Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
Hadi yaa sağlıkla gelsin oğluşun, ay benim ilk hamileliğim hiç bir şey hissetmiyorum sadece bu kalp atımında fikir yürütüyorum ama hızlı gibi bilemedim
Erkek bebek hamileliği biraz daha uykulu daha az bulantılı gibi geliyor kesenin şekli mesela kızımda yuvarlaktı bunda fasulye gibiydi hep. Sağlıkla gelsinler cinsiyetin bir önemi yok tabi ki tatlı heyecanlar:))

Erkek bebek hamileliği biraz daha uykulu daha az bulantılı gibi geliyor kesenin şekli mesela kızımda yuvarlaktı bunda fasulye gibiydi hep. Sağlıkla gelsinler cinsiyetin bir önemi yok tabi ki tatlı heyecanlar:))
Daha az bulantılı derken mesela kızımda serumla falan arada takviye yapardı doktor aşırı fazlaydı kilo kaybım çoktu bunda prilam içiyorum yaşanabilir seviyede bulantı oluyor tabi kıyaslayabilmemin sebebi önceden yaşamış olmam yoksa şu an ki ilk olsaydı ölüyorum bulantıdan sanırdım

Evet çok güzel bir duygu ve inanılmaz bir şey benim uyku çok vardı ilk zamanlar ama bulantı da aşırı şiddetli kese de yuvarlak bakalım ayın 29 unda doktor kesin olarak söyleyecek heyecandan zaman geçmiyor

Ben bulantidan kilo vermeye başlamıştım prilam kar etmiyordu artık bazı geceler bulantidan ağlıyorum falan 13 hafta oldu hala devam ediyor geçer dediler geçmiyor. Kocam bile artık aşer bir şey iste benden diyor ama benim her şeyden midem bulanıyor

Kızlar benim ikili test sonucum temiz çıktı şükürler olsun 13e giriş yaptık cinsiyet hala belli değil ama inanılmaz bulantı son şiddetle devam ve 3 gündür kalca ağrım var
Hep ayni yone yatiyorsaniz kalca agrisi ondan plabilir bende o sebepten oluyorda

Boyle iki gebeliginde farkli belirtileri olup farkli cinsiyet ogrenenler ogrenince yazsin tecrubelerinziden biz de cikarim yapalim eheheh

Birde başka olan var mı bilmiyorum yasadiniz mi ama ben normal zamanlarda daha gergin biriyimdir hamilelikten beri bir sakinlik çöktü bi gevşeme falan sürekli de kocama aşık modundayım hahaha ne yapıyorum ya diyorum

Bebisinin cinsiyetini ogrenen arkadaslari tebrik ederim keske ben de ogrenebilseydim haftalarimiz hep yakin ama benim doktorum daha tahmin bile yapmadi bi de sizin ultrason goruntulerinizde sekil cok guzel cikmis ben ultrasonda net gordum ama verilen fotoda kafasini vucudunu pek ayirt edemedim neyse bebem saglikli olsun da guzel poz vermese de olur

Peki bas agrisi sorunu olan var mi bende 3-4 gundur oluyor surekli bir agri seklinde degil ama merdiven cikarken bazen yururken ya da egilip kalkarken zonk zonk beynim atiyor sanki ama uzaninca falan bi sure sonra geciyor

Yok benimde geçmiyor daha 14 oldum ama 16-17 gibi bitecek içimizi rahatlatalım senin ki kız bence dur bakalım belli olunca benide etiketle çok merak ettim

Peki bas agrisi sorunu olan var mi bende 3-4 gundur oluyor surekli bir agri seklinde degil ama merdiven cikarken bazen yururken ya da egilip kalkarken zonk zonk beynim atiyor sanki ama uzaninca falan bi sure sonra geciyor
Demir eksikliği ve az su içildiğinde oluyor diye biliyorum çok geçmiş olsun

Yok benimde geçmiyor daha 14 oldum ama 16-17 gibi bitecek içimizi rahatlatalım senin ki kız bence dur bakalım belli olunca benide etiketle çok merak ettim
Ay olur olurr tabi söylerim Ay inşallah kız olur sağlıklı olması tabii ki önceliğim ama Allah biliyor ya her kız küçüklüğünden beri hayal kurar benimkisi de öyle işte

Ben hic dikkat etmedim sodadan en fazla ne olabilir ki diyip onume geleni ictim ama tabi onerilen bir sey varsa bende onu tercih ederim
Ya biz eşimle biraz manyak olduğumuz için sürekli araştırıyoruz ahahahah instagramda diyetisyen söylemişti o yüzden içmiyorum. Bulunca yazarım buraya

Kızlar folik asiti hangi saatlerde içiyorsunuz?
Ben artık gece yatmadan önce alıyım diyorum, sabah veya öğlen içtiğimde mide bulantısı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…