Ay amin inşallah doktor kesin değil sakın kıyafet falan almayın tahminde bulundum yüksek ihtimal ama değişir dediAralık annelerinde çok fazla ters köşe oldu bizim de değişirse iyi güleriz
Canim cinsiyeti ogrenince yazar misin belirtilerle ilgisi var mi bende merak ediyorumBenim de hislerim erkek bulantım o az oldu kusma yok sürekli yorgunum sivilce de olmadı ellerim kupkuru sürekli ..sabah bulantılarım yok bu arada 3 kızım var bu yüzden bunun cinsiyetini merak ediyorum. Ama belirtilerim kızlarkiyle alakası yok. Rabbim sağlıklı sıhhatli inşallah nasip etsin herkese
Erkek de olsa bebeklik döneminde o ojeleri sürüp o tokaları takacamAy amin inşallah doktor kesin değil sakın kıyafet falan almayın tahminde bulundum yüksek ihtimal ama değişir dedieşimde değişir dedi ya ona tutunuyor
Benim de erken çıktı göbeğim...Ne yapalım yani...Zorbalamasınlar böyle ya aşırı sinir oluyorum...Bırakın rahat rahat sevinelim.Zaten dört gözle bu anları beklemişiz.Ay aynı şeyi bana da söylediler neymiş 6 aylık hamile biri varmış onun göbeği anca benimki kadar olmuş bilmem nehayır çok kilolu da değilim yani 60 kiloyum bence normal ama göbek maşallah önden önden gidiyor
Ay sonuna kadar çıkar heralde sonucum o zaman belli olur2 günden beri belim aşırı ağrıyor ya kuyruk tarafı özellikle yarın benim de kontrolüm var
2 Li de belli olmadı mı cinsiyet
Hahaha benimki de zıplıyordu kalp atışını denk getiremedik şey biz iyi düşünelim de belki öyle olmaz diye umut ediyorumNe edebi kız benimki kaydıraktan kayıyordu içerde12. Haftada gösterdi her şeyini tövbe allahım
Ay amin aynen öyle sağlıklı olalım bizde bebekteErkek de olsa bebeklik döneminde o ojeleri sürüp o tokaları takacamayy şaka bi yana sağlıklı gelsin hepsi burda tüm süreci mutlulukla konuşalım inşallah
Tamam iyi düşünücemHahaha benimki de zıplıyordu kalp atışını denk getiremedik şey biz iyi düşünelim de belki öyle olmaz diye umut ediyorum
Hadi bakalım değişme ihtimali var mı ki yuzde kaç dedi daktirrEvet yaa biraz pembe görmek istiyorumbenim Fetal sonucu da çıkmadı gitti bi ihtimal cinsiyet değişir diye umut ediyorum
En baştan beri 3 tane resim attım hepsine kız dedi.Bende dedim ki perinatalog doktorum erkek diyor dedim he o zaman bacak arasına bakmıştır ben nuba göre baktım dediBugünkü ultrason resminizi yollayıp gününüzüde yazıp tekrar baktırsanız olur mu ? Birde bütün teorilere göre kıyasla demeniz gerekiyor bu da yetersiz gelebiliyor cinsiyeti belli olan sistemdeki bütün ultrason resimleriyle kıyasla denmeli
Evet canım %70 erkek dediErkek mi canım
Ayy neyden neye donduler ki kızdan erkeğe oluyor da erkekten kıza az oluyor sankiAralık annelerinde çok fazla ters köşe oldu bizim de değişirse iyi güleriz
Benim ki pek ağırdı doktor ağır kan dedi napsak inak etti haraket etmedi dedim Babasına cekmistirNe edebi kız benimki kaydıraktan kayıyordu içerde12. Haftada gösterdi her şeyini tövbe allahım
Benim 170 atıyordu ilk kontrolde sonra sormadım oda söylemediKizlar bide kalp atisina gore cinsiyet teorusi varmis sizde tuttu mu
Erkek bebek 140 ve altiymis bu da tutmadi yaniBenim 170 atıyordu ilk kontrolde sonra sormadım oda söylemedi
Yani yüksek ihtimal öyle dedi canım.Aman güya erkek bebek anneyi güzelleştirirmis ben hayatımda bu kadar cirkinlesmedimErkek bebek 140 ve altiymis bu da tutmadi yaniseninki erkek dimi canim
Yüzünde lekeler mi oldu ?Yani yüksek ihtimal öyle dedi canım.Aman güya erkek bebek anneyi güzelleştirirmis ben hayatımda bu kadar cirkinlesmedimsuratım carsamba pazarı gibi ya
Evet kırmızı lekeler oluştu ve müthiş derecede sivilcelendim ergenlik döneminde bu kadar yoktu bendeYüzünde lekeler mi oldu ?
Bana c vitamini iyi geldi. Zaten çok bir şey kullanamıyoruz. Düzenli güvendiğiniz bir markadan alınmalı. Bir de tabiki de güneş kremiEvet kırmızı lekeler oluştu ve müthiş derecede sivilcelendim ergenlik döneminde bu kadar yoktu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?