• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür. Ölçümlere göre 6+4 takvime göre 6+6. aegamze aegamze . Ama küçük milimetrik bir kanama alanı var düşük riskin olabilir dedi doktor. Şubat ayında düşük yaptığım için şuan çok korkuyorum.
KAlbini ferah tut canım 🙏 benimde kalp atışını duyduğumda takvime göre 6+4tu ama ölçümde 6+3 çıktı neden öyle olmuş olabilir ki

KAlbini ferah tut canım 🙏 benimde kalp atışını duyduğumda takvime göre 6+4tu ama ölçümde 6+3 çıktı neden öyle olmuş olabilir ki
Teşekkür ederim canım. Ben o farktan dolayı değil de kanama alanından dolayı endişeliyim. Geç yumurtlama olmuştur belki o yüzden takvimdeki tarihle uyuşmuyordur.

benim 5 haftada lekelenmem oldu kahverengi şeklinde doktor yerleşme kanaması dedi vajinalden kullanmalı fitil verdi geçti lekelenmem. Doktora gitsen daha iyi olur
ilk kanamamdan sonra doktoruma gittim zaten tüp bebek olduğu için progestan kullanıyorum ekstra bir şey yapılmadı. herhangi bi kanama alanı da yok dedi ama doktor muayenemin ertesi günü tekrar kanamam oldu anlamıyorum neden böyle oluyor 🤷🏻‍♀️

ilk kanamamdan sonra doktoruma gittim zaten tüp bebek olduğu için progestan kullanıyorum ekstra bir şey yapılmadı. herhangi bi kanama alanı da yok dedi ama doktor muayenemin ertesi günü tekrar kanamam oldu anlamıyorum neden böyle oluyor 🤷🏻‍♀️
banada aynısını vermişti doktor 3 tabletti hepsini kullandım . fitil olarak kullanıyorsun dmi

Benim bir kızım var onda 5+2 de keseyi gördük bir hafta sonra 6+2 de kalbi duymuştuk. Bunda 5+2 de keseyi gördük kese boştu 10 gün sonra 6+4 te kalbi duyarız diye düşünmüştüm ama duyulmadı. Dış gebelik ve 2 düşüğüm var öyle olunca stres oluyorum
Merhaba benimde bir kızım var ve süreç hiç onda ki gibi ilerlemedi 7+4 de kalp duyabildik doktor geç döllenme olabilir dedi 9. Haftaya kadar kanamam oldu daha yeni geçti gerçekten tecrübelide olunsa stres kaçınılmaz oluyor🤦🏻‍♀️

Ay kizlar ben bugün neler yaşadım ya hala şoktayım.Perinatolaga gittim ilk randevum neyse bebek ikiz dedi bir şok oldum çift yumurta ikiziymis sonra biri çok sağlıklı kalp atışı büyümesi vs dedi çok sevindim.Ardindan birinin kalp atımı yok dedi aşırı üzüldüm.Bir kaç dk içinde bir ton duygu yasadim.Sonra riskli gebelik dedi.Bebeklerin arasında 5 gün falan oynuyor.Kanaman olursa gel dedi.İki ihtimal var dedi biri düşerse diğerini tehlikeye sokar dedi.Bir ihtimal de doğuma kadar orda kalirmis zarar vermezmis.Bir tane kaybim var zaten şimdi bunu duydum aşırı üzüldüm sevinemedim diğer bebeğime de.Hala şoktayım ya bana dua edermisiniz her şey sağlıkla ilerlesin.Bide benzer durum bilen duyan şahit olan var mı saglikli ilerliyor mu beni ferahlatirsaniz çok sevinirim 🤍
Canım ben bunu çok duydum etrafımdan ikiz başlayıp tek devam eden, doktor bence temkinli konuşmak için öyle söylemiştir olumlu gider büyük ihtimalle diye düşünüyorum.
Kızlar benim 15 aylık emen bir bebeğim var karnimdaki de 9 haftalık, tandem emzirme yapmayı düşünüyorum, kesmicem yani ne kadar emerse emsin, arastirdigima göre kimseye bir zararı yokmuş.

şükür kuzucum bi sıkıntı yok beni kalp atışını duyduktan 2 hafta sonra çağırdı tekrar heyecanla zaman geçsin diye bekliyorum :))
Seni erken cagirmis bana 1 ay sonra gel demişti, sık ultrasona girmek zararliymis etrafimdaki bir kac kişi boyle soyledi… belkide bu yüzden 1 ay sonra çağırdı anlamadim sormadimda 😕 beklemek cok yorucu çünkü sürekli bebiş acaba nasil iyimi diye düşünüyorum benim günlerim böyle geçiyor 😑 umarım hayirli haberler aliriz hepimiz🌸

Seni erken cagirmis bana 1 ay sonra gel demişti, sık ultrasona girmek zararliymis etrafimdaki bir kac kişi boyle soyledi… belkide bu yüzden 1 ay sonra çağırdı anlamadim sormadimda 😕 beklemek cok yorucu çünkü sürekli bebiş acaba nasil iyimi diye düşünüyorum benim günlerim böyle geçiyor 😑 umarım hayirli haberler aliriz hepimiz🌸
benide doktor 1 ay sonra çağırdı

Benim bir kızım var onda 5+2 de keseyi gördük bir hafta sonra 6+2 de kalbi duymuştuk. Bunda 5+2 de keseyi gördük kese boştu 10 gün sonra 6+4 te kalbi duyarız diye düşünmüştüm ama duyulmadı. Dış gebelik ve 2 düşüğüm var öyle olunca stres oluyorum
Bebegi nasil olcebiliyorlar bu kadar kucukken?
Ben bu sabah kalp atisi gorme umudu ile gittim baska bir ozel doktora gitmez olaydim. Guya detayli ultrasonda bakti embryo goremiyorum dedi yuzde 80 dusuk dedi gozukmuyor ölü demeyeyim de gelişmemiş diyelim diyor. Sen yine de iki hafta sonra yine gel dedi. Neye uğradığımı şaşırdım halbuki 6 gün önce devlet hastanesinde embriyo görüldü herşey normaldi ve iki haftaya gel demişlerdi. Embryo nasıl kaybolur yani gelişmemiş olsa da görülürdü. Moralim çok bozuldu hıçkıra hıçkıra araba sürmek zorunda kaldım hemen devlet hastanesinden randevu buldum aldım iki saat sonraya. Gittim ve embriyo gördü doktor sadece çok küçük dedi. Keseyi 28mm ölçtü. Sabahki doktor keseyi 16mm ölçmüştü ve düşük yazmıştı rapora. Bu doktor henüz çok küçük gelecek hafta bakmalıyız geç döllenme olabilir sen vitaminlete devam et haftaya aynı saatte tekrar gel dedi hamileliğimi ise tehlikeli olarak değerlendirdi 4cm miyomum olduğu için.

Şuan helak olmuş haldeyim. Hamile kalmamın bir ay öncesinde de kimyasal yaşamıştım açıkçası son regl tarihimi tam olarak bilmiyorum çünkü düşükten sonra 3-4 kez kanamam oldu hatta son kanamayı kanama kesici hap ile kesti doktor ve sonrasında hamile kaldım tekrar. Benim durumumda olan var mı? Ard arda gebelik?
Bu da düşük olursa yıkılırım fakat pozitifim kalmaya çalışıyorum. Sizlere de çok çok geçmiş olsun ❤️‍🩹

Merhaba benimde bir kızım var ve süreç hiç onda ki gibi ilerlemedi 7+4 de kalp duyabildik doktor geç döllenme olabilir dedi 9. Haftaya kadar kanamam oldu daha yeni geçti gerçekten tecrübelide olunsa stres kaçınılmaz oluyor🤦🏻‍♀️
Yaa içime umut doğdu yazdığınızı okuyunca. Biraz sürecinizden bahseder misiniz? Keseyi ne zaman gördünüz vs. Ben 5+2 de keseyi gördüm lekelenmem vardı 6+4 te gittim yolk oluşmuş bir küçük nokta görüyorum kalp olabilir bayramdan sonra tekrar bakalım dedi. 6+4 olması gereken gün kese 7 haftalık bebek 5+6 haftalık yani 2,47 mm çıktı.

Back
X