Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Bu arada dün randevum vardı eşim video kaydına almış bende bir ekran görüntüsü aldım iki bacak arası bir şey var gibi geldi sizde bakar mısınız

Eklentiler

• Screenshot_20250708-024006.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 78
İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza canım aslında oyalanıyorum da ama annemler de torunla kalkıp torunla yatıyolar onları bu kadar hevesli ve mutlu görünce iyice endişeleniyorum umarım bir şey olmaz diye, çok garip psikolojiler yolun sonu psikolog belli ki

24 2 17 nisan 5+2 7+0 22 ocak

Herkese merhaba hayırlı olsun bebişleriniz ben yeni geldim, beklenen doğum tarihi şubat gösteriyor ama dr büyük ihtimal Ocak sonu olur doğumun dedi, beni de ekler misiniz

Bu arada benim 2. Çocuğum şimdi 2 yaşında bir kızım var biraz zor bir süreç olacak, benim gibi küçük çocuklu var mı?

Bu arada dün randevum vardı eşim video kaydına almış bende bir ekran görüntüsü aldım iki bacak arası bir şey var gibi geldi sizde bakar mısınız
Ayy dr cinsiyet tahmini yapmadı mı bu haftalarda belli oluyor aslında, yapay zekaya atın

Ayy dr cinsiyet tahmini yapmadı mı bu haftalarda belli oluyor aslında, yapay zekaya atın
Ay yok ya sordum hatta 14ten önce belli olmaz dedi ama video boyunca bacak arasında bir şey görünüyordu sizde gördünüz mü yoksa ben mi kafayı yedim

Ay yok ya sordum hatta 14ten önce belli olmaz dedi ama video boyunca bacak arasında bir şey görünüyordu sizde gördünüz mü yoksa ben mi kafayı yedim
Canım o kadar belirgin bir şey değil zaten sadece doktor yorumlayabilir. O göbek kordonu felandır ya da başka bir şey. Kızımde ben 12+2 de öğrenmiştim 12 den sonra söylüyorlar haftaya bi daha git sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…