• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Ay canım senin sat bile belli değilse hiç ama hiç üzme kendini.Ki embriyo bile görmüşsün.normalde 14-15 günde yumurtlanıyor,belki de sen 25.günde yumurtladın,belki 27.günde☺️Mini minicik bebeğinin kalbinin oluşmasını bekle.Acele etme canım.Ben tüp bebek olmama rağmen kanamam olmadığı için çok rahatım.Doktor daha küçük diyip haftasını bir hafta küçük söyledi ee yine rahatım.çünkü kanama yok.Sende rahat ol.Çünkü biliyoruz ki bebişlerinde zamana ihtiyacı var ve şu an herşey yolunda.Bırak minikin büyüsün🥰 ay sağlıkla gelsin inşallah🙏🏼
Bu arada belki de şubat annesi olacaksınız😇 ben gebeliğimi öğrendiğimden beri maç 90 dakika ve yarının neler getireceği belirsiz diyorum😇
Amin canım aminnn inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz inş sürekli dua ediyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥹🥹

benim 5-6. haftada lekelenmem oldu adet kanı gibi değildi sadece kahverengi bir leke gelmişti doktorum da yerleşme kanaması olduğunu söyledi progestan kullandım bnde fitil şeklindeydi . sizin kanamanız nasıl adet gibi mi
Şuan aynı durumdayız sabah doktora gittim bir şey yoktu eve geldim böyle baş parmağın tırnağını kadar küçük kahverengi leke geldi korktum bende progestan verdi akşam birtane koydum şimdi fitil şeklimde inşlah hepimiz sağlıklk büyütelim bebişlerimize

Ay canım senin sat bile belli değilse hiç ama hiç üzme kendini.Ki embriyo bile görmüşsün.normalde 14-15 günde yumurtlanıyor,belki de sen 25.günde yumurtladın,belki 27.günde☺️Mini minicik bebeğinin kalbinin oluşmasını bekle.Acele etme canım.Ben tüp bebek olmama rağmen kanamam olmadığı için çok rahatım.Doktor daha küçük diyip haftasını bir hafta küçük söyledi ee yine rahatım.çünkü kanama yok.Sende rahat ol.Çünkü biliyoruz ki bebişlerinde zamana ihtiyacı var ve şu an herşey yolunda.Bırak minikin büyüsün🥰 ay sağlıkla gelsin inşallah🙏🏼
Bu arada belki de şubat annesi olacaksınız😇 ben gebeliğimi öğrendiğimden beri maç 90 dakika ve yarının neler getireceği belirsiz diyorum😇
Evet canimmmm kesinlikle subat annesi bile olabilirim belki subat 1-3. Bakalim saglikli olsun da gerisi bos. Hep dua ediyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥹🥹🥹

Selam canım benim sat 24 nisan. 5+2 de yani 31 mayısta kese gördük. Bugün 6+6 idim kalp atışına gittik. Doktor karından baktı görmekte zorlandı sonra vajinale geçtik. Dedi daha çok küçük duyamayabiliriz. Denedi uğraştı küçük bir kalp atışı duyduk. Ama haftaya daha net duyulur dedi. Yani bence sizinde benimkinden yola çıkarak normal. Devletteki makinalarda tabi belli bir eski sürümdeler.doktor tecrübesi ve özverisi de önemli bence.Bu arada benim keseyi ölçtü 21 mm 7+2 uyumlu. Ama bebek 5+6 uyumlu boyu dedi.Yani bence ilk haftalar sata göre ilerlemiyor işler.Sonradan düzene biniyor herşey.sağlıkla gelsin minikler
Merhaba sizinle aynıyız ozaman. Benimde 6+4 teyken bebeği 5+6 keseyi 7 haftalık ölçmüştü. 7+6 da da bebeği 7 haftalık ölçtü. Haftaya daha net duyarız inşaallah ikimizde:)

Dün gece 3’te kanamam oldu. Doktor progestan verdi. 300 mg günlük. Şu an kanama azaldı gibi başına gelen oldu mu?
Benim çok sık oluyor kanama alanı var dünden önce ki gün yine olmuştu dr a gidiyorum bebek iyi görünüyor diyor ama nasip 10+2 deyim şuan

Benim çok sık oluyor kanama alanı var dünden önce ki gün yine olmuştu dr a gidiyorum bebek iyi görünüyor diyor ama nasip 10+2 deyim şuan
Benimde dün muanem vardı küçük bir kanama alanı var dedi. Leke felan yoktu ama akşam eve gelince oldu. Progestan alıp yattım

Benimde dün muanem vardı küçük bir kanama alanı var dedi. Leke felan yoktu ama akşam eve gelince oldu. Progestan alıp yattım
Kese büyüdükçe o alan küçülüyormuş genelde ama bir şekilde de dışarı atılacak dedi dr yani kahverengi lekelenmeler normalmiş parlak kırmızı ve ağrı da eklenirse sıkıntılı durumlar düşünülebilir demişti

Kese büyüdükçe o alan küçülüyormuş genelde ama bir şekilde de dışarı atılacak dedi dr yani kahverengi lekelenmeler normalmiş parlak kırmızı ve ağrı da eklenirse sıkıntılı durumlar düşünülebilir demişti
Bazen hiç dışarı atılmadan da küçülüp kaybolabiliyor vücut emiyor benim öyle olmuştu 3 hafta önce kanama alanım büyüktü sürekli izin rapor dinlenme ilaçlar derken çok küçülmüş kalmamış neredeyse her hamilelikte oluyor bazen farkedileyor bazen edilmiyor çoğu geçici merak etmeyin 🤗

Bazen hiç dışarı atılmadan da küçülüp kaybolabiliyor vücut emiyor benim öyle olmuştu 3 hafta önce kanama alanım büyüktü sürekli izin rapor dinlenme ilaçlar derken çok küçülmüş kalmamış neredeyse her hamilelikte oluyor bazen farkedileyor bazen edilmiyor çoğu geçici merak etmeyin 🤗
Ben pek dinlenemiyorum ya bir tane daha çocuğum var çünkü:) ev iş çocuk derken bazen hamileliği unutuyorum🥲

Dün doktor zorlanıyorsan rapor yazayım demişti ana leke felan görmediğim için istememiştim. Bugün lekeyi görünce hafifde ağrı olunca gitmedim okula. Rapor için sağlık ocağına geldim şimdi. İnşaallah devam etmez

Peki ağrınız varmıydı sizin. Benim hafif belim ve sol kasığımda ağrı var.

Kızlar merhaba, biraz uzun olacak ama beni aydınlatır mısınız?
Bugün devlet hastanesine muayeneye gittim. Regl bitiş tarihine göre 5+6 haftalık gebeyim. Doktor kesenin oluştuğunu ve yolk kesenin de var olduğunu söyledi. Benim cihazım eski, seni radyolojiye gönderiyorum kalp atışlarını bile duyabilirsin belki orada dedi. Radyoloji uzmanı kesenin boş olduğunu ve %99 ihtimal boş gebelik olacağını söyledi. Doktor acil sezeryana girdiği için bir daha ona gidemedim. Sonra özeldeki doktoruma gittim. Vajinal ultrason ile muayene etti. Kenarda küçük bi şey var ama bekleyeceğiz dedi. Beta hcg 30.000 çıktı. Progesteron 9.01 çıktı. Sizce boş gebelik mi? Cumartesi kontrolüm var tekrar.
Kızlar böyle bir durum yaşayan var mı

Merhaba canım çıktım doktordan kalp atışı duyuldu ama çok cılızdı sesi brn pek anlamadım. Doktora sordum hatta var mı diye. Daha çok küçük dedi. Haftaya cuma birdaha çağırdı. Haftasına göre geri çıktı. Doktor geç döllenme olmuştur dedi. Sat ı değiştirdi
Canım gözün aydın çok sevindim 🥰

Kızlar böyle bir durum yaşayan var mı
Ben 5+3te gittiğimde sadece keseyi görmüştük yolk sac bile yoktu. 6. Haftada kalp atışı bile duyuldu çok şükür. Yolk sac görünmüş bir keseye bu kadar erken boş gebelik denmez bence. İçinizi ferah tutun inşallah bir sonraki gidişinizde görürsünüz 🙏🏻

Kizlar biz kalp atisi goremedik. Embryo Kucuk dendi kalp atisi icin haftaya bir daha cagirdi.

Umudum azaldi ne yazik ki. Sakin kal kotu bise yok kanama alani yok vs gec dollenme gec yerlesme olabilir 5+5 ila 6+ arasi gozukuyor dedi doktor ama icimi isitmiyor dedikleri, mantigima da sigmiyor… asiri uzgunum.. fotosunu koydum.
Canım moralini hiç düşürme. Herkesin süreci farklı doktor olumsuz konuşmamış. Sat tarihi belli olmadığı için geç döllenme olmuş olabilir. Haftaya duyunca için rahatlar inşallah 🙏🏻

Ben pek dinlenemiyorum ya bir tane daha çocuğum var çünkü:) ev iş çocuk derken bazen hamileliği unutuyorum🥲
Hiç bir şey olmaz inşallah merak etme doğal bir süreç sağlıklı bir embriyo olunca bir şekilde vücut toparlar ve iyiye gider yine de fırsat buldukça uzan ayaklarını yukarda tut dinlenmeye çalış 🤗

Ben 5+3te gittiğimde sadece keseyi görmüştük yolk sac bile yoktu. 6. Haftada kalp atışı bile duyuldu çok şükür. Yolk sac görünmüş bir keseye bu kadar erken boş gebelik denmez bence. İçinizi ferah tutun inşallah bir sonraki gidişinizde görürsünüz 🙏🏻
Kese falan kaç mm boyutundaydı hatırlıyor musunuz, stresimden Ölücem radyoloji uzmanı nasıl böyle bir yorum yapabilir ki aklım almıyor benim kesem 20 mm, yolk kesesi de 3 mm

Back
X