Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Selam. Herhalde bu rahatsızlığı benim kadar çeken olmamıştır. Maalesef ilaçlar da işe yaramıyor. Zaten alerji ilaçları güvenli de değil hamilelikte. Ben son çare hava temizleyici aldım bide kapı pencereler sürekli kapalı. Alerji filtresi olan klima aldık onu açıyoruz. Bayağı iyi geldi bana.

Hava temizleyici çok mantikliymis oncesinde de burnum tikaniyordu burun bantlari kullaniyordum ama hava temizleyici cok daha uzun sureli bir cozummus tesekkurler

Hava temizleyici çok mantikliymis oncesinde de burnum tikaniyordu burun bantlari kullaniyordum ama hava temizleyici cok daha uzun sureli bir cozummus tesekkurler
Rica ederim umarım işe yarar bi ara bende burun bandı kullanıyordum ve sanki burnumun şeklini bozdu. Demek bu hastalıkta herkes aynı yollardan geçiyormuş

Babe ve Bioderma kullanıyorum ama tüm vücuduma sürüyorum çok kuruyor cildim bı içime sinmeyen kullandigim topuk kremi var bol paraben içeriyor baskasida işe yaramıyor mecbur , güneş kremi avenu kullanıyorum parfümsüz kremler kullanılır bebek kremleri Bepanthol filan ama cidden saç boyayan da var yani belki biz abartiyoruz

Evet ya fazla hassas oluyoruz
Yuzume serum almistim hamile kalinca kullanamadim skt:2026 ocak
Anneme verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…