2026 nisan anneleri

Doktorda aynı seyi söyledi ama adet tarihlerim bu sekilde döngüm ve adet sürem kısa diye olabilir mi. Hattabana cok erken gelmişsin dedi adetin gecmemiştir diye. Gecti adetim dedm beta değerimi söyledim öyle muayene etti keseyi de silikte olsa gördü ilk andan. Herkes dediğiniz gibi diyor etrafımda bende ilk gebelik olduğu için anlamlandıramıyorm. 3 hafta sonra randevum olacak bakalım doktor ne diyecek

Canm maşallh guzelce artmıstır eminim ki annesi. Ben de suan sağlık ocagı kapısında sıra bekliyorummm arada 2.5 gun olcakartış için hesap kitap yaptık . Muhtemelen saglkkocagı ogleden sonra bakar ay benm bugun midem çok garip bulanma gibi ama değil.

Teşekkür ederim kuzummm. Heyecandır o annesi sonucunu yaz mutlaka bebeğim. Sağlıkla artsıııın

Perşembe günü verdiğim kan sonucu beta 1000 çıktı yeni öğrendim uygulamaya göre 5+2 görünüyor gebelik bu sonuç normal mi 2 gün sonra kadın doğum randevum var 1 hafta da baya artmiş olur herhalde kese gôrünür mü acaba

Hayırlı olsun canım görünür bugün bile görünür

Teşekkür ederim kuzummm. Heyecandır o annesi sonucunu yaz mutlaka bebeğim. Sağlıkla artsıııın
Yaa Dr dün gelseydin dedi ben de dedim akşam vermiştik 2.5 gunu baz alalım offf bazen 2de ble ckıyormıss heyecandan kesinlikle Çünkü 2 agustosta kan verdim ve hemen ardından iştahım acılmıştı.

Sağlık ocağında verdiğiniz için mi geç öğrendiniz beta sonucunu?

Canıımm tatilin tadını çıkar, dönüşte burada gözlerim seni arar zaten.
Çok güzel koyulaşmış, her şey sağlıklı, sorunsuz bir şekilde yolunda inşallah.
Bu arada sanıyorum ki genel grup için gerçekten yöneticilerle iletişime geçmek gerekiyor sanırım.

Sağlık ocağında verdiğiniz için mi geç öğrendiniz beta sonucunu?
Evet malesef hastanede randevu yoktu sağlık ocağında yapayım dedim pişman ettiler ilk pazartesi verdim onda kanı kaybettiler mi bozdular mi bilmiyorum hiç sonuç düsmedi doktorun sayfasina bu ikinci kan 4 gün sonra çıktı buda

Yaaa çok üzüldüm, denek miyiz sanki biz bir dahakine sağlık ocağında vermeyi düşünüyordum ben de kan ama hem geç çıkması cabası bir de bu tarz sorun olması üzücü. Keşke aciller beta ile ilgili hayıfta bulunmasalar.
Sizin de değeriniz çok güzel artmış, sağlıcakla ilerlesin süreciniz.

Kızlar ben dün gece hızlı gebelik testi yaptım.bi bakar mısınız hamile miyim.çünkü 29 temmuzda adet olmam lazımdı.7 gün geçti.bu test pozitifse nisan 2026 annesi olacağım

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-05-01-01-25-581_com.whatsapp.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 35
Teşekkürler sizde iyi sonuçlar alırsınız inşallah acilde de baya kızıyorlar oraya gittigimiz için azar isitiyoruz imkanınız varsa devlet hastanesinde sabahtan sıra alıp yaptırın öğleden sonra hemen çıkıyor ben bugün için devletten randevu aldım bari oraya kan vereyim öyle öğreneyim diye doktor ayağını kırmış randevu iptal oldu bı daha fıtı fıtı sağlık ocağına gittim Allah'tan çıkmış sonuç

Bende öyle sanki midem ekşiyor gibi

Ya kuzucum çok teşekkür ederim. Tatil iyi geldi aklıma gelmiyor sürekli. Evde olsam 7/24 forumda takılırdım heralde aynı grupta olacağımız için ben de çok çok mutluyum inan güzelce sürecimizi tamamlayalım inşallah

Burada kadın doğuma randevu bile zor bulunuyor, 18 ine zor bulabildim randevuyu. İnsan bir gelişme var mı yok mu diye en azından beta artmış mı onu öğrenmek istiyor onda da prosedür. Ne yapsın bu yeni minnoş hamişler Allah hepimizin yardımcısı olsun

İnşallah canım benim.
O zaman iyi ki tatilin denk gelmiş ki kafan rahat

Kızlar loboquick test beş dk da çıktı bakar mısınız yükleyince kalitesi düşüyor elimde daha net hatta

Eklentiler

• 523D0346-2661-404F-9B5B-6B0EDC6FB2B9.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar ben dün gece hızlı gebelik testi yaptım.bi bakar mısınız hamile miyim.çünkü 29 temmuzda adet olmam lazımdı.7 gün geçti.bu test pozitifse nisan 2026 annesi olacağım
bence baya baya var :) sağlıcakla gelsin kuzuucuk mutlaka kan testiyle teyit edin ama benim ilk gebeliğimde çok silik çıkmıştı küçük olduğu için bu baya koyu görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…