• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 33,3%
  • erkek

OY: 10 55,6%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 1 5,6%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 5,6%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    18
Benim ilk gebeliğim. 7+6yım ve hiiiç belirtim yok, eskiden nasılsam şimdi de aynıyım. Hamile olduğumu bile unutuyorum çoğu zaman. Okuduklarımın bir kısmından anladığım kadarıyla şanslı kesimdeyim herhalde diye düşündüm ama böyle olunca da normal mi diye tedirgin oluyor insan🥺
Bende aynı sizin gibiyiim hep bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum 🥲

Selamun Aleykum hanımlar. Ben dün regl oldum. Bugün doktora aşılama denemek istiyoruz dedim. Pazartesi rahim filmi çekeceğiz. Yarın spermiyogram verecek eşim. Daha önce hormon ve AMH testleri vermiştim. Normal olduğunu söylemişlerdi. Tüm testler sonunda aşılama yapılacak. Ben bu aydan sıramı savdım. İnşAllah 2026 Mayıs ayında bende bebeğimi kucağıma alabilirim. Hepinize hayırlı güzel hamilelikler diliyorum.

İnşAllah sağlıkla hayırla herkesin olsun bebeği.
Rabbim hayırlısını versin inşaAllah canım. Hsg çekileceğin ilk 3 ay şansın çok yüksek güzel değerlendir. Ben 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum bende bir sorun yoktu ama eşimin testleri kötü gelmişti ona rağmen hsg çekildiğim ay hamile kaldım Allaha çok şükür 🙏 Rabbim kolaylıklar versin inşaAllah en kısa zamanda güzel haberlerini alalım 😍

Aslında özel ve devlet arasındaki fark özel daha fazla ilgilenmiş gibi görünüyor yoksa detaylı ultrasonda baktıkları her şey eşit Bu açıdan da bak istersen 🥰
Benim doktor her randevuda detaylıya yakın bakıyor ilk gebelikte bile çok çok ilgilenmişti manevi olarakta çok destek vermişti kayıpta. Ankaradayım ben çok kalabalık tabi burda devlet hastaneleri, geçen hafta ilgili bir asistana denk gelmiştim bugünkü pek de iyi değildi mesela yoksa biliyorum detaylıda aynı şeylere bakılıyor tabi hem hocaya hem de hastaneye güveniyorum, sağlıkla doğsun minnaklarımız gerisi hikaye 🌸😍🥹

Su an 588 36 saat önce 373 tü 48 saate geçseydi iki kat artar mıydı sizce
Benim ilk gebeliğimde de yavaş artıyordu tam 2 katı olması gerekmez en az %60 gerekiyor seninkini 48 saate tamamlarsak %76,8 Artmış oluyor ki gayet iyi merak etme beta ile hiç alakası yok benim betam 4 kat artıyordu ikiz diye çok korkmuştum tekmiş 🤗

Benim ilk gebeliğimde de yavaş artıyordu tam 2 katı olması gerekmez en az %60 gerekiyor seninkini 48 saate tamamlarsak %76,8 Artmış oluyor ki gayet iyi merak etme beta ile hiç alakası yok benim betam 4 kat artıyordu ikiz diye çok korkmuştum tekmiş 🤗
Artsa hiç korkmam içimde cok kötü hisler var

Artsa hiç korkmam içimde cok kötü hisler var
Anormal artışlarda sıkıntı canım. Mol gebelik dış gebelikten bile kötü. Kötüyü çağırmıyoruz. Güzel düşün idaha betan yeni yükselmeye başlıyor kan vermek seni strese sokuyorsa verme. Bir hafta arayla baktım 2 defa o kadar kese görününce önemsiz artık

Anormal artışlarda sıkıntı canım. Mol gebelik dış gebelikten bile kötü. Kötüyü çağırmıyoruz. Güzel düşün idaha betan yeni yükselmeye başlıyor kan vermek seni strese sokuyorsa verme. Bir hafta arayla baktım 2 defa o kadar kese görününce önemsiz artık
Çarşamba doktora gideceğim sence sorun yok dimi 🥹

Çarşamba doktora gideceğim sence sorun yok dimi 🥹
Bunu beta değerine bakarak yorumlayamayız kuzum. Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Sağlıksız gebelikte beta düşer artar seninki artmış hep🧿. Herkesin süreci farklı merak etme. Stres daha kötü. Anlıyorum ama seni kuzum erken beta öğrenmenin ve takip etmenin sıkıntısı da bu işte🤗🤗

Bunu beta değerine bakarak yorumlayamayız kuzum. Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Sağlıksız gebelikte beta düşer artar seninki artmış hep🧿. Herkesin süreci farklı merak etme. Stres daha kötü. Anlıyorum ama seni kuzum erken beta öğrenmenin ve takip etmenin sıkıntısı da bu işte🤗🤗
İnşallah her şey iyi olur

Hayırlı olsun bebişin😍 inşallah duyarız bakalım endişeliyim biraz bir kaybım var ister istemez endişeleniyor insan 😢
Benim kontrolüm bugündü . Çok şükür kalp atışını duyduk , haftası ile de uyumlu ama daha yolun çok başındayızz zaman hızlıca aksın istiyorum 🤗🤗🤗

Canım öncelikle çok üzüldüm kayıpların için. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bana doktorum hamile kalmayı denerken aspirin hap kullan demişti. Denemenin 11.ayında hamile kaldım. Ama bu süreçte hiç aspirin içmedim neredeyse (negatif test gördükçe bebek olmayacak hissine kapıldım) hamile olduğumu doktoruma söylediğimde oksapar 4000 verdi ilk başta. Daha sonra telefonu kapatmamıza yakın denerken aspirin içiyorduk degil mi dedi. Ben de hayır hocam diyince o zaman iğneyi 6000 yapalım ilerleyen haftalarda 4000 e çekeriz dedi. (2 değerim heterozigot)
Fakat çok ilginç ki geçen hafta belki dünya çapında isim yapmış bir perinatologa muayene oldum. Doktor bana açıkça bu iğneler bi işe yaramıyor dedi 🥲 önemli olan 150 mg lık aspirin içmek dedi ama 2 haftadır vurduğum iğneleri bırakamazdım bırakmadım da. Aspirinim de 100 mg. Allaha emanetiz…
Benimde bugün kontrolüm vardı , kalp atışını duyduk çok şükür . 4000 mg oksapar ve 100 mg coraspin başladık . Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

sen kaçıncı haftadasın inşallah benimde azalır biran önce acaba ben mi çok abartıyorum dedim foruma girince de herkesin bulantısı var ama kimse benim kadar söylenmiyor :D ama gerçekten sinirlerim çok bozuldu çok rahatsız ediyor beni
Normal bı bulantı gibi değil çünkü bence ya 🥲

kızlar tam 7 haftalık olduk bugün Ama hala hiçbir belirtim yok ne uyku, ne bulantı, ne göğüs ağrısı. İnşallah hep böyle ilerler bakalım. İştahım da açıldı gibi. Kahvaltı sevmezdim hiç şimdi uyanınca baya aç hissediyorum normalde pek yemediğim şeyleri istiyo canım 😆
Benim de 1,2 kez öğürme oldu boş mide ile onun dışında tansıyonum düştü 1 kez öyle agır uyku halim yok uyumaya pek de fırsatm olmuyor . Çok şiddetli degl berlirtilerim. Ben de tatlı yiyemiyorum aslaa. Ama aşermelerim oluyor

Back
X