Öğrendik bizde bugün cinsiyeti kizlar Kız bebeğimiz olacak
Hayirli olsun kacinci haftada ogrendinÖğrendik bizde bugün cinsiyeti kizlar Kız bebeğimiz olacak
Hayirli olsun kacinci haftada ogrendinbenim minnoşum kızmışAllah nasip ederse 3. Kızım geliyor
İçeriğini tam araştırmadım ama Özkaynak maden suyu için kaliteli olduğunu biliyorumBeypazarinda fazla sodyum varmış önermiyorlar faydalı bir marka bulunca içeceğim
Sağlıkla gelsin inşallah güzel kızçenbenim minnoşum kızmışAllah nasip ederse 3. Kızım geliyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prensesÖğrendik bizde bugün cinsiyeti kizlar Kız bebeğimiz olacak
Ben de multivitamine başladım sabah tok karnına alıyorum canım
Evet o güzel diye duymuştum ama alışkanlık Beypazarıİçeriğini tam araştırmadım ama Özkaynak maden suyu için kaliteli olduğunu biliyorum
Beypazarıdan hiç vazgeçemiyorum ama
11 de %90 mi dedi çok iyi ya . Ben 13te doktor net değil yanıltır dedi hiç yorum yapmadıNet olmasa da bi kız haberi de benden11+5 im doktor bugün yüzde 90 kız dedi
Erken öğrenmişsin sen de hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin küçük kızınNet olmasa da bi kız haberi de benden11+5 im doktor bugün yüzde 90 kız dedi
Ben varım canım ben hiç progestan kullanmadım normal seyrinde ilerledi gebeliğim.Bende 3 hafta önce ailemin yanına gittim ve doktora dün gittim bizde 3 hafta gorusmedik yaniKızlar selam aranızda pcoslu olan var mı? Pcoslu olduğum için ve ilk gebeliğim boş gebelik olduğu için sürekli deli deli şeyler düşünüyorum12. Haftaya kadar progestan kullanıyordum hormonal olarak da zaten sıkıntılı diye günde 3 kullandım. Cuma kontrolde doktor bırak artık dedi ben de bıraktım ama şimdi de ya sıkıntı olursa diye evhamlanmaya başladım bir de ailemin yanına şehirdışına geldim 3 hafta kontrol yok
İlk defa gittiğim bi doktor ama okuduğum yorumlara göre çok iyi ve tecrübeli bi doktormuş. Cuma günü gelirsen daha net söylerim dedi.11 de %90 mi dedi çok iyi ya . Ben 13te doktor net değil yanıltır dedi hiç yorum yapmadı
Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallahErken öğrenmişsin sen de hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin küçük kızın
Çok iyi çok sevindim hayırlı olsunİlk defa gittiğim bi doktor ama okuduğum yorumlara göre çok iyi ve tecrübeli bi doktormuş. Cuma günü gelirsen daha net söylerim dedi.
Kızlar selam aranızda pcoslu olan var mı? Pcoslu olduğum için ve ilk gebeliğim boş gebelik olduğu için sürekli deli deli şeyler düşünüyorum12. Haftaya kadar progestan kullanıyordum hormonal olarak da zaten sıkıntılı diye günde 3 kullandım. Cuma kontrolde doktor bırak artık dedi ben de bıraktım ama şimdi de ya sıkıntı olursa diye evhamlanmaya başladım bir de ailemin yanına şehirdışına geldim 3 hafta kontrol yok
14. Haftadayiz bugün söyledi doktor açtı bacağını bizimkiHayirli olsun kacinci haftada ogrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?