Ayy teşekkür ederimRica ederim ne demek cok seyler ogreniyoruz buralardan29 agustosta gideceksinizya ozamana duyulur benim bilgimce
Rica ederim guzel sorunsuz bir gevelik dilerimAyy teşekkür ederim
Hepimiz içinRica ederim guzel sorunsuz bir gevelik dilerim
Hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallahKızlar selammm bende transfer sonrası güzel haberi aldım aslında Mayıs annesiyim ama bir önce ki doğum sezer olduğu için nisanın sonun da doğum yapmış olucam sanırım
İnşallah çok çok teşekkür ederimHayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimizin evladı sağlıkla gelsinHayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallah
Ne zaman görünür kesedaha çok erken çünkü cnm kese görünmez ki hemen
haftaya falan görünebilir canım en garantisi adet gecikmesinden 10 gün falan sonra git bnceNe zaman görünür kese
Çok teşekkür ederim öyle yapayım ben çok erken davrandımhaftaya falan görünebilir canım en garantisi adet gecikmesinden 10 gün falan sonra git bnce
Merhaba hayirli ugurlu olsun saglikla kucaginiza alin.aslinda bir fikrim yokcama doktorlar ilk aylar yatmayi onerirler diye biliyorum bol bol dinlenmenin iyi gelecegini soylerler.kusmaniz olsa dahi birseyler yemeye calismalisinizki bagirsaklari dolup islevine devam edebilsin.hem hareketsiz hem yeerince doluluk olmadan islev bozuklugu yasanabilir.kabizlik icin gebelikte kullanilan suruplar var doktorunuz tavsiye edecektir.uyku hali cok normal.hatta bedenin gebelige adapte olmasi icin uyku cok iyi diye biliyorum ben.yinede doktorunuz daha iyisini bilir.bu zor gunlerde gececek insallahMerhaba anne adayları sizlere danışmak istediğim bir konu var 7+3 deyiz çok şükür keseyi bebeğin kalp atışını duyduk. doktorum ilk 3 ay hareket etmemi öneriyor ancak bulantılar halsizlik sebebiyle yataktan kalkamıyorum. Haliyle şişkinlik ve kabızlık durumu yaşıyorum. İlk 3 ayda kilomu da korumaya çalışıyorum bulantılar sebebiyle bir şey yiyemesem de hareketsizlik sebebiyle şişmiş durumdayımsu bile içemiyorum içtiğim an midem şişiyor ve bulantım daha çok artıyor. benzer durumu yaşayanlar var mı süreçleriniz nasıl işliyor ?
Merhaba iyimisiniz merak ettim siziİnşallah Allahin izniyle.olur
Teşekkür ederim beni merak ettiğiniz için.Persembe randevum vardı dr ne karindan ne alttan keseyi göremedi.Bu değere görmemiz gerek dedi.Kan verdim.Gun icinde haber verecem dedi.Aradilar değerim 12 bin çıkınca sabah cagirdi.Aksam benim sağ kasigim ağrıdı bacağıma doğru vuran sabah 6 dan sonda cok şiddetlendi.Ben anladim bunun normal bi agri olmadığını.Dr a gittiğimde agrim dahada artti.Dr dedi dis gebeliksin.Degerin yuksek ameliyat olup tüpün alınacak dünyam başıma yıkıldı.Ozel hastane olduğu için baya yüksek fiyat istediler.Sevkimizi yazdı oradan hemen sehir hastanesine gectik.Ben yolda afedersiniz kusa kusa zorla acile yetiştik.Ben zaten bayilmisim.Kendime geldiğimde sedyeden dr ve eşimin korkulu gözlerini gördüm beni yetistirmeye calisiyorlardi.Anlayacsginiz ölümden dönmüşüm.Cok kanamam varmis iceride.Bedenenden çok psikolojik olarak hiç iyi deilim.Buradan tüm hamilelere söylüyorum keseyi hemen gormeye gitsinler.Beni yanıltan 3 kere kan testi verdim hepside 2 katına artmıştı.Bi anormallik yoktu.Degerim az basladi die 6 haftalik gittim.Boyle birsey olacağı aklima gelmedi.2 kurtaj yasadim ama en yıkıcı bu oldu.Merhaba iyimisiniz merak ettim sizi
Cok cok gecmis olsun.cok uzuldum inanin ama herseyde bir hayir var ve herseye alisiyor insan suan bu dedigim bile mantikli gelmeyebilir insan uzuntusu varken teselli bile can skiyor.caniniz sagolsun Allah evlatlariniza bagislamis cok sukurki.simdi iyimisiniz biraz daha sihhatiniz nasil.durumunuz hakkinda bir aciklama yaptimi doktorunuzTeşekkür ederim beni merak ettiğiniz için.Persembe randevum vardı dr ne karindan ne alttan keseyi göremedi.Bu değere görmemiz gerek dedi.Kan verdim.Gun icinde haber verecem dedi.Aradilar değerim 12 bin çıkınca sabah cagirdi.Aksam benim sağ kasigim ağrıdı bacağıma doğru vuran sabah 6 dan sonda cok şiddetlendi.Ben anladim bunun normal bi agri olmadığını.Dr a gittiğimde agrim dahada artti.Dr dedi dis gebeliksin.Degerin yuksek ameliyat olup tüpün alınacak dünyam başıma yıkıldı.Ozel hastane olduğu için baya yüksek fiyat istediler.Sevkimizi yazdı oradan hemen sehir hastanesine gectik.Ben yolda afedersiniz kusa kusa zorla acile yetiştik.Ben zaten bayilmisim.Kendime geldiğimde sedyeden dr ve eşimin korkulu gözlerini gördüm beni yetistirmeye calisiyorlardi.Anlayacsginiz ölümden dönmüşüm.Cok kanamam varmis iceride.Bedenenden çok psikolojik olarak hiç iyi deilim.Buradan tüm hamilelere söylüyorum keseyi hemen gormeye gitsinler.Beni yanıltan 3 kere kan testi verdim hepside 2 katına artmıştı.Bi anormallik yoktu.Degerim az basladi die 6 haftalik gittim.Boyle birsey olacağı aklima gelmedi.2 kurtaj yasadim ama en yıkıcı bu oldu.
Tesekkur ederim eve geçtik daha iyiyim.Yatiyorim sürekli.Psikolojik olarak cok etkiledi.Doktor cok kritik bi yerde olduğunu söyledi ve ölümcül olabilirdi dedi.Yani kanamam.leke dahi olmadi zaten leke gelseydi ben hemen giderdim doktora.Ama içimde birikmiş işte.Sancjmda son gece oldu.Dediginiz gibi herseyde vardır bi hayır.Siz inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi.Cok cok gecmis olsun.cok uzuldum inanin ama herseyde bir hayir var ve herseye alisiyor insan suan bu dedigim bile mantikli gelmeyebilir insan uzuntusu varken teselli bile can skiyor.caniniz sagolsun Allah evlatlariniza bagislamis cok sukurki.simdi iyimisiniz biraz daha sihhatiniz nasil.durumunuz hakkinda bir aciklama yaptimi doktorunuz
Rabbim sifa versin evlatlarinizla guzel bir omur gecirin insallah.psikolojik olarak iyilesmek biraz zaman aliyor ama evlatlar en iyi ilac onlara sarilmak.oyle korkuyorumki kalp atisi falan duyulmayacak diye kontrole gittigimde.bende cok rahat degilim aksilik cikacak diye aklim cikiyor ben daha yeni atlattim derken Rabbim tekrar sinamasin insaallah.sizede sifa ve sihhat diliyorum Rabbim skintilarinizin mukafatini versin insallah tekrar gecmis olsunTesekkur ederim eve geçtik daha iyiyim.Yatiyorim sürekli.Psikolojik olarak cok etkiledi.Doktor cok kritik bi yerde olduğunu söyledi ve ölümcül olabilirdi dedi.Yani kanamam.leke dahi olmadi zaten leke gelseydi ben hemen giderdim doktora.Ama içimde birikmiş işte.Sancjmda son gece oldu.Dediginiz gibi herseyde vardır bi hayır.Siz inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi.
Amin inşallah.Ne zaman doktora gideceksiniz çarşamba miydi.Insallah duyarsınız insan 1 kere bi kayip yaşamasın hep kaygı yaşıyor çok iyi anlıyorum endişeniz.Insallah duyarsınız bebeğiniz sizjnledirRabbim sifa versin evlatlarinizla guzel bir omur gecirin insallah.psikolojik olarak iyilesmek biraz zaman aliyor ama evlatlar en iyi ilac onlara sarilmak.oyle korkuyorumki kalp atisi falan duyulmayacak diye kontrole gittigimde.bende cok rahat degilim aksilik cikacak diye aklim cikiyor ben daha yeni atlattim derken Rabbim tekrar sinamasin insaallah.sizede sifa ve sihhat diliyorum Rabbim skintilarinizin mukafatini versin insallah tekrar gecmis olsun
Amin insaallahAmin inşallah.Ne zaman doktora gideceksiniz çarşamba miydi.Insallah duyarsınız insan 1 kere bi kayip yaşamasın hep kaygı yaşıyor çok iyi anlıyorum endişeniz.Insallah duyarsınız bebeğiniz sizjnledir
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki cok zor.Insallah güzel haberler alın dualarım sizinleAmin insaallahpersembe sabahi gidecegim bir hafta dolsun gel dediler bakalim Rabbim sinamasin gercekten benimde cok gucum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?