- 24 Kasım 2025
- 22
- 10
- 3
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de çarpıntım var son günlerde acaba bende de aynı durum var mıdır yaDetaylı ultrasona gittiğimde her şey yolunda dedi sıkıntı yok ama şimdi bile az da olsa sancın var gibi görünüyor yorma kendini dedi hissetmiyorum bir şey dedim şaşırdım korkmalı miyim doktor randevum haftaya
bana da 19.haftada yaptır demişti doktorum ama sağlık ocağı öyle dedi işte , doktorum da yapsınlar da 24 te de olur dedi :)))Doktorun dedigine gore 18. haftadan itibaren yapilabiliyormuş.
Çok soru sorunca doktorlara gelen broşürü gösterdi![]()
Valla bende çarpıntı yok ama niye öyle dedi anlamadım millet atlıyor zıplıyor ben normal yürüyüşler yapıyordum ev süpürüyordum geriliyor karnım. Kişiden kişiye değişiyor herhalde anlamadım canım. Randevun ne zamanbenim de çarpıntım var son günlerde acaba bende de aynı durum var mıdır ya
Daha çok var 5 hafta sonra gelebilrisin demişti doktorumValla bende çarpıntı yok ama niye öyle dedi anlamadım millet atlıyor zıplıyor ben normal yürüyüşler yapıyordum ev süpürüyordum geriliyor karnım. Kişiden kişiye değişiyor herhalde anlamadım canım. Randevun ne zaman
İstersen başka bir doktora git onu beklemedenDaha çok var 5 hafta sonra gelebilrisin demişti doktorum
Bu konuda ben de muzdaribimArkadaşlar beşik olarak ne almak lazım sürekli hepsi hakkında bir olumsuz şey görüyorum. Ahşapa kafasını çarpar ya da kalkınca düşer dediler park düşündüm park içinde bebekler kenarlar tam gergin olmadığı için araya sıkışıyor diyorlar herkes bir şey diyor ne almak lazım acaba tecrübeli annelerim ne önerirsiniz![]()
![]()
Dediğin gibi ne doğru ne yanlış karışıyor bilemiyoruz.Tdap geçen sene Nisan'da ülkemize gelen bir aşı,yani yıllardır ülkede kullanılan aşıdan değil.iceriginde yüksek civa olduğu söyleniyor bazı kesimlerce.ve doktorumda pek bir koruyuculuğu yok,tdap olup boğmacadan ölen bebek görüldü ülkede dedi.ebem ve aile hekimi yaptırmak konusunda ısrarliydi meğer onlarda yapmadıkları her aşıdan devlet maaş kesintisi yapıyormuş bununda duyunca iyice midem bulandı.hepimizin bebeği Allah'a emanet kısacası ne doğru ne yanlış bilen yok
Yani beklemek zorunda değilim zaten , kendimi kötü hissedersem randevu alıp yeniden doktoruma gidebilirim tabi de şu an bebişin hareketlerini hissediyorum , sorun yoktur sanırım tüm gün oturarak çalışıyorum hareketsizlikten de kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm benİstersen başka bir doktora git onu beklemeden
mideniz aile hekiminden mi bulandı yoksa doktoru aşı yapmaya zorlayan hatta ikna edemezse maaşını kesmekle cezalandıran sağlık bakanlığından mı onu anlayamadım. Yapmadıkları her aşıda maaşlarından kesilmiyor , aşı yaptırmayı kabul etmeyen kişilerden dilekçe alıp bildirmezlerse maaş kesintisi oluyor , bilginiz olsun.Tdap geçen sene Nisan'da ülkemize gelen bir aşı,yani yıllardır ülkede kullanılan aşıdan değil.iceriginde yüksek civa olduğu söyleniyor bazı kesimlerce.ve doktorumda pek bir koruyuculuğu yok,tdap olup boğmacadan ölen bebek görüldü ülkede dedi.ebem ve aile hekimi yaptırmak konusunda ısrarliydi meğer onlarda yapmadıkları her aşıdan devlet maaş kesintisi yapıyormuş bununda duyunca iyice midem bulandı.hepimizin bebeği Allah'a emanet kısacası ne doğru ne yanlış bilen yok
ben anne yanı almıştım ilk çocuğumda , 6-7 ay sonra tehlikeli olmaya başladı ve görüntüsünü beğenmesem de park yatağa geçtik , çocuğum 5 yaşında hala park yatakta yatıyor. Ben baştan park yatak almanızı öneririm. Gayet güvenli ve kenarları da tam gergin bence modelden modele değişiyor olabilir.Arkadaşlar beşik olarak ne almak lazım sürekli hepsi hakkında bir olumsuz şey görüyorum. Ahşapa kafasını çarpar ya da kalkınca düşer dediler park düşündüm park içinde bebekler kenarlar tam gergin olmadığı için araya sıkışıyor diyorlar herkes bir şey diyor ne almak lazım acaba tecrübeli annelerim ne önerirsiniz![]()
En güvenli park yatak hangisidir acababen anne yanı almıştım ilk çocuğumda , 6-7 ay sonra tehlikeli olmaya başladı ve görüntüsünü beğenmesem de park yatağa geçtik , çocuğum 5 yaşında hala park yatakta yatıyor. Ben baştan park yatak almanızı öneririm. Gayet güvenli ve kenarları da tam gergin bence modelden modele değişiyor olabilir.
Kızlar normalde yemek yapmayı çok seven biriyim artık yemek yapasım da yok işten 4 bucukta geliyorum dinlenmekten başka hiçbir şey istemiyorum.
İştahım da fena değil gaz sıkıntısı dışında bu ara.
Siz nasılsınız enerjinizi toplayabiliyor musunuz ?
Ben iyidim bu hafta bi yorgunluk geldi karnımız büyüyor artık maşallah ondan mı bilmiyorum.Ben de bu ara ekstra enerjisiz hissediyorum, hastayım bir de. Artık hastalıktan mı hamilelikten mi yoksa ikisinden mi bilmiyorum ama yatmaktan başka bir şey yapasım gelmiyor. Akşam 5 gibi yorgunluk çöküyor, yemekten sonra hele gözlerimi zor açıyorum. Oğlan da tam tersi ekstra enerjik o da ayrı yoruyor. O 2. Trimester enerjisi güzelliği henüz uğramadı bana
Hissetmeye ne zaman başladınız? Ben 18+5’teyim hala tık yokkKızlar sizin bebisler karnınızda özellikle bir tarafta takılıyor mu benim kız genelde sağda