Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Merhaba canım çıktım doktordan kalp atışı duyuldu ama çok cılızdı sesi brn pek anlamadım. Doktora sordum hatta var mı diye. Daha çok küçük dedi. Haftaya cuma birdaha çağırdı. Haftasına göre geri çıktı. Doktor geç döllenme olmuştur dedi. Sat ı değiştirdi
Gozun aydin canimmm kesinlikle gec dollenme olmustur. 🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰 sukurler olsun.

Ben de simdi sira bekliyorum insallah hayirli haberlerle gelirim ben de senin gibi 🥹🥹🙏🏻

anladım canım. valla ne yesem cıktıgı için bebeği düşünüyorum bu şekilde güzel beslenemiyor yumurtayı çok severdim hergün yerdim ama son zamanlarda yiyemiyorum kokusundan iğrendim
Hiç üzülme ben kızımda 5 aya kadar çıkardım herkes alırken ben kilo verdim çubuk krakerle besleniyordum resmen yesemde yemesemde çıkarıyordum ama maşallah sağlıkla dünyaya geldi.

Bende de var aynıları 🥲 eve tıkanıp kalacak mıyım, ya çok huysuz bir bebek olursa, bi kahve bile içemeyeceğim arkadaşlarımla, eşimle baş başa tatile gidemeyeceğiz, acaba eşimle aramızdaki samimiyet azalır mı neler neler düşünüyorum 😂
Benim kısmetse 2.çocuğum olacak. İlk zamanlar tabi ki çoğu şeye zaman ayrilamiyor. Zamandan ziyade insanın hali olmuyor. Bos vakitlerde yatıp uyumak dinlenmek istiyorsun. Ama bu zorluklar çok uzun sürmüyor. Uzun sürmüyor dediğim tabi ki 2 sene kadar ne olursa olsun ben oğlumu gozetimimden cikaramamistim pesindeydim hep.Ben çocuğun huysuzlugunun da tamamen anne babanın nasıl.buyuttuguyle ilgili olduğunu düşünüyorum.ilerleyen zamanlarda Sınırları çizmek cok onemli

Arkadaslar bende doktorda sıra bekliyorum simdi. Riskli gebelik kategorisinde olduğum için sık sık kontrolüm olacak gibi. Geçen hafta kalp atışını duymuştuk ama daha once 8+ 2 de bir kaybım ve bir bos gebeliğin var.bu 4. Gebeliğim olucak nasip olursa devamı gelir insallah

Arkadaslar bende doktorda sıra bekliyorum simdi. Riskli gebelik kategorisinde olduğum için sık sık kontrolüm olacak gibi. Geçen hafta kalp atışını duymuştuk ama daha once 8+ 2 de bir kaybım ve bir bos gebeliğin var.bu 4. Gebeliğim olucak nasip olursa devamı gelir insallah
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım.Genetik test yapmış mıydın

Hiç üzülme ben kızımda 5 aya kadar çıkardım herkes alırken ben kilo verdim çubuk krakerle besleniyordum resmen yesemde yemesemde çıkarıyordum ama maşallah sağlıkla dünyaya geldi.
sizin yaşadıklarınızı şuan ben yaşıyorum bende 2 kilo kaybettim doktor normal olduğunu düzeleceğini söyledi sabırla bekliyorum

Dün gece 3’te kanamam oldu. Doktor progestan verdi. 300 mg günlük. Şu an kanama azaldı gibi başına gelen oldu mu?
benim 5-6. haftada lekelenmem oldu adet kanı gibi değildi sadece kahverengi bir leke gelmişti doktorum da yerleşme kanaması olduğunu söyledi progestan kullandım bnde fitil şeklindeydi . sizin kanamanız nasıl adet gibi mi

İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım.Genetik test yapmış mıydın
Evet canım Turner sendromu çıkmıştı ilk gebeligim.ikincisini sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım ama onda10. Hafta da kromozomlarina baktirmistik.o dönem burda yapılmiyordu amerikaya gönderiliyodu.11 sene öncesinden bahsediyordum tabi.ayrica bende kan pihtilasmasida çıkmıştı. Igne vuruyorum göbeğimdwn hamilelik boyunca. En son da boş gebelik yaşadım. Şimdi bu yolunda gibi doktordan çıktım ama 10. Hafta fa gene test yaptiricam sonuçlar gelene kadar çok inanamıyorum hiçbir şeye maalesef

aegamze aegamze bugün kese ve kalp atışlarını 7+1 de çok şükür duyduk
6. gün çift embriyo transferi olmuştum 9 mayısta rabbime şükürler olsun iki bebişimde benimle rabbim isteyen bu yolda çok zorluklar çeken tüm annelerin kucağını rabbim doldursun hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsinn 🫂💗🥹🙏🧿🧿

Evet canım Turner sendromu çıkmıştı ilk gebeligim.ikincisini sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım ama onda10. Hafta da kromozomlarina baktirmistik.o dönem burda yapılmiyordu amerikaya gönderiliyodu.11 sene öncesinden bahsediyordum tabi.ayrica bende kan pihtilasmasida çıkmıştı. Igne vuruyorum göbeğimdwn hamilelik boyunca. En son da boş gebelik yaşadım. Şimdi bu yolunda gibi doktordan çıktım ama 10. Hafta fa gene test yaptiricam sonuçlar gelene kadar çok inanamıyorum hiçbir şeye maalesef
Gönlünü ferah tut canim her şey çok guzel olacaktır insallah

Kizlar biz kalp atisi goremedik. Embryo Kucuk dendi kalp atisi icin haftaya bir daha cagirdi.

Umudum azaldi ne yazik ki. Sakin kal kotu bise yok kanama alani yok vs gec dollenme gec yerlesme olabilir 5+5 ila 6+ arasi gozukuyor dedi doktor ama icimi isitmiyor dedikleri, mantigima da sigmiyor… asiri uzgunum.. fotosunu koydum.

Eklentiler

• IMG_4681.webp
    IMG_4681.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar biz kalp atisi goremedik. Embryo Kucuk dendi kalp atisi icin haftaya bir daha cagirdi.

Umudum azaldi ne yazik ki. Sakin kal kotu bise yok kanama alani yok vs gec dollenme gec yerlesme olabilir 5+5 ila 6+ arasi gozukuyor dedi doktor ama icimi isitmiyor dedikleri, mantigima da sigmiyor… asiri uzgunum.. fotosunu koydum.
Yolksac oluşmus dedimi canım

Balım ne zamandı senin son ultrason tarihin. En sonkinde kaç haftalık demişti, şimdi kaç haftalık çıktı? Sanki geçen haftalarda da mı geriden geliyor demiştin? Aklımda öyle kalmış sanki

Ultrason resminde yazan 8 hafta 4 günlük ama şimdi chatcptye sordum canım
Balım ne zamandı senin son ultrason tarihin. En sonkinde kaç haftalık demişti, şimdi kaç haftalık çıktı? Sanki geçen haftalarda da mı geriden geliyor demiştin? Aklımda öyle k

canım hiç moralini bozma zaten kalp atışını herkes genelde 7. haftada duyuyor bende 6. haftada gittiğimde kalp duyamadım bu cok normal o yüzden ümitsizliğe kapılma. 1. saydaki tablodan da bakabilirsin hemen hemen hepimiz 7. haftada duyduk kalbi

Canım umudunu yitirme ben 4. Defadır gidiyorum hala da tam duyulmadı haftaya cuma birdaha çağırdı

Back
X