Hamile yastıklarından alıp deneyeceğim bende normal yastığada sarılmayı deniyorum ama yan yatsam belimi yaslayamadığım için bel ağrım oluyor bende karnıma eğimli yatıyorum hatta üstüne yatmış oluyorum yani normal yastıklada denedim yine karnım sıkışıyor bir de hamile yastığı denicem.evet daha 50 gr lık bır bebeknasıl boyle agırlık yapar dıye dusunuyrdum. aynı sekıl yatıyoruz.hatta aynı haftalarda basladı bu problem. ama yastık denıycem. bacagımın arasına almıstım oglumda beceremedım kaldırmıstım. bu sefer umarım olur.
Ben nazara cok inaniyorum esimle bile fotomu nadiren koymaya basladim bebegimi de kolay kolay duyurmayi dusunmuyorum sosyal medyaya tabi insan gobusuyle pozlar vermek istiyo hevesleniyo ama biraz geciktirmekte fayda var ay ilerde cocugumu hic paylasamam heralde cidden Allah hepimizi kem gozden korusunKizlar ben dün cinsiyeti öğrendik diye fotoğraf koydum eşimle yazdık cinsiyeti de. Sapasaglamdim hiç bir şeyim yoktu sabah bir kalktım Halim dermanim yok. Nazar diye düşünüyorum Adana'nın sıcağında soğuk almış olamam çünkü. Fotoğraf filan paylaşırken dikkatli paylaşın sizde
Yemin ederim aynı şeyden korkuyorum o kadar çok nazar eden var ki hesabımda. İlk günden beri hala söylemedik paylaşmadık. Arkadaşlarım haberi alır almaz paylaşımlar storyler ben nazar yüzünden kendi fotoğrafımı bile atmıyorum belki anlarlar şüphelenirler diye yaKizlar ben dün cinsiyeti öğrendik diye fotoğraf koydum eşimle yazdık cinsiyeti de. Sapasaglamdim hiç bir şeyim yoktu sabah bir kalktım Halim dermanim yok. Nazar diye düşünüyorum Adana'nın sıcağında soğuk almış olamam çünkü. Fotoğraf filan paylaşırken dikkatli paylaşın sizde
Bana kız gibi geldi canım.Selam kızlar 12+5 teyiz sizce cinsiyeti nedir bi tahmininiz var mı ?
Bu kan vermelerden pek etkileneceğini sanmıyorum ben aldıkları minik minik tüpler sonuçta. Regl de olmuyoruz o yönden avantajlıyızBende cok kan veriyorum en son ikili test icin ve fetal icin verdim hemsire beceriksizligi yuzunden fazladan bi tup daha aldi sonra da tiroidime baktirmak icin verdim yine 2 tup aldilar valla kansiz kalicam diye korkuyorum kan vere vere sizde de boyle mi ya da ne yapiyorsunuz kaninizi arttirmak icin
Kesinlikle katılıyorum bende bebeği uzun süre atmamayi düşünüyorum. Yaptığım hataydı daha da atmam zaten. Yemek bile yiyemedim Bebek için zorla iki yudum çorbaBen nazara cok inaniyorum esimle bile fotomu nadiren koymaya basladim bebegimi de kolay kolay duyurmayi dusunmuyorum sosyal medyaya tabi insan gobusuyle pozlar vermek istiyo hevesleniyo ama biraz geciktirmekte fayda var ay ilerde cocugumu hic paylasamam heralde cidden Allah hepimizi kem gozden korusun
Ayyyy resmen aynı şeyleri yaşıyoruz o kadar zor ki sabah o peçeteleri görünce sinir krizi geliyor banaBenim de alerjim devam ediyor resmen bununla yasamaya alistim bana biraz hava temizleme cihazi iyi geldi ( en azindan 2 saat falan kesintisiz uyudugum oluyor ya da deli gibi hapsirmiyorum her uyandigimda ) ama onun olmadigi odada uyuyakalinca yarim saat icinde daha dalamadan hapsirarak kalkiyorum bi rulo tuvalet kagidi gidiyor burnumu silerken
Bende söylemedim ama iki gün önce nişan vardı abimin orda anlaşıldı göbeğim baya çıkmıti çünkü öyle oluncada cinsiyeti öğrenmişken paylaşalım dedik ama hata yaptık tabiYemin ederim aynı şeyden korkuyorum o kadar çok nazar eden var ki hesabımda. İlk günden beri hala söylemedik paylaşmadık. Arkadaşlarım haberi alır almaz paylaşımlar storyler ben nazar yüzünden kendi fotoğrafımı bile atmıyorum belki anlarlar şüphelenirler diye ya
İnsan içine çıkınca illaki söyleniyor ya yapacak bir şey yok maalesef. Ne kötü gözlü kalpli insanlar var yazık. Allahtan bizim eylülde düğün var o zamana da 6 aylık oluyorum neysekiBende söylemedim ama iki gün önce nişan vardı abimin orda anlaşıldı göbeğim baya çıkmıti çünkü öyle oluncada cinsiyeti öğrenmişken paylaşalım dedik ama hata yaptık tabi
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah3 kızım var Rabbim den sağlıklı bı erkek olmasıni istiyorum
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah3 kızım var Rabbim den sağlıklı bı erkek olmasıni istiyorum
maşallahhSelam kızlar 12+5 teyiz sizce cinsiyeti nedir bi tahmininiz var mı ?
Sıkıntı olacak diye bişey yok canım benim doktorum öyle dedi ama içiliyorda olabilir benim bi bilgim yokYaaa öyle mi ben günlük 1 fincandan zarar gelmez yönündeki düşüncelerden dolayı her gün içtim bir de çalışırken kimseye de söylememiştim her gün düzenli kahve içeriz içmiycem ben de diyemedim özellikle ilk 10 hafta falan içtim yani. Sonra zaten tiksindim şuan içmiyorum ama üzüldüm bunu okuyunca
Aa evet regl kismini dusunmemistim ozellikle bu sicakta olmamak cok guzel bi duyguymusssBu kan vermelerden pek etkileneceğini sanmıyorum ben aldıkları minik minik tüpler sonuçta. Regl de olmuyoruz o yönden avantajlıyızzaten 2.trimester da demir ilacı falan başlanıyor her şekilde
Bi de bazen atak anlari oluyor arka arkaya hapsirdigim gozlerimin burnumun aktigi kendime diyorum 5 dk sabret normale donecek arada uyaninca odul mamasi gibi kendime cikolata izni falan veriyorum gecenin bi koru ne yapayim dayanilacak gibi degilAyyyy resmen aynı şeyleri yaşıyoruz o kadar zor ki sabah o peçeteleri görünce sinir krizi geliyor banaaldım hava temizleyici inşallah işe yarar bakalım
Bence mecbur kaldikca az kisiyle paylastim mesela arkadaslarla vimenlige oturmaya gittik bana da tasi diye kamp sandalyeleri falan agir seyler tutusturdular soylemek zorunda kaldim tasimamak icinİnsan içine çıkınca illaki söyleniyor ya yapacak bir şey yok maalesef. Ne kötü gözlü kalpli insanlar var yazık. Allahtan bizim eylülde düğün var o zamana da 6 aylık oluyorum neyseki
Yine de iyi dusun canim bebeklerimiz daha melek rabbim onlari korur sen dua et yeter kiKesinlikle katılıyorum bende bebeği uzun süre atmamayi düşünüyorum. Yaptığım hataydı daha da atmam zaten. Yemek bile yiyemedim Bebek için zorla iki yudum çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?