Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun neden 8.haftada kaybınız oldu kalp atışını duymadınız mıArkadaslar bende doktorda sıra bekliyorum simdi. Riskli gebelik kategorisinde olduğum için sık sık kontrolüm olacak gibi. Geçen hafta kalp atışını duymuştuk ama daha once 8+ 2 de bir kaybım ve bir bos gebeliğin var.bu 4. Gebeliğim olucak nasip olursa devamı gelir insallah
Canım dur bakalım daha belki geç döllenmedir. Çok duyuyoruz öyle. Nereye gidiyorsun özel klinik mi devlet hastanesi mi? Yolsac oluştuysa ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum benim doktorum öyle demişti.Kizlar biz kalp atisi goremedik. Embryo Kucuk dendi kalp atisi icin haftaya bir daha cagirdi.
Umudum azaldi ne yazik ki. Sakin kal kotu bise yok kanama alani yok vs gec dollenme gec yerlesme olabilir 5+5 ila 6+ arasi gozukuyor dedi doktor ama icimi isitmiyor dedikleri, mantigima da sigmiyor… asiri uzgunum.. fotosunu koydum.
Yakın tarihlerimiz canım benimde 30 ocak çıktı ama 20'sinden sonra bekleyeceğiz dedi.7 haftalık ölçtü bebeği . 29 ocak felan dedi canım
Yok duydum tabi ki 6.hafta da duymuştum. Ama Turner sendromu kendini belli etmeyede biliyormus yani aslında devamıda gelebilirmis. Sadece benim.devami gelmedi.Çok geçmiş olsun neden 8.haftada kaybınız oldu kalp atışını duymadınız mı
Ultrasyon da önde mi çıktı haftasıSon adet tarihu 26 Nisan 7+1 haftaligiz beklenen doğum 27 Ocak benim doğum günümde anası kılıklı olacak![]()
Hayır ya yanlış yazmışım önde çıkmadı tam olması gereken haftadan 2 gün once 7+3 olması gerekirken 7+1 en son adet tarihi 20 nisanUltrasyon da önde mi çıktı haftası
Ya kalp atışını çok cılız duyduk ondan bi acaba mı var kafamda.benim korkular hala yatışmadı yaniYakın tarihlerimiz canım benimde 30 ocak çıktı ama 20'sinden sonra bekleyeceğiz dedi.
Benimde çok cılız ama daha yeni oluşmuş normal diyorum ben seninki kaç haftalıkYa kalp atışını çok cılız duyduk ondan bi acaba mı var kafamda.benim korkular hala yatışmadı yani
Ya kalp atışını çok cılız duyduk ondan bi acaba mı var kafamda.benim korkular hala yakışmadı yaniYakın tarihlerimiz canım benimde 30 ocak çıktı ama 20'sinden sonra bekleyeceğiz dedi.
Çok haklısınız oluruna bırakmayı öğrenenilsek keşkeBugün doktora gittim. Aslında ben 8. Haftanın içindeyim ama bu kadar kayiptan sonra hala adapte olamadım.hani ne hamileyim ne degilim.gibi hissediyorum.hatta doktor bugun varmi bulanti dedi.yok bende olmadi hic belirgin bsey hamilelik belirtisi olarak gecen 3 hamilelikte de.Ben perinatologa gidiyorum hersey yolunda dedi. Ben dedim 8. Haftada kayıp yaşadım. Belli olmaz. Ama yolk sac in şeklinde bile genetik bozukluğun anlaşıldığını söyledi. Arkadaslar aslında çok yazıp sildim yanlış anlaşılır diye.burda bazi arkadaslar kalp atışı duyamadım ya da zayıf duyduk dediler tedirginler. Ama ben kalp atışını gümbür gümbür duymuş biri olarak kayıp yaşadım.ama çok gec öğrenmiştim cok gerideydik.ama o kayiptan sonra sağlıklı bir oğlum oldu. Sonra gene olmadı.bu da nolur bilmiyorum ama hiçbiriniz olmazsa da üzülmeyin. Hamile kalamayan çok arkadaşım var. Bazı bebekler eleniyorlar kromozom bozukluğundan. Ben o grupta oldum .en azından hamile kalabiliyoruz. Pes etmemek lazım sağlıkli yumurta ve spermin denk gelmesi sadece mesele. O da oluyor denemelerle bir şekilde.bir olmaz iki olmaz ama oluyor sonunda. Yaş 40 ben pes etmedim üzülmeyin o yüzden sakın
Ya kalp atışını çok cılız duyduk ondan bi acaba mı var kafamda.benim korkular hala yakışmadı yaniYakın tarihlerimiz canım benimde 30 ocak çıktı ama 20'sinden sonra bekleyeceğiz dedi.
Çok haklısınız olurunaBugün doktora gittim. Aslında ben 8. Haftanın içindeyim ama bu kadar kayiptan sonra hala adapte olamadım.hani ne hamileyim ne degilim.gibi hissediyorum.hatta doktor bugun varmi bulanti dedi.yok bende olmadi hic belirgin bsey hamilelik belirtisi olarak gecen 3 hamilelikte de.Ben perinatologa gidiyorum hersey yolunda dedi. Ben dedim 8. Haftada kayıp yaşadım. Belli olmaz. Ama yolk sac in şeklinde bile genetik bozukluğun anlaşıldığını söyledi. Arkadaslar aslında çok yazıp sildim yanlış anlaşılır diye.burda bazi arkadaslar kalp atışı duyamadım ya da zayıf duyduk dediler tedirginler. Ama ben kalp atışını gümbür gümbür duymuş biri olarak kayıp yaşadım.ama çok gec öğrenmiştim cok gerideydik.ama o kayiptan sonra sağlıklı bir oğlum oldu. Sonra gene olmadı.bu da nolur bilmiyorum ama hiçbiriniz olmazsa da üzülmeyin. Hamile kalamayan çok arkadaşım var. Bazı bebekler eleniyorlar kromozom bozukluğundan. Ben o grupta oldum .en azından hamile kalabiliyoruz. Pes etmemek lazım sağlıkli yumurta ve spermin denk gelmesi sadece mesele. O da oluyor denemelerle bir şekilde.bir olmaz iki olmaz ama oluyor sonunda. Yaş 40 ben pes etmedim üzülmeyin o yüzden sakın
Normalde 7+6 ama doktor 7 haftalık olarak ölçtü. Son adet tarihini değiştirdi geç döllenme olmuştur dediBenimde çok cılız ama daha yeni oluşmuş normal diyorum ben seninki kaç haftalık
Benimde çok cılız ama daha yeni oluşmuş normal diyorum ben seninki kaç haftalık
Canım benimde geçen hafta 6+1 demişlerdi devlet hastanesinde bu hafta kendi doktorum 6+4 dedi. Ben kendi doktorumun ultrasonunu baz alıcam. Cılızda olsa duymuşsun ileriki zamanlarda daha net duyarsın.Ya kalp atışını çok cılız duyduk ondan bi acaba mı var kafamda.benim korkular hala yakışmadı yani
Çok haklısınız oluruna
Normalde 7+6 ama doktor 7 haftalık olarak ölçtü. Son adet tarihini değiştirdi geç döllenme olmuştur dedi
Yine olur sıkma o güzel canınıYok duydum tabi ki 6.hafta da duymuştum. Ama Turner sendromu kendini belli etmeyede biliyormus yani aslında devamıda gelebilirmis. Sadece benim.devami gelmedi.
İnşaallah canım. Cuma günü çağırdı bakalımCanım benimde geçen hafta 6+1 demişlerdi devlet hastanesinde bu hafta kendi doktorum 6+4 dedi. Ben kendi doktorumun ultrasonunu baz alıcam. Cılızda olsa duymuşsun ileriki zamanlarda daha net duyarsın.
Evet canim embryo da gozukuyor ama kucuk deniyor. Gecen hafta da aynisini demisti doktor.Yolksac oluşmus dedimi canım
Canim bana hic bir zaman su kadarliksin demediler. Bugun ilk defa 5+5 - 6+5 arasi biyerdesin dendi ama hamile oldugumu kan testiyle ogrenme gunum mayis 13 betam da ilk 280 cikti o gun. Sonra mayis 15 675, mayis 20 3556. Yani mantigima sigmiyor tam bir ay once ogrenip hala 5ci haftalarda olmak suan. Bilemiyorum ilk gebeligim. Ultrason fotolarina bakiyorum gelisim var ama doktor olcumlerine bakiyorum hepsi ayri bise soyluyor. Iki doktor gordu bugun beni benim doktor bi de yan odadaki doktor baksin dedi benim doktor kesemi 22 mm olctu ikinci doktor 13 mm olctu. Aklim karisti iyice. Her hafta cagiriyorlar. Benim doktor gecen hafta da kesemi 28 mm olcmustu.. nasil kuculebilir aklim almiyor ama fotoda bebis yolk buyumus gozukuyor.Balım ne zamandı senin son ultrason tarihin. En sonkinde kaç haftalık demişti, şimdi kaç haftalık çıktı? Sanki geçen haftalarda da mı geriden geliyor demiştin? Aklımda öyle kalmış sanki
Tamam kuzum doğru gidiyor ozaman bence.Canim bana hic bir zaman su kadarliksin demediler. Bugun ilk defa 5+5 - 6+5 arasi biyerdesin dendi ama hamile oldugumu kan testiyle ogrenme gunum mayis 13 betam da ilk 280 cikti o gun. Sonra mayis 15 675, mayis 20 3556. Yani mantigima sigmiyor tam bir ay once ogrenip hala 5ci haftalarda olmak suan. Bilemiyorum ilk gebeligim. Ultrason fotolarina bakiyorum gelisim var ama doktor olcumlerine bakiyorum hepsi ayri bise soyluyor. Iki doktor gordu bugun beni benim doktor bi da yan odadaki doktor baksin dedi benim doktor kesemi 28 mm olctu ikinvi doktor 13 mm olctu. Aklim karisti iyice. Her hafta cagiriyorlar.