- 22 Eylül 2025
- 266
- 331
- 18
- 43
- Konu Sahibi denizzehra
- #6.401
Teşekkür ederim cevabınız için aslında mesajı yazdıktan sonra araştırdım fiyat olarak uygun değilmiş bahsettiği markalar ayrı ayrı daha uygun. Peki bebek arabası olarak öneriniz varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevabınız için aslında mesajı yazdıktan sonra araştırdım fiyat olarak uygun değilmiş bahsettiği markalar ayrı ayrı daha uygun. Peki bebek arabası olarak öneriniz varmı?
Bendede hep sarı yeşil akıntım oldu kötü koku kaşınma vs yoksa sorun yok diyorlar su derken?Merhaba 14 haftalık hamileyim kokusuz kaşıntısız sarı yogun kıvamlı akıntım var doktor normal dedi ama bu su gelmesi konusu kafamı karıştırdı açıklarmısınız
Ben kullanıyorum zararlı vs yazılar okuyorum ama ne yapayım 9.haftadan beri kullanıyorum bazen günde bi sefer 4-5 saniye de olsa kalp atışını dinliyoruzBen eve doppler sipariş ettim, başa çıkamıyorum![]()
Bi su gelmesi konusu geçti grupta ara ara bi ıslaklık oluyor çamaşırımda öylemi acaba detaylı bilen varsa diye sordumBendede hep sarı yeşil akıntım oldu kötü koku kaşınma vs yoksa sorun yok diyorlar su derken?
Okudum şimdi anladım şöyle su gelmesi dediğimiz şey mesela benim geçen gün özellikle sanah iç çamaşırım ıslanmıştı yani az değil çokta değil doktora gittim bebeğin suyuna baktı normal enfeksiyon kaynaklı akıntıdan olduğu söyledi.Bi su gelmesi konusu geçti grupta ara ara bi ıslaklık oluyor çamaşırımda öylemi acaba detaylı bilen varsa diye sordum
Ben kullanıyorum zararlı vs yazılar okuyorum ama ne yapayım 9.haftadan beri kullanıyorum bazen günde bi sefer 4-5 saniye de olsa kalp atışını dinliyoruz
O olmasa ben iki günde bir doktora giderdim,kalp atışımı durdu ne oldu bu ağrılar niye diye çok kafada kuruyordum![]()
O an bi rahatlama geliyor değil miBende aynıyım her gün dinliyorum napiyim korkuyorum![]()
Benim ara ara oluyor ama bazen yoğun oluyor,kızlardan anladığım kadarıyla gün içindeki bol hareket ettiğimiz zaman yoğun oluyor.Burda nerdeyse hepimiz yaşamışız sanırım normal diye algıladım bendeBi su gelmesi konusu geçti grupta ara ara bi ıslaklık oluyor çamaşırımda öylemi acaba detaylı bilen varsa diye sordum
Hangi markanın aldınız birde ikizlerin kalp sesini ayırt edebiliyor muO an bi rahatlama geliyor değil mi![]()
Bende arada normaldir diyorum ama bazen kafama takılıyor kuruntu yapiyorum galibaBenim ara ara oluyor ama bazen yoğun oluyor,kızlardan anladığım kadarıyla gün içindeki bol hareket ettiğimiz zaman yoğun oluyor.Burda nerdeyse hepimiz yaşamışız sanırım normal diye algıladım bende
Bizdeki model buHangi markanın aldınız birde ikizlerin kalp sesini ayırt edebiliyor mu
Ben de sizin geçmiş konuşmalarınızdan duyarak sipariş ettim. Kontrole ayda bir gidiyorum ama gidene kadar içim içimi yiyor. Gideceğim günde ya kötü haber duyarsam diye ayaklarım geri gidiyor. En iyisi arada kendim kontrol edebileyimBen kullanıyorum zararlı vs yazılar okuyorum ama ne yapayım 9.haftadan beri kullanıyorum bazen günde bi sefer 4-5 saniye de olsa kalp atışını dinliyoruz
O olmasa ben iki günde bir doktora giderdim,kalp atışımı durdu ne oldu bu ağrılar niye diye çok kafada kuruyordum![]()
Benim de arada yokluyor başım ağrıdığında muhakkak kusuyorum 15. HaftadayimKızlar selamlar. Epeydir okumadım mesajları umarım herkes iyidirKızlar benim bulantılarım geri döndü ve üstelik artık gece yatmadan evvel bir posta çıkarıyorum afedersiniz. Aile hekimine gittim Gaviscon verdi ne alakaysa? Dedim ki gün içinde yiyip içiyorum sıkıntı yok ama akşam yemeğinden sonra yatmadan önce bir bulantıyla hep çıkarıyorum bir kaç gündür. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Ha bir de son bir haftadır bulantı hapımı bırakmıştım, onun etkisi olur mu bilemem. Başka bir sıkıntım yok şuan. 16+5’im. Lütfen cevap verin
![]()
Öğrenenler ilk sayfada oy kullandı. Çoğumuz öğrendikCinsiyet öğrenen var mı ?
Biz hem bebek arabası hem araba koltuğu cybex aldık, bu arada a101 onlineda ciddi indirimler vardı bebek eşyalarında. cybexin 33bin tl lik araba koltuğu 15bin tlydi. Bir bakın oraya da isterseniz başka markalar da vardırTeşekkür ederim cevabınız için aslında mesajı yazdıktan sonra araştırdım fiyat olarak uygun değilmiş bahsettiği markalar ayrı ayrı daha uygun. Peki bebek arabası olarak öneriniz varmı?