Yaaa maşallahhSizce tahmini iz ne
Kesin dediCanım kesin olarak konuştu mu yoksa ihtimal falan verdi mi
Erkek dedi%70 olarak ne dedi pekiii cinsiyete
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli olsunlar daOnlar detaylı ultrasonla baktigi için bence değişmez birde %70 demiş yüksek bir ihtimal İnşallah gönlünüze göre olur
Bana en başından beri kız diyor ama bugün daktiiir %70 erkek dediCinsiyeti belli olanlar yapay zekaya da sorsa bizde oradan bakınca en azından cinsiyete biraz yaklaşmış oluruz
Evet yaa biraz pembe görmek istiyorumErkek dediGrubu erkolar bastı
Canım doktor yüksek ihtimal erkek dedi chata sordum oda erkek dedi neymiş demek ki yapay zeka yanılmıyorCinsiyeti belli olanlar yapay zekaya da sorsa bizde oradan bakınca en azından cinsiyete biraz yaklaşmış oluruz
Hahhahaha eşimde umutla değişmesini bekliyorEvet yaa biraz pembe görmek istiyorumbenim Fetal sonucu da çıkmadı gitti bi ihtimal cinsiyet değişir diye umut ediyorum
Bugünkü ultrason resminizi yollayıp gününüzüde yazıp tekrar baktırsanız olur mu ? Birde bütün teorilere göre kıyasla demeniz gerekiyor bu da yetersiz gelebiliyor cinsiyeti belli olan sistemdeki bütün ultrason resimleriyle kıyasla denmeliBana en başından beri kız diyor ama bugün daktiiir %70 erkek dedi
Yapay zeka bana kız demiştiCanım doktor yüksek ihtimal erkek dedi chata sordum oda erkek dedi neymiş demek ki yapay zeka yanılmıyor
Erkek mi canımBana ihtimal verdi
Hahhahaha bende bir umut belki kız der dedim ama oda erkek dedi bu sene erkek senesiymiş üç arkadaşım hamile hepisiiiii erkekYapay zeka bana kız demiştiinşallah o değil doktor yanılmıştır
Benimki başından beri erkek hissediyorum diyorduHahhahaha eşimde umutla değişmesini bekliyor
Benim de duyduğum o çoğu erkekHahhahaha bende bir umut belki kız der dedim ama oda erkek dedi bu sene erkek senesiymiş üç arkadaşım hamile hepisiiiii erkek
Ben erkek hissediyorum dedikçe susturdu şimdi de bekliyor diğer randevuyu değişir umuduylaBenimki başından beri erkek hissediyorum diyordubenimki niye kız çocuğu aşığı değil ya
Kız gözümü korkutma çok edepli yakışıklı bebeklerimiz olacakBenim de duyduğum o çoğu erkeksağlıklı olsunlar da napalım kader diyip çekicez
Aralık annelerinde çok fazla ters köşe oldu bizim de değişirse iyi gülerizBen erkek hissediyorum dedikçe susturdu şimdi de bekliyor diğer randevuyu değişir umuduylabende kız aşığı değilimdir
Ne edebi kız benimki kaydıraktan kayıyordu içerdeKız gözümü korkutma çok edepli yakışıklı bebeklerimiz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?