- 28 Mart 2025
- 69
- 79
- 3
- 32
Canım doktorum bana da iki Türk kahvesi içebilirsin ya da bir fincan filtre kahve dedi.
Çay içmeni önermiyorum kansızlık yapabilir dedi.
Açıkçası ben bazı günler bir Türk kahvesi bir filtre kahve içiyorum ama filtre kahveye sıcak su koyarak iyice seyreltiyorumçayı çok aramıyorum zaten. Haftada 2-3 bardak içiyorum
Günaydınn. Ben normalde günde 3-4 kahve içen bi insanken hamilelikte kahveden tiksindim nedense, o yüzden kahve nerdeyse hiç içmiyorum ama çay mideme çok iyi geldiği için çok açık olacak şekilde 2-3 küçük çay bardağı içiyorum.
Ben ilk 3 ay hiç kullanmadım doktorum bebegin kemik gelişimi için ilk 3 ay kesinlikle hiç içme dedi ama şimdi 13 haftalıgım haftada 2 kez dibek veya türk kahvesi içiyorum dibek daha hafif geliyor çay zaten demir eksikligine sebeb oldugunu için gebelikten once bırakmısştım
Canim bence bi doktora git alerjin hakkinda da bilgi veririrMerhaba kızlar bende henüz kontrole gitmedim ama tahminim 13. Haftadayım. Alerjisi devam eden var mı ben perişan oldum hayatımda böyle bir süreç geçirmedim geceleri uyuyamıyorumbugün dyson un hava temizleyicisini alacağım aranızda kullanan var mı?
Ben hiç duymadım bu haftalarda yüzüstü yatmakla ilgili bir yorum doktorda bir şey demedi. Ben yüzüstü rahat edemiyorum genelde sağ ya da sola yatıyorum hep. Bir sonraki kontrolünde doktoruna sor canım için rahat etsin bu haftalarda problem olacağını sanmıyorumgece cok yuz ustu yatıyorum ya normalde hıc yapmam alıskanlıgımhep sagıma yatmak normalde. ama saga sola yatınca rahmımı bısey gerıyor sankı agrı gıbı rahatsızlık hıssedıyorum dolayısıyla gece ya sırt ustu ya yuz ustu donuyorum bılıncsız ve bu benı korkutuyor. ılk cocuguma hamıleyken basıma gelmedı sola ya da saga yattım.. cocuguma zarar vermekten korkuyorum
Merhaba kızlar bende henüz kontrole gitmedim ama tahminim 13. Haftadayım. Alerjisi devam eden var mı ben perişan oldum hayatımda böyle bir süreç geçirmedim geceleri uyuyamıyorumbugün dyson un hava temizleyicisini alacağım aranızda kullanan var mı?
gece cok yuz ustu yatıyorum ya normalde hıc yapmam alıskanlıgımhep sagıma yatmak normalde. ama saga sola yatınca rahmımı bısey gerıyor sankı agrı gıbı rahatsızlık hıssedıyorum dolayısıyla gece ya sırt ustu ya yuz ustu donuyorum bılıncsız ve bu benı korkutuyor. ılk cocuguma hamıleyken basıma gelmedı sola ya da saga yattım.. cocuguma zarar vermekten korkuyorum
Ben kullanıyorum. İki kızımı da çok rahatlattı özellikle kış aylarında hastalık dönemlerini rahat geçirdikMerhaba kızlar bende henüz kontrole gitmedim ama tahminim 13. Haftadayım. Alerjisi devam eden var mı ben perişan oldum hayatımda böyle bir süreç geçirmedim geceleri uyuyamıyorumbugün dyson un hava temizleyicisini alacağım aranızda kullanan var mı?
Bende aynıyım canım bende karnımın üstüne yatıyorum tam yan değilde karnımın üstüne doğru yan yatıyorum yan yatınca geriliyor hatta dönerken bir taraftan bir tarafa geçiyor içimde hissediyorum.gece cok yuz ustu yatıyorum ya normalde hıc yapmam alıskanlıgımhep sagıma yatmak normalde. ama saga sola yatınca rahmımı bısey gerıyor sankı agrı gıbı rahatsızlık hıssedıyorum dolayısıyla gece ya sırt ustu ya yuz ustu donuyorum bılıncsız ve bu benı korkutuyor. ılk cocuguma hamıleyken basıma gelmedı sola ya da saga yattım.. cocuguma zarar vermekten korkuyorum
İnşallah sağolunYaaa maşallahhben yine erkek dicemm niye böyle oluyor
3 kızım var Rabbim den sağlıklı bı erkek olmasıni istiyorumYaaa maşallahhben yine erkek dicemm niye böyle oluyor
Kanamaların hala sürüyor mu canım?Benim aynı şeyleri yaşayan arkadaşım oldu kanaması sürekli oluyordu ama bebeğini sağlıkla aldı kucağına seninde söyle olur inşallah ama sürekli yattıKızlar 12+5 günlük hamileyim 8. Haftadan beri ara ara kanamalarım oluyordu 11. Haftada doktorum plesanta anamolisi olduğunu plesentanın rahime zayıf bağlandığını yüksek düşük riskim olduğunu söyledi.8. Haftadan beri progestan iğne ve kapsül kullanıyorum devamlı olarak doktor yapıcak başka bir şeyin olmadığı sürekli yatıp dinlenmem gerektiğini söylüyor daha önce böyle bir şey yaşayan var mı aramızda
Kanamaların hala sürüyor mu canım?Benim aynı şeyleri yaşayan arkadaşım oldu kanaması sürekli oluyordu ama bebeğini sağlıkla aldı kucağına seninde söyle olur inşallah ama sürekli yattı
Son 15 gündür kanamam yok 11. Haftada doktorum kanamanın kesilmesi için bir ilaç verdi bir günü onu kullandım ve bşr kaç gün sonraki muayenemde kanamanın durduğunu söyledi doktorum ama çok fazla kanama alanım varmış rahimin içi kan dolu diyorKanamaların hala sürüyor mu canım?Benim aynı şeyleri yaşayan arkadaşım oldu kanaması sürekli oluyordu ama bebeğini sağlıkla aldı kucağına seninde söyle olur inşallah ama sürekli yattı
evet daha 50 gr lık bır bebeknasıl boyle agırlık yapar dıye dusunuyrdum. aynı sekıl yatıyoruz.hatta aynı haftalarda basladı bu problem. ama yastık denıycem. bacagımın arasına almıstım oglumda beceremedım kaldırmıstım. bu sefer umarım olur.Bende aynıyım canım bende karnımın üstüne yatıyorum tam yan değilde karnımın üstüne doğru yan yatıyorum yan yatınca geriliyor hatta dönerken bir taraftan bir tarafa geçiyor içimde hissediyorum.
Bende yatıyorum ya ama bir iki haftaya istesekte olmayacak bencegece cok yuz ustu yatıyorum ya normalde hıc yapmam alıskanlıgımhep sagıma yatmak normalde. ama saga sola yatınca rahmımı bısey gerıyor sankı agrı gıbı rahatsızlık hıssedıyorum dolayısıyla gece ya sırt ustu ya yuz ustu donuyorum bılıncsız ve bu benı korkutuyor. ılk cocuguma hamıleyken basıma gelmedı sola ya da saga yattım.. cocuguma zarar vermekten korkuyorum
karnım sıstıgınde ıstesem de hacıyatmaz gıbı olmayacak o iş de :))Bende yatıyorum ya ama bir iki haftaya istesekte olmayacak bence
Sürekli kanamam oldu benimde 13. Haftada önce siyaha döndü sonra birden kesildi şükür inşallah seninde kesilir bir an önceKızlar 12+5 günlük hamileyim 8. Haftadan beri ara ara kanamalarım oluyordu 11. Haftada doktorum plesanta anamolisi olduğunu plesentanın rahime zayıf bağlandığını yüksek düşük riskim olduğunu söyledi.8. Haftadan beri progestan iğne ve kapsül kullanıyorum devamlı olarak doktor yapıcak başka bir şeyin olmadığı sürekli yatıp dinlenmem gerektiğini söylüyor daha önce böyle bir şey yaşayan var mı aramızda
Bende her gun her gun icmiyorum onceden herr gun icerdim ama 2-3 gunde bir ya bi turk kahvesi ya bi nescafe iciyorum tavsiyem ikisinin de kafeinsiz versiyonlari satiliyor zararli olan sey zaten icindeki kafein o sekilde alip icersiniz en azindan arada ictiginizde de bir sey olmazYaaa öyle mi ben günlük 1 fincandan zarar gelmez yönündeki düşüncelerden dolayı her gün içtim bir de çalışırken kimseye de söylememiştim her gün düzenli kahve içeriz içmiycem ben de diyemedim özellikle ilk 10 hafta falan içtim yani. Sonra zaten tiksindim şuan içmiyorum ama üzüldüm bunu okuyunca
Benim de alerjim devam ediyor resmen bununla yasamaya alistim bana biraz hava temizleme cihazi iyi geldi ( en azindan 2 saat falan kesintisiz uyudugum oluyor ya da deli gibi hapsirmiyorum her uyandigimda ) ama onun olmadigi odada uyuyakalinca yarim saat icinde daha dalamadan hapsirarak kalkiyorum bi rulo tuvalet kagidi gidiyor burnumu silerkenMerhaba kızlar bende henüz kontrole gitmedim ama tahminim 13. Haftadayım. Alerjisi devam eden var mı ben perişan oldum hayatımda böyle bir süreç geçirmedim geceleri uyuyamıyorumbugün dyson un hava temizleyicisini alacağım aranızda kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?