• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Arkadaslar bende doktorda sıra bekliyorum simdi. Riskli gebelik kategorisinde olduğum için sık sık kontrolüm olacak gibi. Geçen hafta kalp atışını duymuştuk ama daha once 8+ 2 de bir kaybım ve bir bos gebeliğin var.bu 4. Gebeliğim olucak nasip olursa devamı gelir insallah
Çok geçmiş olsun neden 8.haftada kaybınız oldu kalp atışını duymadınız mı

Kizlar biz kalp atisi goremedik. Embryo Kucuk dendi kalp atisi icin haftaya bir daha cagirdi.

Umudum azaldi ne yazik ki. Sakin kal kotu bise yok kanama alani yok vs gec dollenme gec yerlesme olabilir 5+5 ila 6+ arasi gozukuyor dedi doktor ama icimi isitmiyor dedikleri, mantigima da sigmiyor… asiri uzgunum.. fotosunu koydum.
Canım dur bakalım daha belki geç döllenmedir. Çok duyuyoruz öyle. Nereye gidiyorsun özel klinik mi devlet hastanesi mi? Yolsac oluştuysa ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum benim doktorum öyle demişti.

Bugün doktora gittim. Aslında ben 8. Haftanın içindeyim ama bu kadar kayiptan sonra hala adapte olamadım.hani ne hamileyim ne degilim.gibi hissediyorum.hatta doktor bugun varmi bulanti dedi.yok bende olmadi hic belirgin bsey hamilelik belirtisi olarak gecen 3 hamilelikte de.Ben perinatologa gidiyorum hersey yolunda dedi. Ben dedim 8. Haftada kayıp yaşadım. Belli olmaz. Ama yolk sac in şeklinde bile genetik bozukluğun anlaşıldığını söyledi. Arkadaslar aslında çok yazıp sildim yanlış anlaşılır diye.burda bazi arkadaslar kalp atışı duyamadım ya da zayıf duyduk dediler tedirginler. Ama ben kalp atışını gümbür gümbür duymuş biri olarak kayıp yaşadım.ama çok gec öğrenmiştim cok gerideydik.ama o kayiptan sonra sağlıklı bir oğlum oldu. Sonra gene olmadı.bu da nolur bilmiyorum ama hiçbiriniz olmazsa da üzülmeyin. Hamile kalamayan çok arkadaşım var. Bazı bebekler eleniyorlar kromozom bozukluğundan. Ben o grupta oldum .en azından hamile kalabiliyoruz. Pes etmemek lazım sağlıkli yumurta ve spermin denk gelmesi sadece mesele. O da oluyor denemelerle bir şekilde.bir olmaz iki olmaz ama oluyor sonunda. Yaş 40 ben pes etmedim üzülmeyin o yüzden sakın

Yakın tarihlerimiz canım benimde 30 ocak çıktı ama 20'sinden sonra bekleyeceğiz dedi.
Ya kalp atışını çok cılız duyduk ondan bi acaba mı var kafamda.benim korkular hala yakışmadı yani
Bugün doktora gittim. Aslında ben 8. Haftanın içindeyim ama bu kadar kayiptan sonra hala adapte olamadım.hani ne hamileyim ne degilim.gibi hissediyorum.hatta doktor bugun varmi bulanti dedi.yok bende olmadi hic belirgin bsey hamilelik belirtisi olarak gecen 3 hamilelikte de.Ben perinatologa gidiyorum hersey yolunda dedi. Ben dedim 8. Haftada kayıp yaşadım. Belli olmaz. Ama yolk sac in şeklinde bile genetik bozukluğun anlaşıldığını söyledi. Arkadaslar aslında çok yazıp sildim yanlış anlaşılır diye.burda bazi arkadaslar kalp atışı duyamadım ya da zayıf duyduk dediler tedirginler. Ama ben kalp atışını gümbür gümbür duymuş biri olarak kayıp yaşadım.ama çok gec öğrenmiştim cok gerideydik.ama o kayiptan sonra sağlıklı bir oğlum oldu. Sonra gene olmadı.bu da nolur bilmiyorum ama hiçbiriniz olmazsa da üzülmeyin. Hamile kalamayan çok arkadaşım var. Bazı bebekler eleniyorlar kromozom bozukluğundan. Ben o grupta oldum .en azından hamile kalabiliyoruz. Pes etmemek lazım sağlıkli yumurta ve spermin denk gelmesi sadece mesele. O da oluyor denemelerle bir şekilde.bir olmaz iki olmaz ama oluyor sonunda. Yaş 40 ben pes etmedim üzülmeyin o yüzden sakın
Çok haklısınız oluruna bırakmayı öğrenenilsek keşke

Yakın tarihlerimiz canım benimde 30 ocak çıktı ama 20'sinden sonra bekleyeceğiz dedi.
Ya kalp atışını çok cılız duyduk ondan bi acaba mı var kafamda.benim korkular hala yakışmadı yani
Çok haklısınız oluruna
Benimde çok cılız ama daha yeni oluşmuş normal diyorum ben seninki kaç haftalık
Normalde 7+6 ama doktor 7 haftalık olarak ölçtü. Son adet tarihini değiştirdi geç döllenme olmuştur dedi
Benimde çok cılız ama daha yeni oluşmuş normal diyorum ben seninki kaç haftalık

Çok haklısınız oluruna

Normalde 7+6 ama doktor 7 haftalık olarak ölçtü. Son adet tarihini değiştirdi geç döllenme olmuştur dedi
Canım benimde geçen hafta 6+1 demişlerdi devlet hastanesinde bu hafta kendi doktorum 6+4 dedi. Ben kendi doktorumun ultrasonunu baz alıcam. Cılızda olsa duymuşsun ileriki zamanlarda daha net duyarsın.

Kızlar merhaba, biraz uzun olacak ama beni aydınlatır mısınız?
Bugün devlet hastanesine muayeneye gittim. Regl bitiş tarihine göre 5+6 haftalık gebeyim. Doktor kesenin oluştuğunu ve yolk kesenin de var olduğunu söyledi. Benim cihazım eski, seni radyolojiye gönderiyorum kalp atışlarını bile duyabilirsin belki orada dedi. Radyoloji uzmanı kesenin boş olduğunu ve %99 ihtimal boş gebelik olacağını söyledi. Doktor acil sezeryana girdiği için bir daha ona gidemedim. Sonra özeldeki doktoruma gittim. Vajinal ultrason ile muayene etti. Kenarda küçük bi şey var ama bekleyeceğiz dedi. Beta hcg 30.000 çıktı. Progesteron 9.01 çıktı. Sizce boş gebelik mi? Cumartesi kontrolüm var tekrar.

Balım ne zamandı senin son ultrason tarihin. En sonkinde kaç haftalık demişti, şimdi kaç haftalık çıktı? Sanki geçen haftalarda da mı geriden geliyor demiştin? Aklımda öyle kalmış sanki
Canim bana hic bir zaman su kadarliksin demediler. Bugun ilk defa 5+5 - 6+5 arasi biyerdesin dendi ama hamile oldugumu kan testiyle ogrenme gunum mayis 13 betam da ilk 280 cikti o gun. Sonra mayis 15 675, mayis 20 3556. Yani mantigima sigmiyor tam bir ay once ogrenip hala 5ci haftalarda olmak suan. Bilemiyorum ilk gebeligim. Ultrason fotolarina bakiyorum gelisim var ama doktor olcumlerine bakiyorum hepsi ayri bise soyluyor. Iki doktor gordu bugun beni benim doktor bi de yan odadaki doktor baksin dedi benim doktor kesemi 22 mm olctu ikinci doktor 13 mm olctu. Aklim karisti iyice. Her hafta cagiriyorlar. Benim doktor gecen hafta da kesemi 28 mm olcmustu.. nasil kuculebilir aklim almiyor ama fotoda bebis yolk buyumus gozukuyor.

Ben gec dollenme oldugunu dusunuyorum kuzum cunku martta kimyasal yasadim sonra regl oldum mu olmadim mi emin degilim ben olmadim gibi hissediyorum ara ara kanamam oldu doktor temizlik kanamasi dedi hatta exacyl denilen ilacla kanamami durdurdu nisan da. Ben son durdurulan kanamayi sat baz almistim ama sanirim degil. Ama iste anlam veremiyorum betam mayis 20 de 3500 ustu ve ben haziran 11 oldu kalp atisi gorememem normal degil gibi geliyor.

Canim bana hic bir zaman su kadarliksin demediler. Bugun ilk defa 5+5 - 6+5 arasi biyerdesin dendi ama hamile oldugumu kan testiyle ogrenme gunum mayis 13 betam da ilk 280 cikti o gun. Sonra mayis 15 675, mayis 20 3556. Yani mantigima sigmiyor tam bir ay once ogrenip hala 5ci haftalarda olmak suan. Bilemiyorum ilk gebeligim. Ultrason fotolarina bakiyorum gelisim var ama doktor olcumlerine bakiyorum hepsi ayri bise soyluyor. Iki doktor gordu bugun beni benim doktor bi da yan odadaki doktor baksin dedi benim doktor kesemi 28 mm olctu ikinvi doktor 13 mm olctu. Aklim karisti iyice. Her hafta cagiriyorlar.
Tamam kuzum doğru gidiyor ozaman bence.
Mayıs 13 te 280 ise, 2 hafta üstüne ekleyerek sat çıkarıcaksın kendine. 13 mayıstan bugüne 4+1 üstüne de 2 hafta ekle 6+1 falan ediyor hayatım normal yani. Ayrıca şuan milimetrik olduğu için ufak tefek kaymalar illaki olur. Doktordan doktora, cihazdan cihaza değişir yani. Son adet tarihin 6 hafta önce değilse bile geç döllenme olmuştur muhtemelen. Ki kalp atışı duymak için zamanın var demek oluyor bu balım

Back
X