Bence de ya en azından biliyo mu yanılıyo mu onu anlarızCinsiyeti belli olanlar yapay zekaya da sorsa bizde oradan bakınca en azından cinsiyete biraz yaklaşmış oluruz
Tek teoriler değil doğmuş cinsiyeti belli minnoşlarla kıyaslanması istenmeliBence de ya en azından biliyo mu yanılıyo mu onu anları
Maşallah nasıl sabrettin henüz gitmeyerekk
Oran vermedi erkek bu dediHadi bakalım değişme ihtimali var mı ki yuzde kaç dedi daktirr
Ahahaaa ben de ona çekmiş yerinde duramıyor demiştimBenim ki pek ağırdı doktor ağır kan dedi napsak inak etti haraket etmedi dedim Babasına cekmistir
Bebeğin testesteron üretimi dolaylı yoldan sivilce ve tüylenme yapabilir demişti bi dr bende öyle oldu sankiYani yüksek ihtimal öyle dedi canım.Aman güya erkek bebek anneyi güzelleştirirmis ben hayatımda bu kadar cirkinlesmedimsuratım carsamba pazarı gibi ya
Ama evet bu doğru konusu dönmüştü hatta burda sagolsun oglus ( ay ben alıştım sanırımBebeğin testesteron üretimi dolaylı yoldan sivilce ve tüylenme yapabilir demişti bi dr bende öyle oldu sanki
ay ben de sürekli sivilcelenen biriyim komedon kızarıklık hak getireydi suratımda son üç dört yıldır.. ilk defa cildimi beğeniyorum komedonlarım bile azaldıYani yüksek ihtimal öyle dedi canım.Aman güya erkek bebek anneyi güzelleştirirmis ben hayatımda bu kadar cirkinlesmedimsuratım carsamba pazarı gibi ya
tüp bbebek tedavisi ile hamile kaldım ve hamileliğimin en başından beri günde 1 adet coraspin kullanıyorum bayaa bir süre daha kullanacağımı söyle doktorumKızlar selam, uzun zamandır buralara bakamadım cinsiyet öğrenenler olmuş öğrenecekler var hayırlı olsun herkese sağlıkla kucağımıza alalımben de cinsiyet henüz öğrenmedim ama yapay zekaya sordum hem kese hem de nub teorisine göre ayrı günlerde, ikisinde de yüksek ihtimal erkek dedi, bende de kusma pek olmadı sabah bulantım yok akşama doğru başlıyo bi de bebek çok hareketli ikili testi zor yaptı doktor hiç durmuyo dedi hurafelerin çoğunu yaptık hep erkek çıktı sonuçları, çevredeki insanların da rüyasına girmiş erkek bebek olarak, kız çıkarsa büyük sürpriz olacak bize sağlıklı olsun gerisi önemli değil gerçekten
ben 13+2deyim altlarda konuşuldu mu bilmiyorum okuma fırsatım olmadı eski mesajları ama doktorum coraspin başlattı bana 34. Haftaya kadar da kullancakmışım aranızda başlayanlar oldu mu
Bunun dışında multivitamin demir ve kalsiyum kullanıyorum bi de
Selamlarr benim de cuma çıkacak sonucum umarım tertemiz sonuçlar alırızkızlar selam, grubu erkek anneleri sarmış hepinizi tebrik ederim
benim fetal dna sonucum cuma çıkacak o zaman öğreneceğizinşallah her şey yolundadır
bu arada güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz? ben kullandığım güneş kremiyle devam ediyorum ama kimyasal değil mineral kullanın diyorlar. belli başlı üç dört güneş kremi dönüyor ortada ama sivilceye meyilli cildim hiç almak içimden gelmiyor şu kore markalarının güneş kremlerini araştıran oldu mu içerikleri nasıl acaba?
Nasıl ya çok erken 20-21 haftada gidiliyor amaBende 13 haftalık oldum bugün perinatolojiye gittim doktor tahmini söylersem yanılma olur 16. Haftayı bekle dedi
Ayy bir şey diyim mi instagramdan manyak oldum belki 20 tane reels izledim daha minik sıkı kısa atimli hep erkek çıktı uzun seyrek güçlü olan kız çıktı hepsinde doğru tahmin ettim ama bugün 2 videoda yanıldımKizlar bide kalp atisina gore cinsiyet teorusi varmis sizde tuttu mu
inşallah canım amiin♥ ay araştırdıkça insan kötü hissediyor kullandığı her şeyden önerileri bekliyoruzSelamlarr benim de cuma çıkacak sonucum umarım tertemiz sonuçlar alırızben maalesef yeni bir şey almadım La roche kullanıyorum yıllardır onu kullanıyorum ama sanırım daha doğal bir şey bulmam lazım önerilere ben de açığım
Sat 1 nisan
Bat 26 nisan
Beklenen doğum tarihine bakmadımçünkü buraya bile girdiğimde korkarak girdim öğrenenler olmuş ya kendimi kötü hissedersem diye. Sonra bi baktım yorumlara meğer herkes benim gibi bekleyiş içindeymiş. Kendimi ailemi bulmuş gibi hissettim iyi ki varsınız tüm bekleyiş içinde olan hemcinslerim rabbim buraları ve tüm bekleyenleri pozitiflerle doldursun anne olmayı nasip etsin Kars gelininden selamlar çiçek ge
gerçekten burda herşeyi konuşabiliyoruz birbirimizi anlıyoruz en azındanSat 1 nisan
Bat 26 nisan
Beklenen doğum tarihine bakmadımçünkü buraya bile girdiğimde korkarak girdim öğrenenler olmuş ya kendimi kötü hissedersem diye. Sonra bi baktım yorumlara meğer herkes benim gibi bekleyiş içindeymiş. Kendimi ailemi bulmuş gibi hissettim iyi ki varsınız tüm bekleyiş içinde olan hemcinslerim rabbim buraları ve tüm bekleyenleri pozitiflerle doldursun anne olmayı nasip etsin Kars gelininden selamlar çiçek anne adayları
Gerçekten ya bu yıl erkek senesi galibaErkek dediGrubu erkolar bastı
Benimkinin kalp atışı 133 lü şeylerdi ve fetal sonucuda erkekAyy bir şey diyim mi instagramdan manyak oldum belki 20 tane reels izledim daha minik sıkı kısa atimli hep erkek çıktı uzun seyrek güçlü olan kız çıktı hepsinde doğru tahmin ettim ama bugün 2 videoda yanıldımbenimki uzun uzun atımlar inşallah doğru çıkar da kız olur
Bundan 5 sene evvel ilk hamileliğimde burda grupta yine konuşurduk koca gruptan 3 kız annesi çıktık gerisi hep erkektiGerçekten ya bu yıl erkek senesi galibabende bugün fetal verdim vermeden önce doktorum ultrasonla baktı yine. 10+4 çıktım. 10 iş günü sonra çıkacakmış 21 i gibi çıkmış olur herhalde
Hadi yaa sağlıkla gelsin oğluşun, ay benim ilk hamileliğim hiç bir şey hissetmiyorum sadece bu kalp atımında fikir yürütüyorum ama hızlı gibi bilemedimBenimkinin kalp atışı 133 lü şeylerdi ve fetal sonucuda erkekkızımla olan hamileliğimden o kadar farklı ki anlamıştım zaten erkek olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?