2026 nisan anneleri

Orasi oype tabi insan dusunmeden edemiyor yinede.cok skinti cekmissiniz dilerim hersey gonlunuzce olsun mukafatini kat kat versin mevlam.bende son dogumu acilar icinde yedi gun hastanede yatark gecirdim.dogum oncesi zaten bambaska bir aciydi.acilar bizi buyuttu

Sebepleri ilk bebeğimle bant sendromu çıkmıştı.yani bebek hastaydi.ikincide kalbi durdu .sanjrim ard arda dusuklerde araştırma yapılıyor
Onu sormak iatedik arastirildinizmi neden sebep oldugunu saglikli bir evladiniz var ama degilmi normal.olarak dunyaya gelen

CocugunuZ dogdu dimi zor doğum mu oldu

Merhabalar Arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza SAT 8 Temmuz 2025
Muhtemelen Nisan'da doğacak dimi? İlk defa böyle bir şey yaşıyorum, hiçbir şey bilmiyorum. 18 Ağustos Pazartesi Beta 316 değeriyle öğrendim. 19 Ağustos yani Dün jinekologuma gittim. Kesin gebesin dedi. Kalınlaşma güzel ama kese 29 Ağustos Cuma görünür dedi. Merakla bekliyorum. Endişeliyim de her an bir şey olacak tutunamayacak filan diye. Daha hamileyim demek için erken mi acaba diye korkuyorum.
Benim gibisinizdir belki de sizler de. Hepimizi tebrik ediyorum, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir süreç olur umarım hepimiz için. Selamlar, sevgiler

Hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallah.heyecaninizi anliyorum genelde kalp atimini duyana kadar kimseye soylmemek gerek gibi bi aliskanlik var umarim guzel keyifli bir gebelik gecirirsiniz.endiselenmek fitratimizda var tebrik ediyorum

Hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallah.heyecaninizi anliyorum genelde kalp atimini duyana kadar kimseye soylmemek gerek gibi bi aliskanlik var umarim guzel keyifli bir gebelik gecirirsiniz.endiselenmek fitratimizda var tebrik ediyorum
Ay çok teşekkür ederim bilmiyordum o adetii aaa çok iyi oldu bunu söylemeniz. Ne zaman duyarım acaba?

Malesef 35 haftalikken plesentasi erken ayrildi kaybettim kizimi kan disari akmadigi icinde icerde birikti vucudumdaki damarlar pihti atti dic deniyor tipta.
Ah sizin ki çok zor çok üzüldüm bu kadar büyük olduğunu düşünmedim.Ahirette size.sefaatci olacak inşallah.Basinuz sagolsun

Ah sizin ki çok zor çok üzüldüm bu kadar büyük olduğunu düşünmedim.Ahirette size.sefaatci olacak inşallah.Basinuz sagolsun
Cok tesekkur ederim tek tesellimiz bu.ve mevlam bitane daha nasip ederse kucagimiz dolsun evimizde ses olsun istiyoruz.cocuklarda kardes fikrinden vazgecemiyirlar hepimize iyi gelecek insallah

Ya kızlar ben adetim geöikten 2 gün sonra test yaptım pozitif çıktı doktora gittim kalınlaşma var ya gebelik ya adet dedi sonra tahlil yaptı beni aradı hayırlı olsun dedi ama benim içimde bir huzursuzluk var kese yok hiç bir şey söylemedi diye sizce normal mi

daha çok erken çünkü cnm kese görünmez ki hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…