- 11 Nisan 2025
- 258
- 173
- 18
12.haftadan sonra alerji ilaci kullanabilirsin bazi ilaclar var denmisti bana ama dayanabildigim kadar dayanayim diyorum 3 aydir disimi sıktım bi sekilde bebege zarari olur diye korkuyorum zaten hafif ilaclar verecekler haliyle o da beni kesmeyecek onceki ilacim baya agir biseydi siz kullanmayi dusunuyor musunuzAyyyy resmen aynı şeyleri yaşıyoruz o kadar zor ki sabah o peçeteleri görünce sinir krizi geliyor banaaldım hava temizleyici inşallah işe yarar bakalım
Ayy evet daha dün gibi, inşallah güzel olacak2023 Ağustos annelerinden hatırlıyorum sizi
Benim de kızım iki yaşında
Güzel düşünelim inşallah güzel olacaktır
çok şükür canımSağol güzelimm ya çok şükürsen nasılsın ne zaman gidiyorsun cinsiyet öğrenmeye? Bana 16.hafta gel dedi heralde garanti olsun diye bugün 13+5 oldum
Sizin çıkıntı belirgin değil, haftanız erken benceEki Görüntüle 3615792
Benimkine de bakın lütfen.
Yapay zeka erkek diyorSelam kızlar 12+5 teyiz sizce cinsiyeti nedir bi tahmininiz var mı ?
Kötü bir yöntem olmuş ya sağlık olsunBence mecbur kaldikca az kisiyle paylastim mesela arkadaslarla vimenlige oturmaya gittik bana da tasi diye kamp sandalyeleri falan agir seyler tutusturdular soylemek zorunda kaldim tasimamak icin
Ben dün grok sordum bunu bilmem mümkün değil programlamam da yok dediiikızlar iyi gecelerben hep twitterdaki grokla konuşuyordum bugün chatgbtye sordum nub teorisine göre sence cinsiyet ne olabilir diye erkek diyor… grokcum kız demişti hangisi bilecek bakalım
ya zaten iki ihtimal var yapay zekaya güven 0Ben dün grok sordum bunu bilmem mümkün değil programlamam da yok dediiichatgpt her ultrasonu attım hepsine kız dedi ama sonuncusuna erkek dedi
Hahahahahqqh cidden öyle . Ama kesinlikle chatgpt daha düzgün yazıyor net değil diyor diğer haftaları bekle diyor bu sadece tahmin diyor daha iyi yaniya zaten iki ihtimal var yapay zekaya güven 0grokun biraz suyuna gitmek gerekiyor bir hesabımda uzun uzun konuştuğumuz için her şeyi cevaplıyor diğer hesabımda bir soru soruyorum doktor değilim diyor
chatgbt eğer bilemezsem açı net değildi derim diyor
Eğer bu hava temizleyici iyi gelmezse kullanacağım ben.12.haftadan sonra alerji ilaci kullanabilirsin bazi ilaclar var denmisti bana ama dayanabildigim kadar dayanayim diyorum 3 aydir disimi sıktım bi sekilde bebege zarari olur diye korkuyorum zaten hafif ilaclar verecekler haliyle o da beni kesmeyecek onceki ilacim baya agir biseydi siz kullanmayi dusunuyor musunuz
Evet 10+4’dü bu ultrason görüntüsünde. Bir daha 12+5’te gidicem belli olur mu o zaman acaba?Sizin çıkıntı belirgin değil, haftanız erken bence
Oo yarın öğrenirsin o zamançok şükür canımgöğüslerm feci yüzüstü yatamıyorum ama onun dışında iyiyim ay ben son görüşmemizde ne zaman geleyim diye sormayı unuttum fetal dna testi yaptırmıştık o da cuma çıkar diye düşünüyorum o zaman öğreneceğiz inşallah cinsiyeti 12+5 oldum ben de 1 hafta var aramızda
Bana da kız demişti erkek geldi cahatgbt ye net olmayan şeylerde güvenim hiç yokBen dün grok sordum bunu bilmem mümkün değil programlamam da yok dediiichatgpt her ultrasonu attım hepsine kız dedi ama sonuncusuna erkek dedi
Hosgeldin canim tablodaki bilgileri yazipkızlar selam 10 haftalık hamileyim muhtemel doğum ocak sonu olacağından aranıza geldim beni de ekleyin
Bakalım yapar zeka bilecek mi çok merak ediyorum ya bana da kız dediYapay zeka erkek diyor
Kız olduğunu düşünüyorum nub a göreSelam kızlar 12+5 teyiz sizce cinsiyeti nedir bi tahmininiz var mı ?
Ay tam belli olmuyor gibi anlaşılırsa bana da bakar mısınKız olduğunu düşünüyorum nub a göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?