- 7 Mayıs 2025
- 278
- 147
- 18
- 25
Ben ilk 3 ay hiç kullanmadım doktorum bebegin kemik gelişimi için ilk 3 ay kesinlikle hiç içme dedi ama şimdi 13 haftalıgım haftada 2 kez dibek veya türk kahvesi içiyorum dibek daha hafif geliyor çay zaten demir eksikligine sebeb oldugunu için gebelikten once bırakmısştımGünaydın kızlar ben günlük kafein tüketiminizi merak ediyorum. Doktorum bana günde iki türk kahvesi içebilirsin bir kaç tane açık çay içebilirsin dedi bende o yüzden rahat davranıyordum açıkçası. Hata mı ettim doktora güvenerek acaba
1 bardak kahveyi geçmiyorum bazen türk kahvesi bazen espresso bazlı kahveler içiyorum çay pek canım istemiyor havalardan sanırım. Paketli gıdalar daha çok zarar veriyor bence kendinizi üzmeyin bir sorun olmaz inşallahGünaydın kızlar ben günlük kafein tüketiminizi merak ediyorum. Doktorum bana günde iki türk kahvesi içebilirsin bir kaç tane açık çay içebilirsin dedi bende o yüzden rahat davranıyordum açıkçası. Hata mı ettim doktora güvenerek acaba
Bende oluyor canım azıcık merdiven bile çıksam hemen nefes nefese kalıyorum.Kizlar yuruyunce nefes nefese kalma yorgunluk oluyor mu sizde de ozellikle sicakta
Bende oluyor, daha çabuk yoruluyorum. 1 ay önce başladı bu durum o zaman bunaltıcı bir sıcakta yoktuKizlar yuruyunce nefes nefese kalma yorgunluk oluyor mu sizde de ozellikle sicakta
Yaaa öyle mi ben günlük 1 fincandan zarar gelmez yönündeki düşüncelerden dolayı her gün içtim bir de çalışırken kimseye de söylememiştim her gün düzenli kahve içeriz içmiycem ben de diyemedim özellikle ilk 10 hafta falan içtim yani. Sonra zaten tiksindim şuan içmiyorum ama üzüldüm bunu okuyuncaBen ilk 3 ay hiç kullanmadım doktorum bebegin kemik gelişimi için ilk 3 ay kesinlikle hiç içme dedi ama şimdi 13 haftalıgım haftada 2 kez dibek veya türk kahvesi içiyorum dibek daha hafif geliyor çay zaten demir eksikligine sebeb oldugunu için gebelikten once bırakmısştım
Ay hadi inşallah güzel sonuçlar gelirBen de pazartesi verdim bana da 10 iş günü ama bazen 7 iş gününde de sonuçlanabiliyor dedi bakalım bekliyoruz
Hiç dert etmeyin ikili testler oran orantı olayı biraz doktorum böyle söylemişti ense ve burun kemiği iyi ise sorun olmaz demişti bende 32 yaşındayım ilk çocuğumda fetal yaptırmamıştım bunda hep olumsuz şeyler söylenince fetal dna testi yaptırdımKızlar ikili test sonucumda sadece yaş riski çıktı. Ben 32 yaşımdayım ya35 den sonra çıkmıyor muydu bu? Yüksek risk değilmiş çok şükür napıyım dua etmekten başka çare yok.
Üçlü ve dörtlü testi sordum, yapmaya gerek yok size dedi. Detaylı usg yaptirin sadece dedi.
Ay kızlar şimdi birde detaylı usg beklicezyemin ederim hamileliğin başından beri diken üstündeyim, allahım sağlıklı bir şekilde bebeğimle ocak ayına ışınlanmak istiyorummmmm
Gözün aydın canım önemli olan diğer değerlerin bence doktorunda açıklamıştır zaten. Gerçekten bu beklemek çok insanı geriyor her gün yeni bir şey oluyor vücudumuzda sürekli kendimi dinlemekten yoruldum. Elimizde değil sanırım hormonlarla birlikte bir şekilde atlatacağız ocağa kadar inşallahKızlar ikili test sonucumda sadece yaş riski çıktı. Ben 32 yaşımdayım ya35 den sonra çıkmıyor muydu bu? Yüksek risk değilmiş çok şükür napıyım dua etmekten başka çare yok.
Üçlü ve dörtlü testi sordum, yapmaya gerek yok size dedi. Detaylı usg yaptirin sadece dedi.
Ay kızlar şimdi birde detaylı usg beklicezyemin ederim hamileliğin başından beri diken üstündeyim, allahım sağlıklı bir şekilde bebeğimle ocak ayına ışınlanmak istiyorummmmm
Evet öyleymiş çok şükürHiç dert etmeyin ikili testler oran orantı olayı biraz doktorum böyle söylemişti ense ve burun kemiği iyi ise sorun olmaz demişti bende 32 yaşındayım ilk çocuğumda fetal yaptırmamıştım bunda hep olumsuz şeyler söylenince fetal dna testi yaptırdım
Sağol canımmmGözün aydın canım önemli olan diğer değerlerin bence doktorunda açıklamıştır zaten. Gerçekten bu beklemek çok insanı geriyor her gün yeni bir şey oluyor vücudumuzda sürekli kendimi dinlemekten yoruldum. Elimizde değil sanırım hormonlarla birlikte bir şekilde atlatacağız ocağa kadar inşallah
Canım ağrın var mı? fırsatın varsa bugün bir idrar testi verKızlar merhaba benim idrarımda kan parçaları gördüm sadece idrarda oluyor böbreklerimde kum vardı ondan mı bilemedim korktum
Kasıklarım ağrıyor ama ondan mı bilemedim doktoruma yazdım gel derse hemen gideceğim bizim stresimiz hiç bitmiyorCanım ağrın var mı? fırsatın varsa bugün bir idrar testi ver
Gerçekten öyle daha yolun başındayız bakalım neler bekliyor biziSağol canımmmevet dediğin gibi diğer değerler daha önemliymiş doktorda öyle dedi. Güzel bir hamilelik geçirelim inşallah daha yolu yarılamadık
Günaydın kızlar ben günlük kafein tüketiminizi merak ediyorum. Doktorum bana günde iki türk kahvesi içebilirsin bir kaç tane açık çay içebilirsin dedi bende o yüzden rahat davranıyordum açıkçası. Hata mı ettim doktora güvenerek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?