Hadi bakalım hayırlısı olsunGerçekten ya bu yıl erkek senesi galibabende bugün fetal verdim vermeden önce doktorum ultrasonla baktı yine. 10+4 çıktım. 10 iş günü sonra çıkacakmış 21 i gibi çıkmış olur herhalde
Erkek bebek hamileliği biraz daha uykulu daha az bulantılı gibi geliyor kesenin şekli mesela kızımda yuvarlaktı bunda fasulye gibiydi hep. Sağlıkla gelsinler cinsiyetin bir önemi yok tabi ki tatlı heyecanlar:))Hadi yaa sağlıkla gelsin oğluşun, ay benim ilk hamileliğim hiç bir şey hissetmiyorum sadece bu kalp atımında fikir yürütüyorum ama hızlı gibi bilemedim
Daha az bulantılı derken mesela kızımda serumla falan arada takviye yapardı doktor aşırı fazlaydı kilo kaybım çoktu bunda prilam içiyorum yaşanabilir seviyede bulantı oluyorErkek bebek hamileliği biraz daha uykulu daha az bulantılı gibi geliyor kesenin şekli mesela kızımda yuvarlaktı bunda fasulye gibiydi hep. Sağlıkla gelsinler cinsiyetin bir önemi yok tabi ki tatlı heyecanlar:))
Evet çok güzel bir duygu ve inanılmaz bir şeyErkek bebek hamileliği biraz daha uykulu daha az bulantılı gibi geliyor kesenin şekli mesela kızımda yuvarlaktı bunda fasulye gibiydi hep. Sağlıkla gelsinler cinsiyetin bir önemi yok tabi ki tatlı heyecanlar:))
Ben bulantidan kilo vermeye başlamıştımDaha az bulantılı derken mesela kızımda serumla falan arada takviye yapardı doktor aşırı fazlaydı kilo kaybım çoktu bunda prilam içiyorum yaşanabilir seviyede bulantı oluyortabi kıyaslayabilmemin sebebi önceden yaşamış olmam yoksa şu an ki ilk olsaydı ölüyorum bulantıdan sanırdım
Hep ayni yone yatiyorsaniz kalca agrisi ondan plabilir bende o sebepten oluyordaKızlar benim ikili test sonucum temiz çıktı şükürler olsun13e giriş yaptık cinsiyet hala belli değil ama inanılmaz bulantı son şiddetle devam ve 3 gündür kalca ağrım var
Boyle iki gebeliginde farkli belirtileri olup farkli cinsiyet ogrenenler ogrenince yazsin tecrubelerinziden biz de cikarim yapalim ehehehEvet ilk gebeliğim benimde böyleydi sürekli sarı su çıkarıyordum hiç bir şey yiyemiyordum yesem kusuyordum. Kızım oldu. Bu gebeliğimde sürekli bir bulantı hali var kusma yok bir iki öğürme geliyor ama kusma noktasında değil ama gün içinde midem hep bulantılı o da çok kötü bir his.
Aslında çok sık yön değiştiriyorum aynı yerde uzun süre yatamıyorum uyku da tutmuyorHep ayni yone yatiyorsaniz kalca agrisi ondan plabilir bende o sebepten oluyorda
O zaman magnezyum eksikliginden olabilir canim sade soda icmeyi dene istersenAslında çok sık yön değiştiriyorum aynı yerde uzun süre yatamıyorum uyku da tutmuyor
Yok benimde geçmiyor daha 14 oldum ama 16-17 gibi bitecek içimizi rahatlatalımBen bulantidan kilo vermeye başlamıştımprilam kar etmiyordu artık bazı geceler bulantidan ağlıyorum falan 13 hafta oldu hala devam ediyor geçer dediler geçmiyor. Kocam bile artık aşer bir şey iste benden diyor ama benim her şeyden midem bulanıyor
Demir eksikliği ve az su içildiğinde oluyor diye biliyorum çok geçmiş olsunPeki bas agrisi sorunu olan var mi bende 3-4 gundur oluyor surekli bir agri seklinde degil ama merdiven cikarken bazen yururken ya da egilip kalkarken zonk zonk beynim atiyor sanki ama uzaninca falan bi sure sonra geciyor
Ay olur olurr tabi söylerimYok benimde geçmiyor daha 14 oldum ama 16-17 gibi bitecek içimizi rahatlatalımsenin ki kız bence dur bakalım belli olunca benide etiketle çok merak ettim
Beypazarinda fazla sodyum varmış önermiyorlar faydalı bir marka bulunca içeceğimO zaman magnezyum eksikliginden olabilir canim sade soda icmeyi dene istersen
Tesekkur ediyorum bende suya onem veriyorum aslinda ama demirime bir daha bakilmadi doktoru da cok bilmis gibi darlamak istemiyorumDemir eksikliği ve az su içildiğinde oluyor diye biliyorum çok geçmiş olsun
Ben hic dikkat etmedim sodadan en fazla ne olabilir ki diyip onume geleni ictimBeypazarinda fazla sodyum varmış önermiyorlar faydalı bir marka bulunca içeceğim
Ya biz eşimle biraz manyak olduğumuz için sürekli araştırıyoruz ahahahah instagramda diyetisyen söylemişti o yüzden içmiyorum. Bulunca yazarım burayaBen hic dikkat etmedim sodadan en fazla ne olabilir ki diyip onume geleni ictimama tabi onerilen bir sey varsa bende onu tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?