• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Merhaba kızlar istanbul avrupa yakasında gebe takibi yapabilcek doktor arayışındayım öneriniz varmı
Tüpbebekle pozitifi gördüm çok şükür daha çok yeni 20 haziranda kese kalp atışı için son kontrol tüpbebek doktoruma gidicem daha sonra başka doktorda devam etmeliyim
Neresindesiniz?
Bahçeşehir Liv hospitalde Bülent Beyi övüyorlar,
Medicana Beylikdüzü Yıldız Eren Çetin'i çok tavsiye ettiler.
Ben de beni aşı ve test konusunda çok bunaltmayacak ve kararlarıma saygı duyacak bir doktor arayaşındayım.
Bayram sonrası için Yıldız Hanımdan randevu aldım, 8+3 olacağız, heyecanla bekliyorum 🥰

Bebegi nasil olcebiliyorlar bu kadar kucukken?
Ben bu sabah kalp atisi gorme umudu ile gittim baska bir ozel doktora gitmez olaydim. Guya detayli ultrasonda bakti embryo goremiyorum dedi yuzde 80 dusuk dedi gozukmuyor ölü demeyeyim de gelişmemiş diyelim diyor. Sen yine de iki hafta sonra yine gel dedi. Neye uğradığımı şaşırdım halbuki 6 gün önce devlet hastanesinde embriyo görüldü herşey normaldi ve iki haftaya gel demişlerdi. Embryo nasıl kaybolur yani gelişmemiş olsa da görülürdü. Moralim çok bozuldu hıçkıra hıçkıra araba sürmek zorunda kaldım hemen devlet hastanesinden randevu buldum aldım iki saat sonraya. Gittim ve embriyo gördü doktor sadece çok küçük dedi. Keseyi 28mm ölçtü. Sabahki doktor keseyi 16mm ölçmüştü ve düşük yazmıştı rapora. Bu doktor henüz çok küçük gelecek hafta bakmalıyız geç döllenme olabilir sen vitaminlete devam et haftaya aynı saatte tekrar gel dedi hamileliğimi ise tehlikeli olarak değerlendirdi 4cm miyomum olduğu için.

Şuan helak olmuş haldeyim. Hamile kalmamın bir ay öncesinde de kimyasal yaşamıştım açıkçası son regl tarihimi tam olarak bilmiyorum çünkü düşükten sonra 3-4 kez kanamam oldu hatta son kanamayı kanama kesici hap ile kesti doktor ve sonrasında hamile kaldım tekrar. Benim durumumda olan var mı? Ard arda gebelik?
Bu da düşük olursa yıkılırım fakat pozitifim kalmaya çalışıyorum. Sizlere de çok çok geçmiş olsun ❤️‍🩹
Pozitif kaldı zaten. 3 kez aşılama oldum ilki kimyasal 2. Tutmadı 3. Dış gebelik oldu. Sonrasında 6 ay korunun dediler. İlk 3 ay tam korunduk sonra aman zaten olmuyor deyip biraz gevşek davrandık o ay hamile kalmışım gecikmelerim hep oluyordu psklojik diye düşündüm meğer ki hamileymişim. Dünya güzeli bir kızım oldu. Yani okadar uğraştım olmadı ama sonra kendiliğinden geldi.

Canım ben bunu çok duydum etrafımdan ikiz başlayıp tek devam eden, doktor bence temkinli konuşmak için öyle söylemiştir olumlu gider büyük ihtimalle diye düşünüyorum.
Kızlar benim 15 aylık emen bir bebeğim var karnimdaki de 9 haftalık, tandem emzirme yapmayı düşünüyorum, kesmicem yani ne kadar emerse emsin, arastirdigima göre kimseye bir zararı yokmuş.
Benim de 5 buçuk aylık kızım var çocuk doktoruna sordum kadın doğum doktorunuz izin verdiği sürece emzirebilirsiniz dedi kadın doğuma yarın gideceğim bu süreçte de ne kadar sağım yapabilirsem yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum sonrasında yine kızıma içirmek için bence belli bir aydan sonra emzirmemiz yasak olabilir doğuma yakın zamanlarda emzirmek doğumu tetikliyor diye biliyorum

Pozitif kaldı zaten. 3 kez aşılama oldum ilki kimyasal 2. Tutmadı 3. Dış gebelik oldu. Sonrasında 6 ay korunun dediler. İlk 3 ay tam korunduk sonra aman zaten olmuyor deyip biraz gevşek davrandık o ay hamile kalmışım gecikmelerim hep oluyordu psklojik diye düşündüm meğer ki hamileymişim. Dünya güzeli bir kızım oldu. Yani okadar uğraştım olmadı ama sonra kendiliğinden geldi.
Yani bazı doktorlara güvenmeyin mi diyorsunuz??

Kızlarr
Ben bu sabah kalp atisi gorme umudu ile gittim baska bir ozel doktora gitmez olaydim. Guya detayli ultrasonda bakti embryo goremiyorum dedi yuzde 80 dusuk dedi gozukmuyor ölü demeyeyim de gelişmemiş diyelim dedi. Sen yine de iki hafta sonra yine gel dedi. Neye uğradığımı şaşırdım halbuki 6 gün önce devlet hastanesinde embriyo görüldü herşey normaldi ve iki haftaya gel demişlerdi kalp atışı için. Ben dayanamadım bu hafta özele gideyim demiştim. Embryo nasıl kaybolur yani gelişmemiş olsa da görülürdü. Moralim çok bozuldu hıçkıra hıçkıra araba sürmek zorunda kaldım hemen devlet hastanesinden randevu buldum aldım iki saat sonraya şansıma. Gittim ve embriyo gördü doktor sadece çok küçük dedi. Keseyi 28mm ölçtü. Sabahki doktor keseyi 16mm ölçmüştü ve düşük yazmıştı rapora. Bu doktor henüz çok küçük gelecek hafta bakmalıyız geç döllenme olabilir sen vitaminlere devam et haftaya aynı saatte tekrar gel dedi hamileliğimi ise tehlikeli olarak değerlendirdi 4cm miyomum olduğu için.

Şuan helak olmuş haldeyim. Hamile kalmamın bir ay öncesinde de kimyasal yaşamıştım açıkçası son regl tarihimi tam olarak bilmiyorum çünkü düşükten sonra 3-4 kez kanamam oldu hatta son kanamayı kanama kesici hap ile kesti doktor ve sonrasında hamile kaldım tekrar. Benim durumumda olan var mı? Ard arda gebelik?
Bu da düşük olursa yıkılırım fakat pozitifim kalmaya çalışıyorum. ❤️‍🩹

Kızlar geçen hafta kalp atışlarını çok zayıf duyuyorum demişti dr. Bugün 8. Hafta olmasına rağmen duyamadık tamamen durmuş. Öğleden sonra kürtaj oldum. Rabbim hepinizin bebeğini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ve hepsine hayırlı uzun ömürler versin. Sizler hamilesiniz dualarınız kabul olur bu kardeşinizede dua edin

Kızlar geçen hafta kalp atışlarını çok zayıf duyuyorum demişti dr. Bugün 8. Hafta olmasına rağmen duyamadık tamamen durmuş. Öğleden sonra kürtaj oldum. Rabbim hepinizin bebeğini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ve hepsine hayırlı uzun ömürler versin. Sizler hamilesiniz dualarınız kabul olur bu kardeşinizede dua edin
Çok üzüldüm canımm Allah sabır versin. İnşallah bir daha ki gebeliğin sağlıklı olur Allahtan umut kesilmez.

Ben de belirsiz bir dönemdeyim rabbim hayırlısını versin 🥺🥺🙏🏻

Çok üzüldüm canımm Allah sabır versin. İnşallah bir daha ki gebeliğin sağlıklı olur Allahtan umut kesilmez.

Ben de belirsiz bir dönemdeyim rabbim hayırlısını versin 🥺🥺🙏🏻
Seni çok iyi anlıyorum. Bir haftadır araştırmadığım yer kalmadı kadınlar klübü chatgpt ulusal uluslararası makaleler. Sonuç değişmedi aslında belliydi böyle olacağı. İlk kontrolde herşey normaldi 6+3 tam sınır olduğu için kalp atışı sınırda duyuluyor dedi dr bir hafta sonra gelin dedi o hafta iş yerinde bir stres yaşadım bilmiyorum o yüzdenmi bir hafta sonra gittiğimde 7+2 olması gerekirken 6+4 kalmıştu ve yine zayıf kalp atışları bugün gittik 8 olması gerekirken kalp atışı durmuş ve kürtaj

Arkadaşlar kusura bakmayın iki gündür pek girip ilgilenemedim listeyle, mesajları da okuyamadım. Malum bayram öncesi ve çalışıyorum işler biraz yoğun bu sebeple gün içinde girme fırsatım olmuyor, akşamları da yorgunluktan hemen uyuyorum. Yarın tüm mesajları tek tek okuyacağım ve listeyi güncelleyeceğim anlayışınız için teşekkürler 🙏🏻🌸

Seni çok iyi anlıyorum. Bir haftadır araştırmadığım yer kalmadı kadınlar klübü chatgpt ulusal uluslararası makaleler. Sonuç değişmedi aslında belliydi böyle olacağı. İlk kontrolde herşey normaldi 6+3 tam sınır olduğu için kalp atışı sınırda duyuluyor dedi dr bir hafta sonra gelin dedi o hafta iş yerinde bir stres yaşadım bilmiyorum o yüzdenmi bir hafta sonra gittiğimde 7+2 olması gerekirken 6+4 kalmıştu ve yine zayıf kalp atışları bugün gittik 8 olması gerekirken kalp atışı durmuş ve kürtaj
Doktor biraz daha bekleyelim falan demedi yani?? :((

Benim durumum biraz karışık son adet tarihim net değil çünkü o ay yeni kimyasal yaşamıştım birden fazla kanamam oldu belki de hiç adet görmedim o ay bilemiyorum sonrasında hamile kaldım. Son kanamayı regl kabul eder isem bugün 7+2im ama bugün iki doktora gittim ilki düşük dedi düşük olcaksın dedi betama bakmadan bile bunu söyledi direk ultrasonda görme ile.. ikincisi ise geç döllenme veya yerleşme olabilir haftaya tekrar bakalım embryo gözüküyor kese boyutu gayet iyi dedi. İlk doktor çok moralimi bozdu ama ona inanmamaya karar verdim çünkü kese boş dedi bebek gözükmüyor gelişmemiş dedi ama iki saat arayla diğer doktorun ultrasonunda embriyo gözüktü sadece küçük henüz dedi doktor. Kese boşsa nereye gitti bu embryo 5 hün önce gözüküyordu. Ne kanamam var ne akıntım hiç bişeyim yok.

Benim durumum biraz karışık son adet tarihim net değil çünkü o ay yeni kimyasal yaşamıştım birden fazla kanamam oldu belki de hiç adet görmedim o ay bilemiyorum sonrasında hamile kaldım. Son kanamayı regl kabul eder isem bugün 7+2im ama bugün iki doktora gittim ilki düşük dedi düşük olcaksın dedi betama bakmadan bile bunu söyledi direk ultrasonda görme ile.. ikincisi ise geç döllenme veya yerleşme olabilir haftaya tekrar bakalım embryo gözüküyor kese boyutu gayet iyi dedi. İlk doktor çok moralimi bozdu ama ona inanmamaya karar verdim çünkü kese boş dedi bebek gözükmüyor gelişmemiş dedi ama iki saat arayla diğer doktorun ultrasonunda embriyo gözüktü sadece küçük henüz dedi doktor. Kese boşsa nereye gitti bu embryo 5 hün önce gözüküyordu. Ne kanamam var ne akıntım d

Benim durumum biraz karışık son adet tarihim net değil çünkü o ay yeni kimyasal yaşamıştım birden fazla kanamam oldu belki de hiç adet görmedim o ay bilemiyorum sonrasında hamile kaldım. Son kanamayı regl kabul eder isem bugün 7+2im ama bugün iki doktora gittim ilki düşük dedi düşük olcaksın dedi betama bakmadan bile bunu söyledi direk ultrasonda görme ile.. ikincisi ise geç döllenme veya yerleşme olabilir haftaya tekrar bakalım embryo gözüküyor kese boyutu gayet iyi dedi. İlk doktor çok moralimi bozdu ama ona inanmamaya karar verdim çünkü kese boş dedi bebek gözükmüyor gelişmemiş dedi ama iki saat arayla diğer doktorun ultrasonunda embriyo gözüktü sadece küçük henüz dedi doktor. Kese boşsa nereye gitti bu embryo 5 hün önce gözüküyordu. Ne kanamam var ne akıntım hiç bişeyim yok.
Demedi çünkü kalp atışı durmuştu. Öncesinde az duyuluyordu ve bugün hiç duyulmadı. Sizinki hakikaten enteresan farklı bir araştırma konusu:) doktorum bugün dedi ki ben kadın doğum uzmanıyım ama eşim düşük yaptı ve hiçbirşey yapamadım dedi. Olacak olanın önüne geçilmiyor. Ne mutlu ki hamile kalabiliyorsunuz bu nasıl bi nimet bilemezsiniz. Tüp bebek yaptıranlara sorun. Kafanızı takmayın bayramınızı güzel geçirin. İnşallah güzel haberler alırsınız

Merhaba kızlar istanbul avrupa yakasında gebe takibi yapabilcek doktor arayışındayım öneriniz varmı
Tüpbebekle pozitifi gördüm çok şükür daha çok yeni 20 haziranda kese kalp atışı için son kontrol tüpbebek doktoruma gidicem daha sonra başka doktorda devam etmeliyim

Merhaba öncelikle gözünüz aydın
Medical Park Gaziosmanpaşa şubesi Fatih Şahin bey benim doktorum çok memnunum istersen araştırabilirsin internette hakkında bir sürü yorum var özgeçmişini falan da bulabilirsin.

Demedi çünkü kalp atışı durmuştu. Öncesinde az duyuluyordu ve bugün hiç duyulmadı. Sizinki hakikaten enteresan farklı bir araştırma konusu:) doktorum bugün dedi ki ben kadın doğum uzmanıyım ama eşim düşük yaptı ve hiçbirşey yapamadım dedi. Olacak olanın önüne geçilmiyor. Ne mutlu ki hamile kalabiliyorsunuz bu nasıl bi nimet bilemezsiniz. Tüp bebek yaptıranlara sorun. Kafanızı takmayın bayramınızı güzel geçirin. İnşallah güzel haberler alırsınız
Amin inşallah canım 🙏🏻
Çok teşekkür ederim 🌸

Kızlarr
Ben bu sabah kalp atisi gorme umudu ile gittim baska bir ozel doktora gitmez olaydim. Guya detayli ultrasonda bakti embryo goremiyorum dedi yuzde 80 dusuk dedi gozukmuyor ölü demeyeyim de gelişmemiş diyelim dedi. Sen yine de iki hafta sonra yine gel dedi. Neye uğradığımı şaşırdım halbuki 6 gün önce devlet hastanesinde embriyo görüldü herşey normaldi ve iki haftaya gel demişlerdi kalp atışı için. Ben dayanamadım bu hafta özele gideyim demiştim. Embryo nasıl kaybolur yani gelişmemiş olsa da görülürdü. Moralim çok bozuldu hıçkıra hıçkıra araba sürmek zorunda kaldım hemen devlet hastanesinden randevu buldum aldım iki saat sonraya şansıma. Gittim ve embriyo gördü doktor sadece çok küçük dedi. Keseyi 28mm ölçtü. Sabahki doktor keseyi 16mm ölçmüştü ve düşük yazmıştı rapora. Bu doktor henüz çok küçük gelecek hafta bakmalıyız geç döllenme olabilir sen vitaminlere devam et haftaya aynı saatte tekrar gel dedi hamileliğimi ise tehlikeli olarak değerlendirdi 4cm miyomum olduğu için.

Bu da düşük olursa yıkılırım fakat pozitifim kalmaya çalışıyorum. ❤️‍🩹
Canım sen bence en son gittiğin doktoru dinle bir hafta sonra kontrole gidince için rahatlar. Olumsuzu düşünmemek çok zor biliyorum ama ne kadar az olursa o kadar iyi ilk dönemdeki süreçler için. Keşke elimizden daha fazlası gelebilse. Kendine dikkat et ❤️

Çok üzgünüm gerçekten seni çok iyi anlıyorum. İlk bebeğimi kalbi durması sebebiyle kaybetmiş biri olarak hiç bir söz seni teselli etmeyecek. Dualarımızdasın 🙏🏻🙌🏻 Allah isteyen herkese istediği zamanda hayırlısı ile anne olmayı nasip eder inşallah 🙏🏻

Merhabalar bende 8+2 deyim, küçük bir kanama alanı var ama düşük riski yok dedi doktor. Yazılanları okudum da kalkmadan dinlenmek mi gerekiyor bu durumda? Benim doktorum çok rahat davrandı, hiç bir şey söylemedi.

Merhabalar bende 8+2 deyim, küçük bir kanama alanı var ama düşük riski yok dedi doktor. Yazılanları okudum da kalkmadan dinlenmek mi gerekiyor bu durumda? Benim doktorum çok rahat davrandı, hiç bir şey söylemedi.
Merhaba ben de bu hafta yani 7+2de gittiğimde küçük bir kanama alanı var ama önemli değil dedi kalp atışı devam ettikçe bunları önemsiz görüyoruz dedi. Normal hayatıma devam edeyim mi dediğimde yaani çok kendini yormadan devam et gibi bir şeyler söyledi yani ben de anlayamadım

Yaa içime umut doğdu yazdığınızı okuyunca. Biraz sürecinizden bahseder misiniz? Keseyi ne zaman gördünüz vs. Ben 5+2 de keseyi gördüm lekelenmem vardı 6+4 te gittim yolk oluşmuş bir küçük nokta görüyorum kalp olabilir bayramdan sonra tekrar bakalım dedi. 6+4 olması gereken gün kese 7 haftalık bebek 5+6 haftalık yani 2,47 mm çıktı.
5+5 de vajinal görebildik keseyi içi boştu tekrar beta baktılar çok yüksek çıkıyordu doktor beta ile kese uyumlu değil kesenin görüntüsüde hoşuma gitmedi sağlıksız bir gebelik olabilir düşebilir boş kalabilir vs kendinizi hazırlayın bekleyeceğiz sadece dedi üstüne 4 ayrı doktora gitti hepsi benzer şeyleri söylediler. Bunun ertesi günü de önce lekelenme başladı sonra kanamaya döndü sürekli bekleyeceğiz dediler bol su tüketmemi istediler 10 gün sonra gittiğimde kesenin içi dolmuştu ama kalp mi değil mi canlılık var mı yine görünmüyordu kanama alanıda vardı. Çalışıyorum ben normal hayatıma devam ettim büyük çocukta olunca mecbur kalınıyor zaten. Sonrasında kalp duyduk ama kanama alanı hala vardı 8 gün önce gittim en son doktora kanamada yakın zamanda sona erdi Fetal dna testi için randevu aldım 17 sine bakalım ne olacak çok zor tutundu gerçekten

Back
X