- 7 Kasım 2019
- 6.335
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.872
- 198
olsun 24 saatten daha kısa surdu acıklanması strese gerek yokmus:)) asmde ver gec :)Özel yok aşko dünyanın öbür ucundayım. Şırnak'ta.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun 24 saatten daha kısa surdu acıklanması strese gerek yokmus:)) asmde ver gec :)Özel yok aşko dünyanın öbür ucundayım. Şırnak'ta.![]()
anladım cnmAktif olan biri yapabilir. Kazene yazıp. Bende daha önce 2021 Aralık anneleri vardı. Tabloyu da oluşturuyolar sadece girip yazmak kalıyor.
Benim de 9 nisan9 nisan, henüz gecikmem olmadı, reglim yarın normalde
Yaa aynı gün ne güzeel kan verdiniz miBenim de 9 nisan![]()
Verdim sonuç yarına çıkacakmış.Yaa aynı gün ne güzeel kan verdiniz mi![]()
Öyle yaptımolsun 24 saatten daha kısa surdu acıklanması strese gerek yokmus:)) asmde ver gec :)
Beninki de öyleydi dün vermiştim bugün çıktıVerdim sonuç yarına çıkacakmış.![]()
Bugün de değer ortalama 90dır inşallah.Beninki de öyleydi dün vermiştim bugün çıktı![]()
İnşallah cuma günü tekrar kan vermeyi düşünüyorumBugün de değer ortalama 90dır inşallah.
Ne zaman döllendiğine göre değişir o senden 2 gün once olusan bi bebiş 800 cıkabılır misal:) katlanması ıyi demiş Dr gerısıne takılma:)Selam kızlar, sanırım bende artık bu gruptayımBir sorum olacak:
3 kere beta verdim, ilkini kendim reglden önce vermiştim, diğer iki betayı doktorum istedi ve son çıkan betahcg sonucu 376… doktor yeterli daha beta vermene gerek yok artış güzel dedi… ama bi garip hissettim normalde grupta çok yüksek değerler görüyordum… sizce normal mi bu durum?
Neyse bana 15 mayısa randevu verdiler kese için. Heyecanla o günü bekliyorum
(Sat 4 Nisan, bat 2 Mayıs.)
Doktor normal diyorsa sorun yoktur, bir de bat tarihin geç zaten bana da normal gibi geldi sıkıntı etmeSelam kızlar, sanırım bende artık bu gruptayımBir sorum olacak:
3 kere beta verdim, ilkini kendim reglden önce vermiştim, diğer iki betayı doktorum istedi ve son çıkan betahcg sonucu 376… doktor yeterli daha beta vermene gerek yok artış güzel dedi… ama bi garip hissettim normalde grupta çok yüksek değerler görüyordum… sizce normal mi bu durum?
Neyse bana 15 mayısa randevu verdiler kese için. Heyecanla o günü bekliyorum
(Sat 4 Nisan, bat 2 Mayıs.)
Daha çok takip edilir sanmistim artış… neyse dediğin doğru aslinda boşuna düşünüyorumNe zaman döllendiğine göre değişir o senden 2 gün once olusan bi bebiş 800 cıkabılır misal:) katlanması ıyi demiş Dr gerısıne takılma:)
şuan regliniz kaç gün geçti acaba en son sonuç çıktığında gecikme kaçıncı gündüDaha çok takip edilir sanmistim artış… neyse dediğin doğru aslinda boşuna düşünüyorum
Bu arada Betahcg 376 çıktığı gün 5 mayısdı yani bat dan 3 gün sonra…Doktor normal diyorsa sorun yoktur, bir de bat tarihin geç zaten bana da normal gibi geldi sıkıntı etmeinşallah kese görünür o tarihte ben de randevu aldım 15 mayısa, hayırlı haberler alalım
![]()
Bat 2 mayıs, son sonuç 5 mayıs: betahcg 376şuan regliniz kaç gün geçti acaba en son sonuç çıktığında gecikme kaçıncı gündü
Ben battan 2 gün sonra kan verdiğimde 180 çıkmıştı 5 gün sonra 1003 çıkmıştı o yüzden bence çok normal değerlerin, inşallah teşekkür ederim bendeBu arada Betahcg 376 çıktığı gün 5 mayısdı yani bat dan 3 gün sonra…
teşekkür ederim umarım öyledirinşallah sende hayırlı, güzel haberler alırsın
![]()
![]()
Sağol simdi rahatladım cünkü ikimizin de tarihleri çok yakınBen battan 2 gün sonra kan verdiğimde 180 çıkmıştı 5 gün sonra 1003 çıkmıştı o yüzden bence çok normal değerlerin, inşallah teşekkür ederim bende![]()
Evet öyle görünüyoSağol simdi rahatladım cünkü ikimizin de tarihleri çok yakınsenin muhtemel doğum tarihin 10 ocak benimki 9 ocak… ama en doğrusunu doktora gidince öğreniriz artık.