2023 Ağustos annelerinden hatırlıyorum siziBu arada benim 2. Çocuğum şimdi 2 yaşında bir kızım varbiraz zor bir süreç olacak, benim gibi küçük çocuklu var mı?
Evet bugündü. Herşey yolunda çok şükür 23’ünde 2’li tarama var.Randevunuz bugün müydü? İyi haberler alırsınız umarım
Ben sormuştum çok teşekkür ediyorum
kahvaltımdan 2 saat sonra almaya çalışıyorumKızlar folik asiti hangi saatlerde içiyorsunuz?
Ben artık gece yatmadan önce alıyım diyorum, sabah veya öğlen içtiğimde mide bulantısı yapıyor.
Yaa harikasın teşekkür ediyorumSeni bulmuşken diğer aldıklarımi da ekleyeyim. Fikrin olsunn
Toplamda 4 kitap aldimm
Yaa harikasın teşekkür ediyorum
Ay benim de sat 1 Nisan aralık sonuna mı doğar acaba doktor tarihle ilgili bişey söylemedi bana hiç uygulamalar 6 Ocak gösteriyor amaMerhaba kızlar beni de eklermisiniz benimde doktor Ocak sonu gibi dedi yaş 34 ilk çocuk sat 2 Mayıs kese de kalp atışı da 5+5 deaegamze
Yaa aynıyız bende bugün 10+5 im canım doğumla ilgili birşey dedi miKızlar bizde çıktık şimdi 10+4 cinsiyet tahmininde bulunur musunuz?Eki Görüntüle 3615286
Aaa 23 ü mü dedi ikili içiinEvet bugündü. Herşey yolunda çok şükür 23’ünde 2’li tarama var.
Tabiki olabilir canım hatta sezaryense daha önce de alınıyor uygulamalara bakma bende de şubat başı gösteriliyor ama doktor Ocak sonu gibi olur dedi direk sezeryan düşündüğüm içinAy benim de sat 1 Nisan aralık sonuna mı doğar acaba doktor tarihle ilgili bişey söylemedi bana hiç uygulamalar 6 Ocak gösteriyor ama
Ah ya ben bebeğimin 2026ya geçmesini istiyorumTabiki olabilir canım hatta sezaryense daha önce de alınıyor uygulamalara bakma bende de şubat başı gösteriliyor ama doktor Ocak sonu gibi olur dedi direk sezeryan düşündüğüm için
Kısmet canım evet ocak olsa süper olurAh ya ben bebeğimin 2026ya geçmesini istiyorumtutmam lazım iyice 40 haftaya kadar shhdjdjd sezeryan normal tercihim yok o an nasıl gelişirse bakalım
Ben gece 2 tane içmemek için gündüz içiyordum baktım kesinlikle etki etmiyor hala bulantı tam gaz devam sürekli her yerde uyku. Sonra arkadaşım ben gece 2 tane içip gündüz içmiyorum çok daha rahatım dedi . 2 haftadır gece 2 tane içiyorum gündüz bulantı ve uyku açısından daha rahatım önceye göreKızlar bulantılarım yüzünden Prilam a başlıyacağım. Gece içincede gün içinde çok uyku yapıyor mu?
Bende öyle yapıyım çünkü gündüz uyuma gibi bir lüksüm yok 2 minnoşum daha varBen gece 2 tane içmemek için gündüz içiyordum baktım kesinlikle etki etmiyor hala bulantı tam gaz devam sürekli her yerde uyku. Sonra arkadaşım ben gece 2 tane içip gündüz içmiyorum çok daha rahatım dedi . 2 haftadır gece 2 tane içiyorum gündüz bulantı ve uyku açısından daha rahatım önceye göre
Ah evet Allah yardımcınız olsun, en iyisi gece içmek gündüz uykuyu keser en azındanBende öyle yapıyım çünkü gündüz uyuma gibi bir lüksüm yok 2 minnoşum daha var
Teşekkürler
Yok canım doğumla ilgili bir şey demedi. Daha önce gittiğimde 20’si ile 30’u arasında bekleyeceğiz demişti.Yaa aynıyız bende bugün 10+5 im canım doğumla ilgili birşey dedi mi
Aaa 23 ü mü dedi ikili içiin
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinÖğrendik bizde bugün cinsiyeti kizlar Kız bebeğimiz olacak
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişKızlar Fetal sonucumuz çıktı şükür temizRabbim bekleyen herkese nasip etsin cinsiyetimiz de kesinleşti erkek doktor doğru tahmin etmiş sağlıklı haberler alın sizler de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?