bende hayatım bitmiş gibi hissediyorum artık eski rahatım özgürlüğüm olmayacak diye tuhaf oluyorum,üzülmek degil ama işte 🤷‍♀️ Üstüne bide çekilmez bi mide bulantısı olduğu zamanlar, hayatım mahvoldu hislerine kapılıyorum 🫣

Başka resimleri varsa da atabilirsin nub çizgisine bakıyor ben 3 resim attım hep ultrason resmi falan benim böyle 3 boyutlu resmim yok goruncu çok duygulandım şuan kaç haftalik sizin ki ay allahim içimizde böyle canlar var çok şanslıyız ya hamd olsun
Daha önceden 11.haftayı attım yorum yapmadı. Şuan 13+2

Hamilelikte sürekli renkli gözlü birine bakarsan bebek renkli gözlü olur, bebeğinin benzemesini istediğin bebeğin fotoğrafına sürekli bakarsan bebek ona benzer gibi söylemler sizce doğru mu arkadaşlar
Çevresinde ya da ilk çocuklarında deneyen ve gerçekleşen var mı 😄
Bence değil benim genetik testte %79 kahve rengi gözlü olacak gibi sonuç çıktı ben kahve renkliyim eşim yeşil :)

Kızlar beni çok rahatsız eden bir konu var, sanki herkes erkek çocuğu olacaklara allah yardımcın olsun çok zor gibi sözler söylüyor, bugün yine o tarz bişey duydum ağladım. Zaten zar zor tüp bebekle hamile kaldım böyle duyunca sinir oluyorum ters cevap veresim geliyor😣 erkek çocuğu olanlar özellikle sorum size gerçekten çok mu zor
Al benden de o kadar benim bir kızım var 10 yaşında. Şimdi erkek olacağını duyan herkes ay çok zor erkek çocuk bizim komşunun oğlu var düz duvara tırmanıyor falan diyorlar bende geriliyorum ya. Duyan geçmiş olsun diyor bana erkek diye.

Çocuk ailenin aynası ise neden kardeslerin huyları çok çok farklı oluyor hatta ikizlerin ,ucuzlerin her türlü farklı oluyor

Çünkü aslında 2. Çocukla birlikte anne baba da hatta çevrde değişmiş oluyor. Haliyle çocuk aynı anne ve babadan dünyaya gelsede artık evrilmiş değişmiş tecrübe edinmiş bakış açıları tamamen değişmiş evebenyn sahibi olmuş oluyor. Bir kitapta okumuştum. Bir çocuğunuzu kucağınıza alıyorsanız diğerinide alıcaksınız. Almadığınız dünyası o an bambaşka şekilleniyor diye. Kucak burda bir çok anlam ifade ediyor ama temelde değişen anne baba yansıması ve tabiki özünde bambaşka karakter özellikleriyle dünyaya gelen bir çocuk var.

Hanımlar cinsiyeti belli olanlar isimleri düşünmüyor musunuz ben karar vermekte zorlanıyorum aklınızda olanları yazalım hem bize de fikir olur
Kız olursa ece yada doğa istiyorduk, erkekte kuzey yada atlas arasındaydım ama yüksek ihtimal atlas olacak ☺️ anlaşılan atlaslar bu dönem çoğalacak 😅

Bende hayatım bitmiş gibi hissediyorum artık eski rahatım özgürlüğüm olmayacak diye tuhaf oluyorum,üzülmek degil ama işte 🤷‍♀️ Üstüne bide çekilmez bi mide bulantısı olduğu zamanlar, hayatım mahvoldu hislerine kapılıyorum 🫣
Ya hepimiz ayni hisleri yaşıyoruz galiba kulaklık takıp müzik dinlemek bile hayal olcak gibi

Kız olursa ece yada doğa istiyorduk, erkekte kuzey yada atlas arasındaydım ama yüksek ihtimal atlas olacak ☺️ anlaşılan atlaslar bu dönem çoğalacak 😅
Çok sevdiğim eniştemin ismiydi hatta adı ve soyadı hemde kulağa hoş geliyor aziz atlas ama bir cinsiyet öğrensem kizim oğlum diye sevcem de belirsizlik sıkıntı 😁😁😁

Bana hep kız dedi yaa bilemiyorum şimdi 😅😅
Ay benim doktorda 11nci haftada bacak aradı boş gibi kız olabilir dedi ama ben hep erkek hissediyorum bakalım ne çıkcak dün fetal yaptrdık on güne çıkar iki kızım var 7 ve on yaşındalar son hakkımdı zaten süpriz oldu birde oğlum olsa fena olmazdı 😂

Ay benim doktorda 11nci haftada bacak aradı boş gibi kız olabilir dedi ama ben hep erkek hissediyorum bakalım ne çıkcak dün fetal yaptrdık on güne çıkar iki kızım var 7 ve on yaşındalar son hakkımdı zaten süpriz oldu birde oğlum olsa fena olmazdı 😂
Ay inşallah rabbim kalbine göre versin inşallah ben de hep kız hissettim bilmiyorum sağlıklı gelsinler de hiç önemli değil ogreniyim yeter 😁😁😁

Back
X