Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Ayyyy resmen aynı şeyleri yaşıyoruz o kadar zor ki sabah o peçeteleri görünce sinir krizi geliyor bana aldım hava temizleyici inşallah işe yarar bakalım
12.haftadan sonra alerji ilaci kullanabilirsin bazi ilaclar var denmisti bana ama dayanabildigim kadar dayanayim diyorum 3 aydir disimi sıktım bi sekilde bebege zarari olur diye korkuyorum zaten hafif ilaclar verecekler haliyle o da beni kesmeyecek onceki ilacim baya agir biseydi siz kullanmayi dusunuyor musunuz

Bende aynı şekilde devam ediyorum.3-4 açık çay bazen onu da içmiyorum ama kendimi kısıtladığım için değil.Canım çoğunlukla kahve istiyor.Küçük fincan 2 de kahve içiyorum. Bu arada asla bulantı-kusma gibi gebelik sıkıntıları yaşamayan belirtisiz gebelerdenim.Hani tiksindiğimden değil onu belirtmeye çalışıyorum. Doktorunuza güvenin canınız istiyorsa abartmadan devam

M memurehanim1 alıntıyı tam yapamamışım çay kahve sorunuza ithafen yazmıştım

Sağol güzelimm ya çok şükür sen nasılsın ne zaman gidiyorsun cinsiyet öğrenmeye? Bana 16.hafta gel dedi heralde garanti olsun diye bugün 13+5 oldum
çok şükür canım göğüslerm feci yüzüstü yatamıyorum ama onun dışında iyiyim ay ben son görüşmemizde ne zaman geleyim diye sormayı unuttum fetal dna testi yaptırmıştık o da cuma çıkar diye düşünüyorum o zaman öğreneceğiz inşallah cinsiyeti 12+5 oldum ben de 1 hafta var aramızda

Bence mecbur kaldikca az kisiyle paylastim mesela arkadaslarla vimenlige oturmaya gittik bana da tasi diye kamp sandalyeleri falan agir seyler tutusturdular soylemek zorunda kaldim tasimamak icin
Kötü bir yöntem olmuş ya sağlık olsun benim şansım uzak şehirde yaşıyorum akraba arkadaş görmüyorum o yüzden sadece çekirdek aile

kızlar iyi geceler ben hep twitterdaki grokla konuşuyordum bugün chatgbtye sordum nub teorisine göre sence cinsiyet ne olabilir diye erkek diyor… grokcum kız demişti hangisi bilecek bakalım

kızlar iyi geceler ben hep twitterdaki grokla konuşuyordum bugün chatgbtye sordum nub teorisine göre sence cinsiyet ne olabilir diye erkek diyor… grokcum kız demişti hangisi bilecek bakalım
Ben dün grok sordum bunu bilmem mümkün değil programlamam da yok dediii chatgpt her ultrasonu attım hepsine kız dedi ama sonuncusuna erkek dedi

Ben dün grok sordum bunu bilmem mümkün değil programlamam da yok dediii chatgpt her ultrasonu attım hepsine kız dedi ama sonuncusuna erkek dedi
ya zaten iki ihtimal var yapay zekaya güven 0 grokun biraz suyuna gitmek gerekiyor bir hesabımda uzun uzun konuştuğumuz için her şeyi cevaplıyor diğer hesabımda bir soru soruyorum doktor değilim diyor
chatgbt eğer bilemezsem açı net değildi derim diyor

Hahahahahqqh cidden öyle . Ama kesinlikle chatgpt daha düzgün yazıyor net değil diyor diğer haftaları bekle diyor bu sadece tahmin diyor daha iyi yani

Eğer bu hava temizleyici iyi gelmezse kullanacağım ben.

Oo yarın öğrenirsin o zaman haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…