Hayırlı olsun canımKızlar Fetal sonucumuz çıktı şükür temizRabbim bekleyen herkese nasip etsin cinsiyetimiz de kesinleşti erkek doktor doğru tahmin etmiş sağlıklı haberler alın sizler de inşallah
Teşekkür ederim canım hepimizin inşallahHayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş
teşekkür ederim canım benim senin de sağlıkla gelicek inşallah dinlenmeye devamHayırlı olsun canım
Canımmm aminteşekkür ederim canım benim senin de sağlıkla gelicek inşallah dinlenmeye devam
sağlıkla gelsin canım pembiş kalp görmek mutlu ettibenim minnoşum kızmışAllah nasip ederse 3. Kızım geliyor
ayy sağlıkla gelsin güzel kızlarrrrÖğrendik bizde bugün cinsiyeti kizlar Kız bebeğimiz olacak
ohhh çok şükürKızlar Fetal sonucumuz çıktı şükür temizRabbim bekleyen herkese nasip etsin cinsiyetimiz de kesinleşti erkek doktor doğru tahmin etmiş sağlıklı haberler alın sizler de inşallah
oyyy çok sevindim canımm bu haberi bekliyordum sendenCanımmm aminbu arada bu sabah itibariyle tamamen kesildi lekeler çok şükür 1 hafta sürdü tekrarı olmaz inşallah
Yinede dinlenmeye devam zaten bu sıcakta wc ye gitmeye üşeniyorum
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin oğluşunKızlar Fetal sonucumuz çıktı şükür temizRabbim bekleyen herkese nasip etsin cinsiyetimiz de kesinleşti erkek doktor doğru tahmin etmiş sağlıklı haberler alın sizler de inşallah
Canım gece 2 tane iç ben sabahta 2'ye çıkardım sabahları bulantısız kalkıyorum. Gece uykuları yok bende göğüslerim çok doldu ve ağrıyor dönerken zorlanıyorum uyuyamıyorum. Gündüzde işte uyukladığım nadirdir 2 tane içmeme rağmen.Kızlar bulantılarım yüzünden Prilam a başlıyacağım. Gece içincede gün içinde çok uyku yapıyor mu?
Sağol güzelimm ya çok şüküroyyy çok sevindim canımm bu haberi bekliyordum senden
Günaydınn. Ben normalde günde 3-4 kahve içen bi insanken hamilelikte kahveden tiksindim nedense, o yüzden kahve nerdeyse hiç içmiyorum ama çay mideme çok iyi geldiği için çok açık olacak şekilde 2-3 küçük çay bardağı içiyorum.Günaydın kızlar ben günlük kafein tüketiminizi merak ediyorum. Doktorum bana günde iki türk kahvesi içebilirsin bir kaç tane açık çay içebilirsin dedi bende o yüzden rahat davranıyordum açıkçası. Hata mı ettim doktora güvenerek acaba
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsinn. Fetali hangi firmaya yaptrdın kaç günde sonuçlandı?Kızlar Fetal sonucumuz çıktı şükür temizRabbim bekleyen herkese nasip etsin cinsiyetimiz de kesinleşti erkek doktor doğru tahmin etmiş sağlıklı haberler alın sizler de inşallah
Sevindim geçicek tabii en zorlu zamanı atlattın lekelenmeler olabilir arada doğal bu bol su iç ve wc ye daha çok git bu iyi bir şeyCanımmm aminbu arada bu sabah itibariyle tamamen kesildi lekeler çok şükür 1 hafta sürdü tekrarı olmaz inşallah
Yinede dinlenmeye devam zaten bu sıcakta wc ye gitmeye üşeniyorum
Yaa teşekkür ederim umarım hep birlikte böyle haberler alırızohhh çok şükürgüzel haberler alınca ben almış gibi oluyorum burda
Canım teşekkür ederimGözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsinn. Fetali hangi firmaya yaptrdın kaç günde sonuçlandı?
Teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlerin başına olsun sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz inşallahGözün aydın canım sağlıkla gelsin oğluşun
Ben de pazartesi verdim bana da 10 iş günü ama bazen 7 iş gününde de sonuçlanabiliyor dedi bakalım bekliyoruzCanım teşekkür ederimmedgenome yaptırdım panaromanın ortadoğu firması 13 günde sonuçlandı
Amin inşallah canım güzel haberleri buradan hepimiz paylaşırız inşallahTeşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlerin başına olsun sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?