Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
İki günde iki katı olması önemli
Sağlık ocağında kan verdim, tekrar kan vermene gerek yok dediler, yani bundan sonra doktor muayenesini bekleyeceğim ama hangi gün gitmeliyim bebeği de görebilmek için bilmiyorum. Haftaya gitsem görünür mü ki

Sağlık ocağında kan verdim, tekrar kan vermene gerek yok dediler, yani bundan sonra doktor muayenesini bekleyeceğim ama hangi gün gitmeliyim bebeği de görebilmek için bilmiyorum. Haftaya gitsem görünür mü ki
Google den hekimim yanımda yaz oraya git HCG hesaplamadan test yaptığın saatleri tarihi soruyor oradan yaz net birşey söylüyor

Artışın iyi bana göre

5 6 haftalarda görünür diyorlar ama bilmiyorum ben de 5+5 oluyorum randevu gününde bakalım görünecek mi
Bu arada chatgptye sormuştum ben beta değerlerimi hangi gün ne çıktığını söylemiştim o da doğru yorumlamıştı

Kizlar ben tüp bebekle haalmile kaldım pembe olan test 8 günün diğer test 12. Günün testi sizce koyulaşma olması gerekiyomudu 8.gun gün kan verdim 108 çıktı doktorum birdaha vermene gerek yok dedi
8 .gun
1000070215.webp

Kizlar ben tüp bebekle haalmile kaldım pembe olan test 8 günün diğer test 12. Günün testi sizce koyulaşma olması gerekiyomudu 8.gun gün kan verdim 108 çıktı doktorum birdaha vermene gerek yok dediEki Görüntüle 3589546 Eki Görüntüle 3589549
Biri erken gebelik testi diğeri normal kaset test, ben de bugün her ikisiyle de yaptım erken gebelik testi kopkoyu iki çizgi çıkarırken kaset test açık pembe çıkardı. Endişe etme, hep aynı markayla test yap öyle takip et koyulaşmayı

Kaçıncı haftadasiniz

Son regl tarihime göre 4+4
Ben 4nci haftada gittim doktora .kese gördü bebek görmedi her hafta gittim bebek görmedi bu arada devlete gidiyorum . Hem ultrason hem vajina görmedi . Büyük ultrasona gönderdi gene gormedi kanama vs olursa hemen gel felan dedi gönderdi beni .artık 7nci haftada kendimi kürtaja ruhen hazırladım ümitsiz bir şekilde gittim . O gün kalp atışı duydum şükür 💐doktora neden bu kadar stresli geçti dedim oda normal bir şekilde olabilir bazen geç döllenme olur dedi
Elhamdülillah şimdi herşey yolunda 11nci haftadayim ilk haftalar kese olur bebek olmaz kalp atışı duyana kadar stres olursunuz hiç olmayın hep iyi guzel olacak öyle düşünün 🦋🌸🌸🌹

Ben 4nci haftada gittim doktora .kese gördü bebek görmedi her hafta gittim bebek görmedi bu arada devlete gidiyorum . Hem ultrason hem vajina görmedi . Büyük ultrasona gönderdi gene gormedi kanama vs olursa hemen gel felan dedi gönderdi beni .artık 7nci haftada kendimi kürtaja ruhen hazırladım ümitsiz bir şekilde gittim . O gün kalp atışı duydum şükür 💐doktora neden bu kadar stresli geçti dedim oda normal bir şekilde olabilir bazen geç döllenme olur dedi
Elhamdülillah şimdi herşey yolunda 11nci haftadayim ilk haftalar kese olur bebek olmaz kalp atışı duyana kadar stres olursunuz hiç olmayın hep iyi guzel olacak öyle düşünün 🦋🌸🌸🌹
İnşallah, biraz araştırdım 6. Haftada gitmek uygun gibi geldi öyle yapcam daha erken gidersem dediğiniz gibi stres olurum

Merhabalar, tüm anneler sağlıkla bebelerini kucaklarına alır inşallah tamda anneler gününde anne olmak isteyenlerinde duaları kabul olur 🤲🏻 sat 27 Mart ben çok erken öğrendim zaten takip ediyordum ovülasyon testi ile adet tarihime kadar ovülasyon silik çizgi çıktı internette ovülasyon ile öğrenen görmüştüm bende onlardan birisiyim erken gebelik testi ile silik çizgiyi gördüm tabi yinede adet tarihimi beklemek istedim fakat adet tarihimde kahverengi lekelenmeler beni tedirgin etti hemen randevü ile Dr gittim 4+3 çok erken ultrasonta gözükmedi kan verdim değerim 261 çıktı adetim bir gün gecikmişti bu arada, tekrar gel demişti dün gittim sat göre 6+1 fakat Vajinal ultrason ile sadece keseyi görebildik haftaya tekrar gelmemi söyledi inşallah bebeğimi görebilirim bu sefer önceli kaybım boş gebelikle sonlanmıştı 2 buçuk aylık düşmüştü kalp atışı varken 1 ay sonra boş gebelik olduğunu öğrenmiştik Rabbim herkese hayırlısını güzelini kolayını nasip etsin inşallah 🙏🏻

Kızlar anneler gününüz kutlu olsun🥰
Yarın doktor randevum var perşembe hcg 28 çıkmıştı.sol kasığımdaki ağrı artıyo sanki normalmi yaşayan varmı gecikmenin 2. Günündeyim

Kızlar anneler gününüz kutlu olsun🥰
Yarın doktor randevum var perşembe hcg 28 çıkmıştı.sol kasığımdaki ağrı artıyo sanki normalmi yaşayan varmı gecikmenin 2. Günündeyim
Bende de var sadece solda… bazen daha şiddetli bazen çok hafif derecede. Benim randevum 15 mayısta. Benim beklenen adet tarihim 2 mayıstı. Yarın güzel haberler alırsın inşallah, sonucu buraya da yazmayı unutma🥰

Bende de var sadece solda… bazen daha şiddetli bazen çok hafif derecede. Benim randevum 15 mayısta. Benim beklenen adet tarihim 2 mayıstı. Yarın güzel haberler alırsın inşallah, sonucu buraya da yazmayı unutma🥰
Senin baya geçmiş ne güzel gittiğinde netleşmiş olur kese görünür heralde.içimi rahatlattın biraz teşekkür ederim🥰

Senin baya geçmiş ne güzel gittiğinde netleşmiş olur kese görünür heralde.içimi rahatlattın biraz teşekkür ederim🥰
Rica ederim umarım saglikli gebelik olur 🌸 Ben ayın 15ine kadar kafayi yiyecek gibiyim aslinda😂 cünkü bu ağrı bazen bana kötü şeyler düşünduruyor. Elimde değil…

Kızlar hayırlı akşamlar. Hepinizin anneler gününü kutluyorum 🌸
Benim son adet tarihim 8 Nisan'dı. Bu ay da, geçen ay olduğu gibi umutluydum. Bugün Beta hcg baktırdım. Maalesef...
Ramazan ayında annem genetik test vermişti. Bu hafta içi annemin kalıtsal trombofili hastası olduğunu öğrendik. Yani genetik pıhtılaşma bozukluğu. Oğlumun erken doğması, kimyasal gebeliğim, 12 haftalık bebeğimi düşürmem.. Bilmiyorum şuan bunları yaşamamın sebebi bu hastalığı taşıyor olmam gibi geliyor..
Yarın hematoloji bölümüne gözüküp ben de test vermeyi düşünüyorum. Gebelik öncesi ve gebelikte kullanmam gerekenleri ya da dikkat edilmesi gerekenleri danışacağım..
Velhasıl kelam dua eder, dua beklerim. Gebeliklerini öğrenen arkadaşlarıma mutlu huzurlu süreçler dilerim. ❤️
Ocak ayı annesi olamıyorum, inşallah hayırlısıyla Şubat ayı annesi olurum 🥰

Back
X