• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    55
Ben Hakan beye gidiyorum çok memnunum açıkçası önceki gebeliğimde kaybım var, o zaman gitmiştim, tüm testleri planlamayı daha o zamandan yaptı. Arkadaşlarım vardı çoklu düşük yaşayan en son hamileliklerinde Hakan beyle sağlıklı doğum yaptılar. Ben ekstra serklaj da oldum. 🌸
Geçmiş olsun öncelikle umarım sağlıcakla sorunsuz bir şekilde hepimiz miniklerimizi kucağımıza alırız 🙏🌸 benimde arkadaşım bir yıl önce Hakan beyde doğum yapmıştı çok iyi doktor dedi instgramdanda baktım yorumları çok güzel tecrübeli birine benziyor bakalım fetal sonucum çıkarsa ilk hakkımı Hakan beyden yana kullanacağım😀🙏🌸

Eveettt detaylı ultrasonda söylemişti. 16 haftalık olduk şükür 🤲🏻
Yani detaylıda bile yanılma oluyormuş demekki benim 11 de acil doktoru alttan muayene etmişti sonra ben cinsiyet sorunca bacak arasını boş gördüm kız gibi dedi bir dahada gidemedim özeldeki doktorumda on haftalıkken nubdan sanırım oda tahminim kız yönünde dedi şuan 13 haftalık olduk bir haftaya fetal sonucumuz çıkarsa netleşecek bakalım 😁🌸🙏

Geçmiş olsun öncelikle umarım sağlıcakla sorunsuz bir şekilde hepimiz miniklerimizi kucağımıza alırız 🙏🌸 benimde arkadaşım bir yıl önce Hakan beyde doğum yapmıştı çok iyi doktor dedi instgramdanda baktım yorumları çok güzel tecrübeli birine benziyor bakalım fetal sonucum çıkarsa ilk hakkımı Hakan beyden yana kullanacağım😀🙏🌸
Çok teşekkür ederim 🌸 amin inşallah hepimiz sağlıkla doğum yapalım ❤️ başta biraz soğuk gelmişti ama insanı hiç endişeye sokmuyor oluşu ile alıştım 🤣

Çok teşekkür ederim 🌸 amin inşallah hepimiz sağlıkla doğum yapalım ❤️ başta biraz soğuk gelmişti ama insanı hiç endişeye sokmuyor oluşu ile alıştım 🤣
Benim iki kızımın doktoru Ünal beydi oda mesela ilk soğuk gelmişti bana ama konuşması net rahatlatıyordu insanı şimdi gideceğim doktorda önceliğim sezeryanımı iyi yapsın ağır geçmesin tek korkum o çünkü doktor çok önemli gerçekten bu konuda birde üçüncü kez sezeryan nedense korkutuyor beni 🥲

Ay geldim geldim ama bunu yazdığımın ertesi günü yine acillik oldum 😂😂 bu kez de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum o aşırı kusma yapmış. Doktora en son 12. haftada gitmiştim büyük ihtimalle erkek dedi ama kesin değil canım. Sen öğrendin mi
öğrendim canım bende 12+4 de te erkek dediler rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kusma yapıyormuymuş bu idrar yolu ya benimde sürekli karnımda bir sancı var adet sancısı üşütme sancısı gibi endişelenmemek elde değil inşallah kolayca geçiririz şu süreci

Bende sanırım bu gidişle aklımdaki tüm doktorları gezeceğim😀 en son kim içime sinerse dogumumu ondan yaparım ilk hakkımı Hakan beyden daha sonra Murat beyden öyle sırayla deneyeceğim🙏😂bakalım hayırlısı🌸
İnşallah içine sinen birisini bulursun canım 🌸

Yaş farkı konusunda şunu söylemek istiyorum karakterler benziyorsa anlaşmak daha kolay oluyor. Abimle aramda 8 yaş var çok iyi anlaşırız ablamla aramda 3 yaş var çocukluktan beri kedi köpek gibiyiz asla anlaşamayız. Anneminde kız kardeşleriyle arası baktığımda çok iyi değil hala kavga ederler, görümceleriyle daha iyi anlaşırlar. Anne babamla da aramda yaş farkı var çok güzel güvenli bir bağ var aramızda. Bence kişilikle, yetiştirilme tarzıyla ilgisi var.

öğrendim canım bende 12+4 de te erkek dediler rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kusma yapıyormuymuş bu idrar yolu ya benimde sürekli karnımda bir sancı var adet sancısı üşütme sancısı gibi endişelenmemek elde değil inşallah kolayca geçiririz şu süreci
Hayırlı olsun sağlıklı kucağına al inşallah 🥰 evet vücutta enfeksiyon olunca tetikliyormuş, sen de şüpheleniyorsan git mutlaka doktora ilerlerse bebeğe de geçebiliyor. Senin zaten vardı sanki idrar yolu enfeksiyonun geçtiğimiz haftalarda onu çözdün mü?

Kızlarım normalde bulantılarım hafif olurdu 13. Haftayı bitirdim bugün 13+0 yani 1-2 gündür şiddetlendi bulantısı 2. Trimester da başlayan var mı acaba ya olmaz heralde değil mi 🙄

Kızlarım normalde bulantılarım hafif olurdu 13. Haftayı bitirdim bugün 13+0 yani 1-2 gündür şiddetlendi bulantısı 2. Trimester da başlayan var mı acaba ya olmaz heralde değil mi 🙄
Benimde son bi kaç gündür inanılmaz arttı sebebini bilmiyorum 🙈 Bağırsaklarım çalışmıyor oda bulantı yapıyor. 16 da biter inşallah 🙏🏻

Hastaneden geliyorum idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi senin durumunda olan birine Prilam hafif neden Prilam vermiş dedi. Metpamid ve zofer yazmış. 3 gün içinde geçmezse yatıracağım dedi. Günde 2 lt su içmemi söyledi ben 2 bardağı zorla içiyorum 🥺Koca serum rahatlatmadı serumdan bir mucize beklemiştim. Allah herkese şifa versin.

Benimde son bi kaç gündür inanılmaz arttı sebebini bilmiyorum 🙈 Bağırsaklarım çalışmıyor oda bulantı yapıyor. 16 da biter inşallah 🙏🏻
Bende seviniyordum hafif geçti zaten biter yakında diye🤧 neyse artık anlaşılan bu ay da böyle geçecek o zaman 😅 İnşallah 🙏🏻

Hastaneden geliyorum idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi senin durumunda olan birine Prilam hafif neden Prilam vermiş dedi. Metpamid ve zofer yazmış. 3 gün içinde geçmezse yatıracağım dedi. Günde 2 lt su içmemi söyledi ben 2 bardağı zorla içiyorum 🥺Koca serum rahatlatmadı serumdan bir mucize beklemiştim. Allah herkese şifa versin.
Siz bensiniz :)

Herkese merhaba, ben 13+5 teyim. Hala korkularımdan dolayı aileme bile hamile olduğumu söyleyemedim. Geçmişteki düşükler kayıplar, buradaki bazı talihsiz okuduğumuz olaylardan dolayı bir türlü heyecanlanamıyorum. Sürecin tadını çıkartmam gerektiğini kendime telkin ediyorum hep ama malesef mantıklı düşünmeyi de bir zaman sonra kaybediyor insan. Bu durumda olan var mı? Nasıl sürecin güzelliğini odaklanacağımı bulamıyorum, geceleri uykum kaçıyor, hiç olmak istemediğim çok kaygılı bir insan oldum. Bu durumu nasıl aşabilirim :( Allah herkesin evladını sağlıkla kucağını almayı nasip etsin, bizi bizden başka kimse anlamaz :)

Back
X