Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Benimde bugün doktor kntrolüm var kalp atışına, keseme falan özellikle bakacağım.

Beypazarinda fazla sodyum varmış önermiyorlar faydalı bir marka bulunca içeceğim
İçeriğini tam araştırmadım ama Özkaynak maden suyu için kaliteli olduğunu biliyorum
Beypazarıdan hiç vazgeçemiyorum ama

Ben varım canım ben hiç progestan kullanmadım normal seyrinde ilerledi gebeliğim.Bende 3 hafta önce ailemin yanına gittim ve doktora dün gittim bizde 3 hafta gorusmedik yani stresli bir dönem ama anın tadını çıkarmaya bak.Doktor beni 4 hafta sonra çağırdı nasıl gecicek bilmiyorum ama kendimizi oyalayip pozitif şeyler düşünelim.Her şey çok güzel olsun inşallah
Bu arada bundan önce ilk gebeligimde sağlıksız olmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım

Canım bende pcosluyum. Gebelik düşünmeye başladığım an doktora başladım. Önce regl düzenledik sonra demir ve prowoman folik asitle değerlerimi düzene koyduk . Çok şükür beklemediğim şekilde sürpriz haberi aldık şükürler olsun ki her şey yolunda 13 haftaya girdik sağlıkla ilerliyor . Aslında kafada da her şeyi temizlemek gerek

Kızlar benide ekler misiniz biraz geç oldu ama 12 haftalık olduk bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…