Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Bu arada benim 2. Çocuğum şimdi 2 yaşında bir kızım var biraz zor bir süreç olacak, benim gibi küçük çocuklu var mı?
2023 Ağustos annelerinden hatırlıyorum sizi
Benim de kızım iki yaşında
Güzel düşünelim inşallah güzel olacaktır

Ay benim de sat 1 Nisan aralık sonuna mı doğar acaba doktor tarihle ilgili bişey söylemedi bana hiç uygulamalar 6 Ocak gösteriyor ama
Tabiki olabilir canım hatta sezaryense daha önce de alınıyor uygulamalara bakma bende de şubat başı gösteriliyor ama doktor Ocak sonu gibi olur dedi direk sezeryan düşündüğüm için

Tabiki olabilir canım hatta sezaryense daha önce de alınıyor uygulamalara bakma bende de şubat başı gösteriliyor ama doktor Ocak sonu gibi olur dedi direk sezeryan düşündüğüm için
Ah ya ben bebeğimin 2026ya geçmesini istiyorum tutmam lazım iyice 40 haftaya kadar shhdjdjd sezeryan normal tercihim yok o an nasıl gelişirse bakalım

Kızlar bulantılarım yüzünden Prilam a başlıyacağım. Gece içincede gün içinde çok uyku yapıyor mu?

Kızlar bulantılarım yüzünden Prilam a başlıyacağım. Gece içincede gün içinde çok uyku yapıyor mu?
Ben gece 2 tane içmemek için gündüz içiyordum baktım kesinlikle etki etmiyor hala bulantı tam gaz devam sürekli her yerde uyku. Sonra arkadaşım ben gece 2 tane içip gündüz içmiyorum çok daha rahatım dedi . 2 haftadır gece 2 tane içiyorum gündüz bulantı ve uyku açısından daha rahatım önceye göre

Bende öyle yapıyım çünkü gündüz uyuma gibi bir lüksüm yok 2 minnoşum daha var
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…