• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Merhaba hanımlar, bugün tam 6 haftalık oldum.daha bulantı,kusma başlamadı,Kanama falanda yok şükür.5+2de kese göründü (31mayıs). 2 hafta sonra gel dedi.bayramdan sonra bir güne randevu alırım artık. Ama sorum şu size hanımlar.
Bazı çocuklu kadınlardan duydum.Yanlışta olabilir tabii.Bu haftaya kadar bulantı kusma olmadıysa daha olmaz diyorlar.Sizin bu haftadan sonra başlayan var mı aranızda? Yoksa tezleri doğru mu?

Kızlar evlilik öncesi sma testi yaptırmış mıydınız? Biz yaptırmamıştık ve şimdi aklıma takıldı acaba hata mı ettik sma yaptırmadan gebelik düşünerek?
Çok takılmayın canım.Halen yaptıranilirsiniz zaten beyler gidiyor sağlık ocağında kan veriyor.onda sorun çıkarsa kadından kan örneği alınıyor.Kafanıza çok takıldıysa gitsin eşiniz kan versin.Ama sıkıntı etmeyin.Elbet herşey olacağına varıyor.Sağlıkla gelsin🌸🙏🏼 biz evliliğimizin 2.yılında yaptırmıştık testi

Bana doktor 5,5-6 dan sonra leblebi kraker yatak başına koy dedi ama bende de bulantı hiç yok. Sanırım uyku hali bugün başladı ama

Bende bugün keseye göre 6+0 sata göre 5+3 üm bir hafta önden gidiyor. Böyle olan var mı aranızdaa

Çok takılmayın canım.Halen yaptıranilirsiniz zaten beyler gidiyor sağlık ocağında kan veriyor.onda sorun çıkarsa kadından kan örneği alınıyor.Kafanıza çok takıldıysa gitsin eşiniz kan versin.Ama sıkıntı etmeyin.Elbet herşey olacağına varıyor.Sağlıkla gelsin🌸🙏🏼 biz evliliğimizin 2.yılında yaptırmıştık testi
Evet canım eşim verdi ne bileyim içim çok rahat etmedi sonradan. Çok teşekkür ederim ☺️

Merhaba hanımlar, bugün tam 6 haftalık oldum.daha bulantı,kusma başlamadı,Kanama falanda yok şükür.5+2de kese göründü (31mayıs). 2 hafta sonra gel dedi.bayramdan sonra bir güne randevu alırım artık. Ama sorum şu size hanımlar.
Bazı çocuklu kadınlardan duydum.Yanlışta olabilir tabii.Bu haftaya kadar bulantı kusma olmadıysa daha olmaz diyorlar.Sizin bu haftadan sonra başlayan var mı aranızda? Yoksa tezleri doğru mu?
Ayy bu tezler yalan bence ya bende 7 ye kadar iyi gidiyordum bulantı falan asla yoktu şu 7+1 de bir başladı bulantılarım sudan bile tiksiniyorum resmen

Benim tam 7+6 da başladı canım

Benimde 7. Haftada baslamisti

Kızlarr
Ben bu sabah kalp atisi gorme umudu ile gittim baska bir ozel doktora gitmez olaydim. Guya detayli ultrasonda bakti embryo goremiyorum dedi yuzde 80 dusuk dedi gozukmuyor ölü demeyeyim de gelişmemiş diyelim dedi. Sen yine de iki hafta sonra yine gel dedi. Neye uğradığımı şaşırdım halbuki 6 gün önce devlet hastanesinde embriyo görüldü herşey normaldi ve iki haftaya gel demişlerdi kalp atışı için. Ben dayanamadım bu hafta özele gideyim demiştim. Embryo nasıl kaybolur yani gelişmemiş olsa da görülürdü. Moralim çok bozuldu hıçkıra hıçkıra araba sürmek zorunda kaldım hemen devlet hastanesinden randevu buldum aldım iki saat sonraya şansıma. Gittim ve embriyo gördü doktor sadece çok küçük dedi. Keseyi 28mm ölçtü. Sabahki doktor keseyi 16mm ölçmüştü ve düşük yazmıştı rapora. Bu doktor henüz çok küçük gelecek hafta bakmalıyız geç döllenme olabilir sen vitaminlere devam et haftaya aynı saatte tekrar gel dedi hamileliğimi ise tehlikeli olarak değerlendirdi 4cm miyomum olduğu için.

Şuan helak olmuş haldeyim. Hamile kalmamın bir ay öncesinde de kimyasal yaşamıştım açıkçası son regl tarihimi tam olarak bilmiyorum çünkü düşükten sonra 3-4 kez kanamam oldu hatta son kanamayı kanama kesici hap ile kesti doktor ve sonrasında hamile kaldım tekrar. Benim durumumda olan var mı? Ard arda gebelik?
Bu da düşük olursa yıkılırım fakat pozitifim kalmaya çalışıyorum. ❤️‍🩹
Kimse bana cevap veya yorum yazmamis 💔 ❤️‍🩹

Tüp bebek ama canım benimkisii. Resmen 1 hafta fark var
tüp bebekte sat dikkate alınmıyor canım benim doktorum transfer tarihime baktı senin sat ı 20 nisan olarak kabul edeceğiz erken transfer yaptım dedi. ultrasonda da gerçekten dediği gibi çıktı

Seni erken cagirmis bana 1 ay sonra gel demişti, sık ultrasona girmek zararliymis etrafimdaki bir kac kişi boyle soyledi… belkide bu yüzden 1 ay sonra çağırdı anlamadim sormadimda 😕 beklemek cok yorucu çünkü sürekli bebiş acaba nasil iyimi diye düşünüyorum benim günlerim böyle geçiyor 😑 umarım hayirli haberler aliriz hepimiz🌸
ay bilemedim şimdi ben de mi 1 ay sonra gitsem acaba ama insan da heyecanlanıyor gelişimini falan görmek istiyor :))

Kimse bana cevap veya yorum yazmamis 💔 ❤️‍🩹
canım çok üzüldüm okurken her zaman farklı doktor görmekte fayda var çok iyi yapmışsın giderek bence. ikinci doktor kötü şeyler söylememiş sen gönlünü ferah tut çıkmadık candan ümit kesilmez rabbim şu mübarek günde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar size daha önce söylemiştim belki unutmuşsunuzdur, 22 Mayısta doktor randevumda sadece yolk sac kese görünmüştü ve doktorum 4 hafta sonrasına yani 18 Hazirana randevu vermişti ama ben bebeği görmeden o kadar süre bekleyemeyeceğim için devletten randevu almıştım 😁 o randevum salı günüydü ve ben de bebeği gördüm kalp atışını gördüm 🥹 henüz dinletmedi ama görüntüsü bile çok güzeldi 🥹 inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız 🩷🩵

canım çok üzüldüm okurken her zaman farklı doktor görmekte fayda var çok iyi yapmışsın giderek bence. ikinci doktor kötü şeyler söylememiş sen gönlünü ferah tut çıkmadık candan ümit kesilmez rabbim şu mübarek günde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminnnn inşallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah razı olsun 🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucaklamasını sağlasın her dakika dua ediyorum 🙏🏻

Back
X