Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Hamile yastıklarından alıp deneyeceğim bende normal yastığada sarılmayı deniyorum ama yan yatsam belimi yaslayamadığım için bel ağrım oluyor bende karnıma eğimli yatıyorum hatta üstüne yatmış oluyorum yani normal yastıklada denedim yine karnım sıkışıyor bir de hamile yastığı denicem.

Kizlar ben dün cinsiyeti öğrendik diye fotoğraf koydum eşimle yazdık cinsiyeti de. Sapasaglamdim hiç bir şeyim yoktu sabah bir kalktım Halim dermanim yok. Nazar diye düşünüyorum Adana'nın sıcağında soğuk almış olamam çünkü. Fotoğraf filan paylaşırken dikkatli paylaşın sizde

Selam kızlar 12+5 teyiz sizce cinsiyeti nedir bi tahmininiz var mı ?

Eklentiler

• IMG_3595.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 76
Ben nazara cok inaniyorum esimle bile fotomu nadiren koymaya basladim bebegimi de kolay kolay duyurmayi dusunmuyorum sosyal medyaya tabi insan gobusuyle pozlar vermek istiyo hevesleniyo ama biraz geciktirmekte fayda var ay ilerde cocugumu hic paylasamam heralde cidden Allah hepimizi kem gozden korusun

Yemin ederim aynı şeyden korkuyorum o kadar çok nazar eden var ki hesabımda. İlk günden beri hala söylemedik paylaşmadık. Arkadaşlarım haberi alır almaz paylaşımlar storyler ben nazar yüzünden kendi fotoğrafımı bile atmıyorum belki anlarlar şüphelenirler diye ya

Bu kan vermelerden pek etkileneceğini sanmıyorum ben aldıkları minik minik tüpler sonuçta. Regl de olmuyoruz o yönden avantajlıyız zaten 2.trimester da demir ilacı falan başlanıyor her şekilde

Kesinlikle katılıyorum bende bebeği uzun süre atmamayi düşünüyorum. Yaptığım hataydı daha da atmam zaten. Yemek bile yiyemedim Bebek için zorla iki yudum çorba

Ayyyy resmen aynı şeyleri yaşıyoruz o kadar zor ki sabah o peçeteleri görünce sinir krizi geliyor bana aldım hava temizleyici inşallah işe yarar bakalım

Bende söylemedim ama iki gün önce nişan vardı abimin orda anlaşıldı göbeğim baya çıkmıti çünkü öyle oluncada cinsiyeti öğrenmişken paylaşalım dedik ama hata yaptık tabi

Bende söylemedim ama iki gün önce nişan vardı abimin orda anlaşıldı göbeğim baya çıkmıti çünkü öyle oluncada cinsiyeti öğrenmişken paylaşalım dedik ama hata yaptık tabi
İnsan içine çıkınca illaki söyleniyor ya yapacak bir şey yok maalesef. Ne kötü gözlü kalpli insanlar var yazık. Allahtan bizim eylülde düğün var o zamana da 6 aylık oluyorum neyseki

Sıkıntı olacak diye bişey yok canım benim doktorum öyle dedi ama içiliyorda olabilir benim bi bilgim yok

Bu kan vermelerden pek etkileneceğini sanmıyorum ben aldıkları minik minik tüpler sonuçta. Regl de olmuyoruz o yönden avantajlıyız zaten 2.trimester da demir ilacı falan başlanıyor her şekilde
Aa evet regl kismini dusunmemistim ozellikle bu sicakta olmamak cok guzel bi duyguymusss

Ayyyy resmen aynı şeyleri yaşıyoruz o kadar zor ki sabah o peçeteleri görünce sinir krizi geliyor bana aldım hava temizleyici inşallah işe yarar bakalım
Bi de bazen atak anlari oluyor arka arkaya hapsirdigim gozlerimin burnumun aktigi kendime diyorum 5 dk sabret normale donecek arada uyaninca odul mamasi gibi kendime cikolata izni falan veriyorum gecenin bi koru ne yapayim dayanilacak gibi degil

İnsan içine çıkınca illaki söyleniyor ya yapacak bir şey yok maalesef. Ne kötü gözlü kalpli insanlar var yazık. Allahtan bizim eylülde düğün var o zamana da 6 aylık oluyorum neyseki
Bence mecbur kaldikca az kisiyle paylastim mesela arkadaslarla vimenlige oturmaya gittik bana da tasi diye kamp sandalyeleri falan agir seyler tutusturdular soylemek zorunda kaldim tasimamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…