Bebegi nasil olcebiliyorlar bu kadar kucukken?
Ben bu sabah kalp atisi gorme umudu ile gittim baska bir ozel doktora gitmez olaydim. Guya detayli ultrasonda bakti embryo goremiyorum dedi yuzde 80 dusuk dedi gozukmuyor ölü demeyeyim de gelişmemiş diyelim diyor. Sen yine de iki hafta sonra yine gel dedi. Neye uğradığımı şaşırdım halbuki 6 gün önce devlet hastanesinde embriyo görüldü herşey normaldi ve iki haftaya gel demişlerdi. Embryo nasıl kaybolur yani gelişmemiş olsa da görülürdü. Moralim çok bozuldu hıçkıra hıçkıra araba sürmek zorunda kaldım hemen devlet hastanesinden randevu buldum aldım iki saat sonraya. Gittim ve embriyo gördü doktor sadece çok küçük dedi. Keseyi 28mm ölçtü. Sabahki doktor keseyi 16mm ölçmüştü ve düşük yazmıştı rapora. Bu doktor henüz çok küçük gelecek hafta bakmalıyız geç döllenme olabilir sen vitaminlete devam et haftaya aynı saatte tekrar gel dedi hamileliğimi ise tehlikeli olarak değerlendirdi 4cm miyomum olduğu için.
Şuan helak olmuş haldeyim. Hamile kalmamın bir ay öncesinde de kimyasal yaşamıştım açıkçası son regl tarihimi tam olarak bilmiyorum çünkü düşükten sonra 3-4 kez kanamam oldu hatta son kanamayı kanama kesici hap ile kesti doktor ve sonrasında hamile kaldım tekrar. Benim durumumda olan var mı? Ard arda gebelik?
Bu da düşük olursa yıkılırım fakat pozitifim kalmaya çalışıyorum. Sizlere de çok çok geçmiş olsun