Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Hava temizleyici çok mantikliymis oncesinde de burnum tikaniyordu burun bantlari kullaniyordum ama hava temizleyici cok daha uzun sureli bir cozummus tesekkurler
Rica ederim umarım işe yarar bi ara bende burun bandı kullanıyordum ve sanki burnumun şeklini bozdu. Demek bu hastalıkta herkes aynı yollardan geçiyormuş

Babe ve Bioderma kullanıyorum ama tüm vücuduma sürüyorum çok kuruyor cildim bı içime sinmeyen kullandigim topuk kremi var bol paraben içeriyor baskasida işe yaramıyor mecbur , güneş kremi avenu kullanıyorum parfümsüz kremler kullanılır bebek kremleri Bepanthol filan ama cidden saç boyayan da var yani belki biz abartiyoruz

Evet ya fazla hassas oluyoruz
Yuzume serum almistim hamile kalinca kullanamadim skt:2026 ocak
Anneme verdim

Kızlar hepinize günaydın iyi bir hafta olsun

Size bir sorum var; hamilelik döneminde daha fazla terleyip kokusunun arttığını düşüneniniz var mı?
Ben siveno sportif kullanıyorum ama bana mısın demiyor gibi geliyor. Yine rexonaya geçicem galiba.
Kendime naparsam yapayım hep kokuyormuşum gibi geliyor. İçimden de alev çıkıyor orası ayrı.

Merak ettim bu durumu yaşayanınız var mı ?

Daha fazla terlemiyorum her zamanki kadar terliyorum ama terim aşırı kokuyo benim de siveno kullanıyorum o mu pek etki etmiyor bilemedim ben de yıllardır hep rexona kullanırdım

Daha fazla terlemiyorum her zamanki kadar terliyorum ama terim aşırı kokuyo benim de siveno kullanıyorum o mu pek etki etmiyor bilemedim ben de yıllardır hep rexona kullanırdım
Benim de öyle gerçekteen Duştan çıkınca bir saat geçince sanki kokmaya başlıyorum sinirim bozuluyor. Siveno gerçekten işe yaramıyor belki dee

Dun sabah ben cok hissettim tekmeleri ama o an yeni uyanmis tavana bakiyordum

Ilk hamile oldugumu ogrendigim zaman asiri bi terleme ve koku hissediyordum resmen tenim kokuyordu sonra gecti
Deotak kullaniyorum ben memnunum

Kizlaaar eriyorum resmen ne kadar güzel şeyler bunlar içim kıpır kıpır ya . Oğluşum fikrine bile bu heyecanlar sayesinde çok daha fazla alıştım şuna bakın. Yine trendyol sağ olsun hem de çok uygun fiyata kumaşı da çok beğendim tavsiye ederim

Eklentiler

• 20250818_105548.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 77
Link var mi canim
Boyle seyleri paslasalim yaa fikir olmus olur hem

Ben varım hamile kaldığım günden beri terim aşırı kokuyor sürekli duş alıyorum bende. Deodorant pek işe yaramıyor sanki birkaç tane değiştirdim şimdi de Nivea kullanıyorum.

Canım ne kadar güzel yazmışsın. Ben hissettiklerimi dışa vuran bir insanım kapalı bir kişiliğim yok ve bu hislerimi paylaştığım 3 kişiden 1 i benzer şeyler hissettiğini ama içinde yaşadığını söyledi. Yeni sürece alıştım bile çok şükür. Cinsiyet bebeğin kendisini ilgilendiren bişey kızda erkekte bende aynı ilgi, şefkat ve sevgiyi görecek neticede. Allahım hayırlı evlatlar versin hepimize :)

Ben hamileyken doktor ilk kiza benziyor demisti
Kaynanam gorumcem falan erkek bu doktor bilememistir diyorlardi:)
Kaynanam ruyamda gordum erkek diyordu
Bende gormustum esasen ruyamda erkek cocugu
Neyse doktor bu tahmini erken yapmisti zaten yuzde70 kiz demisti ama 15.haftada erkek oldugu netlesti:) ve kaynanam ne dedi biliyor musun
Keske kiz olaydi:))
Yok iste kiz daha hayirlidir daha berekettir bilmemne
O zaman cizdim ustunu zaten o zâtın.
Once erkek erkek diyip sonra keske kiz olsaydi diye yuzlerce kez insanlarin icinde bile soylemisti
Simdi goremiyor torununu cunku haketmiyor
Inan evlat oyle birsey ki uykusu geldiginde gelip basini dizine koyunca ondan daha masumu degerlisi yok senin icin bu dunyada
Kizi erkegi yok, hepsi piril piril kalpli bolca enerjili melekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…