Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hamileliğimin başından beri sigarayı bırakmak ve bol su içmek dışında düzenimi değiştirmedim. Doktorumda çok rahat belki ondan aldığım enerjiyle bende çok rahatım. Beni hiç bir konuda kısıtlamadı saolsun. Bazı doktorların söylemlerini duyunca acaba benim doktorumda mı bir sıkıntı var diye düşündüm aslında kendisine de çok güveniyorum. Neyse ben güvenmeye devam edeyim, hiç aklımı bulandırmayayım :)

Canim bence bi doktora git alerjin hakkinda da bilgi veririr

Ben hiç duymadım bu haftalarda yüzüstü yatmakla ilgili bir yorum doktorda bir şey demedi. Ben yüzüstü rahat edemiyorum genelde sağ ya da sola yatıyorum hep. Bir sonraki kontrolünde doktoruna sor canım için rahat etsin bu haftalarda problem olacağını sanmıyorum

Alerjinizin boyutlarını en iyi doktorunuz değerlendirir. Nefes alamamak vücuda yeterli oksijenin girmemesine ve bildiğim kadarıyla oksijen satürasyonunun düşmesini tetikler. Bence bir an önce doktora gidin

Canım bende genelde yüzüstü uyurdum alışkanlık işte ama şuan yastık çözümünü buldum rahat ettim. Sağıma yada soluma yatıp yastığa sarılıyorum ve azıcıkta yüzüstü gibi yapıyorum kendimi, hem bir yerim ağrımıyor hem de yüzüstü yatmakla yan yatmak arasında bir noktada kalıyorum :)

Ben kullanıyorum. İki kızımı da çok rahatlattı özellikle kış aylarında hastalık dönemlerini rahat geçirdik

Doktora görün diyen arkadaşlar doktora gittim tabi ki ama ilaçlar düşük dozda olduğu için etki etmedi. Bu durumlarda sürekli kullandığım bi ilaç var o sa gebelikte kullanılmıyor maalesef

Bende aynıyım canım bende karnımın üstüne yatıyorum tam yan değilde karnımın üstüne doğru yan yatıyorum yan yatınca geriliyor hatta dönerken bir taraftan bir tarafa geçiyor içimde hissediyorum.

Kızlar 12+5 günlük hamileyim 8. Haftadan beri ara ara kanamalarım oluyordu 11. Haftada doktorum plesanta anamolisi olduğunu plesentanın rahime zayıf bağlandığını yüksek düşük riskim olduğunu söyledi.8. Haftadan beri progestan iğne ve kapsül kullanıyorum devamlı olarak doktor yapıcak başka bir şeyin olmadığı sürekli yatıp dinlenmem gerektiğini söylüyor daha önce böyle bir şey yaşayan var mı aramızda

Kanamaların hala sürüyor mu canım?Benim aynı şeyleri yaşayan arkadaşım oldu kanaması sürekli oluyordu ama bebeğini sağlıkla aldı kucağına seninde söyle olur inşallah ama sürekli yattı

Bende aynıyım canım bende karnımın üstüne yatıyorum tam yan değilde karnımın üstüne doğru yan yatıyorum yan yatınca geriliyor hatta dönerken bir taraftan bir tarafa geçiyor içimde hissediyorum.
evet daha 50 gr lık bır bebeknasıl boyle agırlık yapar dıye dusunuyrdum. aynı sekıl yatıyoruz.hatta aynı haftalarda basladı bu problem. ama yastık denıycem. bacagımın arasına almıstım oglumda beceremedım kaldırmıstım. bu sefer umarım olur.

Bende yatıyorum ya ama bir iki haftaya istesekte olmayacak bence

Sürekli kanamam oldu benimde 13. Haftada önce siyaha döndü sonra birden kesildi şükür inşallah seninde kesilir bir an önce

Bende her gun her gun icmiyorum onceden herr gun icerdim ama 2-3 gunde bir ya bi turk kahvesi ya bi nescafe iciyorum tavsiyem ikisinin de kafeinsiz versiyonlari satiliyor zararli olan sey zaten icindeki kafein o sekilde alip icersiniz en azindan arada ictiginizde de bir sey olmaz

Benim de alerjim devam ediyor resmen bununla yasamaya alistim bana biraz hava temizleme cihazi iyi geldi ( en azindan 2 saat falan kesintisiz uyudugum oluyor ya da deli gibi hapsirmiyorum her uyandigimda ) ama onun olmadigi odada uyuyakalinca yarim saat icinde daha dalamadan hapsirarak kalkiyorum bi rulo tuvalet kagidi gidiyor burnumu silerken

Bende cok kan veriyorum en son ikili test icin ve fetal icin verdim hemsire beceriksizligi yuzunden fazladan bi tup daha aldi sonra da tiroidime baktirmak icin verdim yine 2 tup aldilar valla kansiz kalicam diye korkuyorum kan vere vere sizde de boyle mi ya da ne yapiyorsunuz kaninizi arttirmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…