Orasi oype tabi insan dusunmeden edemiyor yinede.cok skinti cekmissiniz dilerim hersey gonlunuzce olsun mukafatini kat kat versin mevlam.bende son dogumu acilar icinde yedi gun hastanede yatark gecirdim.dogum oncesi zaten bambaska bir aciydi.acilar bizi buyuttuİlk.kurtajimda 30 yaşındaydım bebek dünyaya gelseydi sağlıksız.olacakti sonra.kalbi durdu.Acikcasi ilk kürtajımi araştırma hastanesinde yaptım.6 gün beni hastanede yatırdılar resmen canlı bebek dogirur gibi acı.cekerek doğurdum.2.kurtajimi bu sebeple özelde oldum ve iyi ki özelde yapmışım hiç bir acı duymadim beni bayilttilar o şekilde oldu.Siz.kurtaji.djsunmeyin inşallah sağlıkla dünyaya getirirsiniz.Hersey insanlar için sınav dünyası.
Onu sormak iatedik arastirildinizmi neden sebep oldugunu saglikli bir evladiniz var ama degilmi normal.olarak dunyaya gelenSebepleri ilk bebeğimle bant sendromu çıkmıştı.yani bebek hastaydi.ikincide kalbi durdu .sanjrim ard arda dusuklerde araştırma yapılıyor
CocugunuZ dogdu dimi zor doğum mu olduOrasi oype tabi insan dusunmeden edemiyor yinede.cok skinti cekmissiniz dilerim hersey gonlunuzce olsun mukafatini kat kat versin mevlam.bende son dogumu acilar icinde yedi gun hastanede yatark gecirdim.dogum oncesi zaten bambaska bir aciydi.acilar bizi buyuttu
Evet büyüğü 12 yasinda kurtajdan sonra olan 7 yaşına girecekOnu sormak iatedik arastirildinizmi neden sebep oldugunu saglikli bir evladiniz var ama degilmi normal.olarak dunyaya gelen
Malesef 35 haftalikken plesentasi erken ayrildi kaybettim kizimi kan disari akmadigi icinde icerde birikti vucudumdaki damarlar pihti atti dic deniyor tipta.CocugunuZ dogdu dimi zor doğum mu oldu
Masaallah Allah uzun omurler versin benimde iki oglum var biri on yasinda biri sekiz bucukEvet büyüğü 12 yasinda kurtajdan sonra olan 7 yaşına girecek
Hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallah.heyecaninizi anliyorum genelde kalp atimini duyana kadar kimseye soylmemek gerek gibi bi aliskanlik varMerhabalar Arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza SAT 8 Temmuz 2025
Muhtemelen Nisan'da doğacak dimi?İlk defa böyle bir şey yaşıyorum, hiçbir şey bilmiyorum. 18 Ağustos Pazartesi Beta 316 değeriyle öğrendim. 19 Ağustos yani Dün jinekologuma gittim. Kesin gebesin dedi. Kalınlaşma güzel ama kese 29 Ağustos Cuma görünür dedi. Merakla bekliyorum. Endişeliyim de her an bir şey olacak tutunamayacak filan diye. Daha hamileyim demek için erken mi acaba diye korkuyorum.
Benim gibisinizdir belki de sizler de. Hepimizi tebrik ediyorum, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir süreç olur umarım hepimiz için. Selamlar, sevgiler
Ay çok teşekkür ederimHayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallah.heyecaninizi anliyorum genelde kalp atimini duyana kadar kimseye soylmemek gerek gibi bi aliskanlik varumarim guzel keyifli bir gebelik gecirirsiniz.endiselenmek fitratimizda var tebrik ediyorum
Ah sizin ki çok zor çok üzüldüm bu kadar büyük olduğunu düşünmedim.Ahirette size.sefaatci olacak inşallah.Basinuz sagolsunMalesef 35 haftalikken plesentasi erken ayrildi kaybettim kizimi kan disari akmadigi icinde icerde birikti vucudumdaki damarlar pihti atti dic deniyor tipta.
Amin.Masallah Allah sizinkilere ve bütün çocuklara uzun ömür versin insllahMasaallah Allah uzun omurler versin benimde iki oglum var biri on yasinda biri sekiz bucuk
Rica ederim ne demek cok seyler ogreniyoruz buralardanAy çok teşekkür ederimbilmiyordum o adetii aaa çok iyi oldu bunu söylemeniz. Ne zaman duyarım acaba?
Amin insallah.gelismeleri yazalim olurmu doktira gittikceAmin.Masallah Allah sizinkilere ve bütün çocuklara uzun ömür versin insllah
Cok tesekkur ederim tek tesellimiz bu.ve mevlam bitane daha nasip ederse kucagimiz dolsun evimizde ses olsun istiyoruz.cocuklarda kardes fikrinden vazgecemiyirlar hepimize iyi gelecek insallahAh sizin ki çok zor çok üzüldüm bu kadar büyük olduğunu düşünmedim.Ahirette size.sefaatci olacak inşallah.Basinuz sagolsun
İnşallah Allahin izniyle.olurCok tesekkur ederim tek tesellimiz bu.ve mevlam bitane daha nasip ederse kucagimiz dolsun evimizde ses olsun istiyoruz.cocuklarda kardes fikrinden vazgecemiyirlar hepimize iyi gelecek insallah
Merhaba canım benim sat 20 temmuz dün hamile olduğumu öğrendim betam 63.5 normal mi sizce2026 nisan da anne olcak lar var mı bekleniyorsunuz
normal cnm bnce hayırlı olsun 48 saat sonra beta 2 katına çıkıyor mu o önemliMerhaba canım benim sat 20 temmuz dün hamile olduğumu öğrendim betam 63.5 normal mi sizce
İnşallah yükselir canımnormal cnm bnce hayırlı olsun 48 saat sonra beta 2 katına çıkıyor mu o önemli
daha çok erken çünkü cnm kese görünmez ki hemenYa kızlar ben adetim geöikten 2 gün sonra test yaptım pozitif çıktı doktora gittim kalınlaşma var ya gebelik ya adet dedi sonra tahlil yaptı beni aradı hayırlı olsun dedi ama benim içimde bir huzursuzluk var kese yok hiç bir şey söylemedi diye sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?