Allah razi olsun cok tesekkur ederimSizi o kadar iyi anlıyorum ki cok zor.Insallah güzel haberler alın dualarım sizinle
Bende de aşırı şişkinlik ve gaz problemi var ne yesem anında aşırı şişiyorum çok rahatsız ediyor yürümeye çalışıyorum ama her gün aynıMerhaba anne adayları sizlere danışmak istediğim bir konu var 7+3 deyiz çok şükür keseyi bebeğin kalp atışını duyduk. doktorum ilk 3 ay hareket etmemi öneriyor ancak bulantılar halsizlik sebebiyle yataktan kalkamıyorum. Haliyle şişkinlik ve kabızlık durumu yaşıyorum. İlk 3 ayda kilomu da korumaya çalışıyorum bulantılar sebebiyle bir şey yiyemesem de hareketsizlik sebebiyle şişmiş durumdayımsu bile içemiyorum içtiğim an midem şişiyor ve bulantım daha çok artıyor. benzer durumu yaşayanlar var mı süreçleriniz nasıl işliyor ?
Merhaba gittiniz mi doktoraAmin insaallahpersembe sabahi gidecegim bir hafta dolsun gel dediler bakalim Rabbim sinamasin gercekten benimde cok gucum yok
Kızlar yeni katıldım size bir kaç sorum var adetim birgün gecikdi test yaptım ıkı çizdi çıktı kan verdim hcg 1000 cıktk elhamdüllah hamileyim , kadın doğuma gitmedim dedim biraz daha buyusun , ya kızlar bacaklarım çok sızlıyor ve ağrıyor birden kalçama birden sol bacağıma agri giriyor bunlar normal değilmi birde çok çok açık sarı bir akıntı oldu su gibi yani belli bile değil yani ilk bebeğim korkuyorum bir yıldır istiyordum bebek busefede korku var içimde Herşey yolundadır değil mi kızlar hamıle olanlar sizlerde nasıl oldu ilk aylarınız 5 haftalık hamıleyım tahminimceMerhabaa ben de dün 2514 değerle öğrendim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Hayırlı olsun evet normal sızlamalar benim bazen hala oluyor hattaKızlar yeni katıldım size bir kaç sorum var adetim birgün gecikdi test yaptım ıkı çizdi çıktı kan verdim hcg 1000 cıktk elhamdüllah hamileyim , kadın doğuma gitmedim dedim biraz daha buyusun , ya kızlar bacaklarım çok sızlıyor ve ağrıyor birden kalçama birden sol bacağıma agri giriyor bunlar normal değilmi birde çok çok açık sarı bir akıntı oldu su gibi yani belli bile değil yani ilk bebeğim korkuyorum bir yıldır istiyordum bebek busefede korku var içimde Herşey yolundadır değil mi kızlar hamıle olanlar sizlerde nasıl oldu ilk aylarınız 5 haftalık hamıleyım tahminimce
Gerçekdenmi ay iyi barıHayırlı olsun evet normal sızlamalar benim bazen hala oluyor hatta
Merhaba bence bir kac güne keseyi görmeye gidin zaten gözükür.Kızlar yeni katıldım size bir kaç sorum var adetim birgün gecikdi test yaptım ıkı çizdi çıktı kan verdim hcg 1000 cıktk elhamdüllah hamileyim , kadın doğuma gitmedim dedim biraz daha buyusun , ya kızlar bacaklarım çok sızlıyor ve ağrıyor birden kalçama birden sol bacağıma agri giriyor bunlar normal değilmi birde çok çok açık sarı bir akıntı oldu su gibi yani belli bile değil yani ilk bebeğim korkuyorum bir yıldır istiyordum bebek busefede korku var içimde Herşey yolundadır değil mi kızlar hamıle olanlar sizlerde nasıl oldu ilk aylarınız 5 haftalık hamıleyım tahminimce
Evet birkaç güne de keseyi görmeye gidebilirsiniz içiniz rahatlarGerçekdenmi ay iyi barı
Benimde kesem gozukmustu iki hafta once kanamalar dugu icin net degildi hicbisey.sonra kontrol gunu verdiler bugun gittim.kese duzensiz dediler bebegin kalp atimi yokmus.ama kalp atisi icin bir hafta daha bekleyelim dediler.kese duzensizligi biraz skinti dediler.cok uzgunum bu seferde olmazsa daha bidaha cesaretimi nasil toplarim bilmiyorum.siz nasilsiniz sihhatiniz nasilMerhaba bence bir kac güne keseyi görmeye gidin zaten gözükür.
Hakkınızda hayırlısı olsun ınslalah haftaya duyulur kalp atışı.cok iyi anlıyorum insan ust uste yaşayınca korkuyor.Hersey nasip.Ben daha iyiyim.Sizden güzel haberler alırız inşallah haftayaBenimde kesem gozukmustu iki hafta once kanamalar dugu icin net degildi hicbisey.sonra kontrol gunu verdiler bugun gittim.kese duzensiz dediler bebegin kalp atimi yokmus.ama kalp atisi icin bir hafta daha bekleyelim dediler.kese duzensizligi biraz skinti dediler.cok uzgunum bu seferde olmazsa daha bidaha cesaretimi nasil toplarim bilmiyorum.siz nasilsiniz sihhatiniz nasil
Insallah tesekkur ederimHakkınızda hayırlısı olsun ınslalah haftaya duyulur kalp atışı.cok iyi anlıyorum insan ust uste yaşayınca korkuyor.Hersey nasip.Ben daha iyiyim.Sizden güzel haberler alırız inşallah haftaya
Merhaba.nasilsiniz doktora tekrar gjtmissinizdir.Kalp atışı duyuldu muBenimde kesem gozukmustu iki hafta once kanamalar dugu icin net degildi hicbisey.sonra kontrol gunu verdiler bugun gittim.kese duzensiz dediler bebegin kalp atimi yokmus.ama kalp atisi icin bir hafta daha bekleyelim dediler.kese duzensizligi biraz skinti dediler.cok uzgunum bu seferde olmazsa daha bidaha cesaretimi nasil toplarim bilmiyorum.siz nasilsiniz sihhatiniz nasil
Merhaba tesekkur ederim insallah iyiyimdir bilemiyorum sizde iyisinizdir umarim.doktora gitmedim bir uafta sonra gel dedi ama randevuyu ayin 18 ine anca buldum birazda vakit gecer iyi oldu.zaten hala kalp atisi yoksa alinir muhtemelen.diger gebeliklerim gibi mide bulantim falan yok simdiye hastanelik olmam lazimdi.belirli yok gibi geliyor bu yuzdende iyi dusunemiyorum ama cok dua ediyorum insallah yanilirim ve hersey yolundadir.yorgun ve bitkinim naail kaldiririm bilmiyorumMerhaba.nasilsiniz doktora tekrar gjtmissinizdir.Kalp atışı duyuldu mu
Hakkınızda hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz ınsallah güzel haberler alırsınız.Merhaba tesekkur ederim insallah iyiyimdir bilemiyorum sizde iyisinizdir umarim.doktora gitmedim bir uafta sonra gel dedi ama randevuyu ayin 18 ine anca buldum birazda vakit gecer iyi oldu.zaten hala kalp atisi yoksa alinir muhtemelen.diger gebeliklerim gibi mide bulantim falan yok simdiye hastanelik olmam lazimdi.belirli yok gibi geliyor bu yuzdende iyi dusunemiyorum ama cok dua ediyorum insallah yanilirim ve hersey yolundadir.yorgun ve bitkinim naail kaldiririm bilmiyorum
İnsallah tesekkur ederimHakkınızda hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz ınsallah güzel haberler alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?