Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kızlar merhaba ben de cumartesi günü doktora gitmiştim ultrason görüntümü ekliyorum. Doktor cinsiyet tahmini yapmadı henüz fetal DNA sonucunda çıkmadı sizlerden yorum alabilirim
4 boyutlu ultrasonu da açtı doktorum o kadar değişikti ki o haliyle görmek.
Bir de deli gibi kıpır kıpırdı
Gittiğim gün telefonumdaki uygulamada tam 12 haftalıktı ultrasonda 11+2 ölçüldü.

Eklentiler

• 1000061425.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000061424.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000061426.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 58
kızlar selam, grubu erkek anneleri sarmış hepinizi tebrik ederim
benim fetal dna sonucum cuma çıkacak o zaman öğreneceğiz inşallah her şey yolundadır
bu arada güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz? ben kullandığım güneş kremiyle devam ediyorum ama kimyasal değil mineral kullanın diyorlar. belli başlı üç dört güneş kremi dönüyor ortada ama sivilceye meyilli cildim hiç almak içimden gelmiyor şu kore markalarının güneş kremlerini araştıran oldu mu içerikleri nasıl acaba?

Yani yüksek ihtimal öyle dedi canım.Aman güya erkek bebek anneyi güzelleştirirmis ben hayatımda bu kadar cirkinlesmedim suratım carsamba pazarı gibi ya
ay ben de sürekli sivilcelenen biriyim komedon kızarıklık hak getireydi suratımda son üç dört yıldır.. ilk defa cildimi beğeniyorum komedonlarım bile azaldı yapay zeka kız diyor bakalım ne çıkacak doğrusu

tüp bbebek tedavisi ile hamile kaldım ve hamileliğimin en başından beri günde 1 adet coraspin kullanıyorum bayaa bir süre daha kullanacağımı söyle doktorum

Selamlarr benim de cuma çıkacak sonucum umarım tertemiz sonuçlar alırız ben maalesef yeni bir şey almadım La roche kullanıyorum yıllardır onu kullanıyorum ama sanırım daha doğal bir şey bulmam lazım önerilere ben de açığım

Kizlar bide kalp atisina gore cinsiyet teorusi varmis sizde tuttu mu
Ayy bir şey diyim mi instagramdan manyak oldum belki 20 tane reels izledim daha minik sıkı kısa atimli hep erkek çıktı uzun seyrek güçlü olan kız çıktı hepsinde doğru tahmin ettim ama bugün 2 videoda yanıldım benimki uzun uzun atımlar inşallah doğru çıkar da kız olur

inşallah canım amiin♥ ay araştırdıkça insan kötü hissediyor kullandığı her şeyden önerileri bekliyoruz

Benimkinin kalp atışı 133 lü şeylerdi ve fetal sonucuda erkek kızımla olan hamileliğimden o kadar farklı ki anlamıştım zaten erkek olduğunu

Gerçekten ya bu yıl erkek senesi galiba bende bugün fetal verdim vermeden önce doktorum ultrasonla baktı yine. 10+4 çıktım. 10 iş günü sonra çıkacakmış 21 i gibi çıkmış olur herhalde
Bundan 5 sene evvel ilk hamileliğimde burda grupta yine konuşurduk koca gruptan 3 kız annesi çıktık gerisi hep erkekti bu sefer bende o erkek analarından biriyim ya şaka gibi

Benimkinin kalp atışı 133 lü şeylerdi ve fetal sonucuda erkek kızımla olan hamileliğimden o kadar farklı ki anlamıştım zaten erkek olduğunu
Hadi yaa sağlıkla gelsin oğluşun, ay benim ilk hamileliğim hiç bir şey hissetmiyorum sadece bu kalp atımında fikir yürütüyorum ama hızlı gibi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…