• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 33,3%
  • erkek

OY: 10 55,6%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 1 5,6%
  • ikiz kız/erkek

OY: 1 5,6%
  • üçüz / çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    18
11. Haftada cinsiyet öğrenen var mı? Ona göre randevu alayım kızlarr
Net bir şey söylenmiyor ama büyük ihtimalle ne olduğunu tahmin ediliyorlar. 11+3’te bana %85 kız dedi ben de heyecanla bekliyorum sonucun ne olacağını. Hata payı yüksekmiş bu aylarda kim ne isterse gönlüne göre olsun önce sağlıklı olsunlar inşallah 💜

Kızlar selam, 11+5 olmuşum bugün kontrolüm vardı. Doktorum ense kalınlığının yüksek olduğunu söyledi.. 3 ölçüm yaptı 3.37-3.44-4.23 ölçtü. Fetal dna verdim bugün sonuç çıkana kadar napıcam bilmiyorum😔 bilen duyan varmı güzel hikayeler, ve benim için dua edermisiniz🙏
Endisenizde haklısınız ama üst sınır 3 zaten çok yüksek değil sanki yüzdesi yüksek riskli grupta değil. Dua edin güzel düşünmeye çalışın çok zor ama. Çok kişiden duyduk ikili testte sıkıntı çıkıp sonrasında sağlıklı bebek olan.Allah ol derse olur öyle düşünün 🤲🏻

Endisenizde haklısınız ama üst sınır 3 zaten çok yüksek değil sanki yüzdesi yüksek riskli grupta değil. Dua edin güzel düşünmeye çalışın çok zor ama. Çok kişiden duyduk ikili testte sıkıntı çıkıp sonrasında sağlıklı bebek olan.Allah ol derse olur öyle düşünün 🤲🏻
Geçmiş olsun. Bugün okuduğum bi yazıda 3-4,5 arasında kromozomla ilgili bi rahatsızlık ihtimali yüzde 20 ymiş. Yani sağlıklı çıkma ihtimali çok çok daha fazla Allah'ın izniyle. Moralinizi bozmayın inşallah iyidir minnoş.

Kesinliklee ol derse olur ❤️ Dualarınıza talibim

Geçmiş olsun. Bugün okuduğum bi yazıda 3-4,5 arasında kromozomla ilgili bi rahatsızlık ihtimali yüzde 20 ymiş. Yani sağlıklı çıkma ihtimali çok çok daha fazla Allah'ın izniyle. Moralinizi bozmayın inşallah iyidir minnoş.
İnşallah iyidirr inşallaah Allahın izniyle, kız dedi doktorda.. ama korkuyorum işte

Kızlar selam, 11+5 olmuşum bugün kontrolüm vardı. Doktorum ense kalınlığının yüksek olduğunu söyledi.. 3 ölçüm yaptı 3.37-3.44-4.23 ölçtü. Fetal dna verdim bugün sonuç çıkana kadar napıcam bilmiyorum😔 bilen duyan varmı güzel hikayeler, ve benim için dua edermisiniz🙏

Bnm arkadasıma edward sendromlu dediler.. Kaç hastaneye gitti, hamılelıgı berbat gectı.. Bebek doğdu hiçbişeyi yok tabıkıde.. Lütfen kendinizi yıpratmayın bu sefer saglıklı giden gebelık stresten erken doğum vsvs olabilio.. Sakın kalın.. Her doktora gidip aklınızı karıstırmayın.. Sadece Allah'a güvenın.. Ultrason da herşey yüzde yüz kesin değildir.. Anca doğunca kesin tanı koyabilir doktorlar.. inşallah saglıkla kucagına alırsın🙏

Bnm arkadasıma edward sendromlu dediler.. Kaç hastaneye gitti, hamılelıgı berbat gectı.. Bebek doğdu hiçbişeyi yok tabıkıde.. Lütfen kendinizi yıpratmayın bu sefer saglıklı giden gebelık stresten erken doğum vsvs olabilio.. Sakın kalın.. Her doktora gidip aklınızı karıstırmayın.. Sadece Allah'a güvenın.. Ultrason da herşey yüzde yüz kesin değildir.. Anca doğunca kesin tanı koyabilir doktorlar.. inşallah saglıkla kucagına alırsın🙏
İnşallahh fetal dna sonucuna kadar bişey yapmıyolar zaten şuan beklemedeyiz bugğn verdik bakalım sonrası ne olacak.. dualarınıza talibim herkesin bebeği sağlıklı olsun tek dileğim❤️

İnşallahh fetal dna sonucuna kadar bişey yapmıyolar zaten şuan beklemedeyiz bugğn verdik bakalım sonrası ne olacak.. dualarınıza talibim herkesin bebeği sağlıklı olsun tek dileğim❤️
Canım benim gönlünü ferah tut, bol bol dua et kötü düşünme bebeğini sağlıkla kucağına alacağın günlerin hayalini kur ♥️♥️♥️

Doktor mu dedi fetal yaptırın diye? Özele mi gidiyosunuz?

Doktor mu dedi fetal yaptırın diye? Özele mi gidiyosunuz?
Zaten yaptırmayı düşünüyodum yaşım 32 tüp bebek ve daha önce bi kaybım olduğu için bugünde kan verme günmdü öncesi bi muayene ol dedi doktorum, bunun üstüne kesinlikle vermem gerektiğini söyledi doktorumda özelde evet iki doktora gittim bugğn ikiside evet yüksek ense kalınlığı dedi..

Kızlar selamlar,bende nisan annesi olacağım inşallah
14+5 ilk bebek
8 yılın ardından gelen mucize
İkili taramada ultrason bulguları normal, beta ve pap a değerlerinden yüksek risk çıktı, fetal dna yaptırdım aklım orda hep dualarınıza ihtiyacım var canım anneler ❤️🫶🏻

Zaten yaptırmayı düşünüyodum yaşım 32 tüp bebek ve daha önce bi kaybım olduğu için bugünde kan verme günmdü öncesi bi muayene ol dedi doktorum, bunun üstüne kesinlikle vermem gerektiğini söyledi doktorumda özelde evet iki doktora gittim bugğn ikiside evet yüksek ense kalınlığı dedi..
Merhaba, bende fetal dna yaptırdım benimde ultrasonra normal çıktı ense kalınlığı vs ama ikili testte kanlar yüksek geldi 5 günde çıkar sonuç dediler size kaç gün denildi, Allah’ın izniyle tertemiz gelir inşallah

Merhaba, bende fetal dna yaptırdım benimde ultrasonra normal çıktı ense kalınlığı vs ama ikili testte kanlar yüksek geldi 5 günde çıkar sonuç dediler size kaç gün denildi, Allah’ın izniyle tertemiz gelir inşallah
inşallaah sizinde tertemiz gelirr❤️ doktorum bu mevzu olunca panaromaya verdim ben orayla direk irtibata geçti aciliyet istedi zaten tanışıyolar. Normalde 10 gündü ama bu durum sebebiyle nekadar sürede çıkcak artık bilmiyorum😔

Merhaba tahmini cinsiyeti neye göre söylüyorsunuz merak ediyorum benim de doğumum nisana denk geliyor ikinci çocuğum 10+6 gün olduk öğrendiğimde 8+4 dü kalp atışı falan başlamıştı

Bence korkma doktorlarda yanılıyor bazen ben de aynı sekılde yakın bı arkadaştan duydum bu sekılde kadın kaç tane hastaneye gıttı doktorlar aldıralım bıle demıstı rısklı suyun az normal doğmaz demıslerdı kadın doğum yaptı cocuk gayet sağlıklı sımdı 8 yaşında kızı

Back
X