Benim ilk hamileligimde bir kere kadın doğumdan randevu almıştım ondan sonra doktor hep kendi gün verip şu gün gel randevu almana gerek yok deyip çağırmıştı gebelik takibinde randevuyu zor bulduğunuzu dile getirin büyük ihtimal o da öyle yapar tabi doktoru sevip onla devam ederseniz yoksa arayişta oluyorsunuz başkasından randevu bulmak için inşallah iyi bir doktora denk gelirsinizBurada kadın doğuma randevu bile zor bulunuyor, 18 ine zor bulabildim randevuyu. İnsan bir gelişme var mı yok mu diye en azından beta artmış mı onu öğrenmek istiyor onda da prosedür. Ne yapsın bu yeni minnoş hamişlerAllah hepimizin yardımcısı olsun
Şimdi hastahaneye gidiyorum canım.inşaAllah vardırbence baya baya var :) sağlıcakla gelsin kuzuucuk mutlaka kan testiyle teyit edin ama benim ilk gebeliğimde çok silik çıkmıştı küçük olduğu için bu baya koyu görünüyor
Amin, inşallah çok teşekkür ederimBenim ilk hamileligimde bir kere kadın doğumdan randevu almıştım ondan sonra doktor hep kendi gün verip şu gün gel randevu almana gerek yok deyip çağırmıştı gebelik takibinde randevuyu zor bulduğunuzu dile getirin büyük ihtimal o da öyle yapar tabi doktoru sevip onla devam ederseniz yoksa arayişta oluyorsunuz başkasından randevu bulmak için inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz
inşallah sonuçlarını paylaş bakalım ne çıkacak :)Şimdi hastahaneye gidiyorum canım.inşaAllah vardır
Şimdi verdim bir buçuk saate sonuç çıkacakmış.eşimle beklyoruzinşallah sonuçlarını paylaş bakalım ne çıkacak :)
ben hala eşime söyleyemedim dün öğrendim babaannesi vefat etti gecesine çok kararsız kaldım söyleyip söylememekte şimdilik sadece ben biliyorumŞimdi verdim bir buçuk saate sonuç çıkacakmış.eşimle beklyoruz
İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın canım.benim içinde zor geçen bir temmuz ayıydı morel olarak müjde olarak bana iyi gelecek eğer benimde varsaben hala eşime söyleyemedim dün öğrendim babaannesi vefat etti gecesine çok kararsız kaldım söyleyip söylememekte şimdilik sadece ben biliyorum
amin inşallah sende güzel haberler alırsınİnşaallah sağlıkla kucağına alırsın canım.benim içinde zor geçen bir temmuz ayıydı morel olarak müjde olarak bana iyi gelecek eğer benimde varsa
tam pik yapmış cnm bugün yarın çatlar yumurtan 3-4 günü değerlendir derimEki Görüntüle 3626592 kızlae bi sorum olucak yumurtlama günüm uygulamada 8-9-10 gözüküyordu evde yumurtlama testi oldugı icin dün merakıma yenik düştüm gün içinde yaptım bugünde iki kere yaptım adetim 32 günde bir oluyor 23 temmız son adetimdi ne yapmam lazım uygun zaman bu zamanlarmı yoksa bi kaç gün daha beklemelimiyim yumırtlama test yaparak
tam pik yapmış cnm bugün yarın çatlar yumurtan 3-4 günü değerlendir derim sadece aklımı uygulamada başka tarih göstermesi karıştırdı değerlendirip değerlendirmeme konusında kararsız kaldım
Merhaba ben de kendi evimdeym yazları. Bu yaz öyle evımdeym suan burada devlete de hemen buldum randevu. Doğuda da 2 yıldır eşimin işi geregı kiralık evdeyiz . Okdr kötu kı sistem her sey bulundugum sehırde oyuzden ozele gideceğim HSG cekılmek umuduyla gtmstm arastrmaya. Dedm ben hamıleyken gelemem buraya Allah'ım saatlerce bekleyen gebeler mi dersiniz çok berbat bir sistem vardı şimdi başladım orada Dr aramaya sız hangı sehirdesinizAmin, inşallah çok teşekkür ederimŞu an memleketimde tatil dönemindeyim yoksa doğuda görev yapıyorum. Orada bu süreç nasıl ilerler bilmiyorum fakat Rabbim hepimize sürecin de doktorun da iyisini nasip eylesin.
Ganopeptyl yapmıştım. Yumurta takibi yapılmıştı. Sağ tarafta ki yumurta vardı. İğneden beri sağ kasığım ara ara ağrır. Solda da varda bu kadar değil. Arada sağ göğsümde ben burdayım der. Aceba ikiz mi diye de düşünmüyor değilim.Arkadaşlar merak ediyorum. Sizdede kasık ağrısı var mı? Benim sağ kasığım ve sol göğsüm arada çok ağrıyor. Sat 29haziran. Doktor kontrolüne 20 ağustosta gideceğim.
cnm bende de oluyor ağrı gibi sızlama gibi göğsümde pek yok ama özellikle sol kasıkda sat tarihimiz aynı bu aradaArkadaşlar merak ediyorum. Sizdede kasık ağrısı var mı? Benim sağ kasığım ve sol göğsüm arada çok ağrıyor. Sat 29haziran. Doktor kontrolüne 20 ağustosta gideceğim.
Biz Van’da yaşıyoruz. Haliyle doğu da doğum oranları batıya göre oldukça fazla. Ben de gebelik öncesi muayeneye gittim, gitmesi sıra bulması ayrı dert sonuç göstermesi ayrı dert. Biz de görev yerine geçince muhtemelen özel hastane bakacağız.Merhaba ben de kendi evimdeym yazları. Bu yaz öyle evımdeym suan burada devlete de hemen buldum randevu. Doğuda da 2 yıldır eşimin işi geregı kiralık evdeyiz . Okdr kötu kı sistem her sey bulundugum sehırde oyuzden ozele gideceğim HSG cekılmek umuduyla gtmstm arastrmaya. Dedm ben hamıleyken gelemem buraya Allah'ım saatlerce bekleyen gebeler mi dersiniz çok berbat bir sistem vardı şimdi başladım orada Dr aramaya sız hangı sehirdesinizben guneydoğu kışın
Daha hiç gitmedim. Annem ameliyat oldu onun yanındayım. Doktoruma dedim beta hCG söyledim. 20 sinde gideceğim ilk kez. Evet sat aynı. Okuduğuma göre sizinde ikinci çocugunuz.cnm bende de oluyor ağrı gibi sızlama gibi göğsümde pek yok ama özellikle sol kasıkda sat tarihimiz aynı bu aradaben 8 ağustos da gideceğim sana göre biraz erken gidiyorum sen keseyi gördün mü gittin mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?