Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kızlar Fetal sonucumuz çıktı şükür temiz Rabbim bekleyen herkese nasip etsin cinsiyetimiz de kesinleşti erkek doktor doğru tahmin etmiş sağlıklı haberler alın sizler de inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin oğluşun

Kızlar bulantılarım yüzünden Prilam a başlıyacağım. Gece içincede gün içinde çok uyku yapıyor mu?
Canım gece 2 tane iç ben sabahta 2'ye çıkardım sabahları bulantısız kalkıyorum. Gece uykuları yok bende göğüslerim çok doldu ve ağrıyor dönerken zorlanıyorum uyuyamıyorum. Gündüzde işte uyukladığım nadirdir 2 tane içmeme rağmen.

Günaydın kızlar ben günlük kafein tüketiminizi merak ediyorum. Doktorum bana günde iki türk kahvesi içebilirsin bir kaç tane açık çay içebilirsin dedi bende o yüzden rahat davranıyordum açıkçası. Hata mı ettim doktora güvenerek acaba

Günaydınn. Ben normalde günde 3-4 kahve içen bi insanken hamilelikte kahveden tiksindim nedense, o yüzden kahve nerdeyse hiç içmiyorum ama çay mideme çok iyi geldiği için çok açık olacak şekilde 2-3 küçük çay bardağı içiyorum.

Kızlar Fetal sonucumuz çıktı şükür temiz Rabbim bekleyen herkese nasip etsin cinsiyetimiz de kesinleşti erkek doktor doğru tahmin etmiş sağlıklı haberler alın sizler de inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsinn. Fetali hangi firmaya yaptrdın kaç günde sonuçlandı?

Canımmm amin bu arada bu sabah itibariyle tamamen kesildi lekeler çok şükür 1 hafta sürdü tekrarı olmaz inşallah
Yinede dinlenmeye devam zaten bu sıcakta wc ye gitmeye üşeniyorum
Sevindim geçicek tabii en zorlu zamanı atlattın lekelenmeler olabilir arada doğal bu bol su iç ve wc ye daha çok git bu iyi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…