Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Ben ilk 3 ay hiç kullanmadım doktorum bebegin kemik gelişimi için ilk 3 ay kesinlikle hiç içme dedi ama şimdi 13 haftalıgım haftada 2 kez dibek veya türk kahvesi içiyorum dibek daha hafif geliyor çay zaten demir eksikligine sebeb oldugunu için gebelikten once bırakmısştım

1 bardak kahveyi geçmiyorum bazen türk kahvesi bazen espresso bazlı kahveler içiyorum çay pek canım istemiyor havalardan sanırım. Paketli gıdalar daha çok zarar veriyor bence kendinizi üzmeyin bir sorun olmaz inşallah

Yaaa öyle mi ben günlük 1 fincandan zarar gelmez yönündeki düşüncelerden dolayı her gün içtim bir de çalışırken kimseye de söylememiştim her gün düzenli kahve içeriz içmiycem ben de diyemedim özellikle ilk 10 hafta falan içtim yani. Sonra zaten tiksindim şuan içmiyorum ama üzüldüm bunu okuyunca

Kızlar ikili test sonucumda sadece yaş riski çıktı. Ben 32 yaşımdayım ya 35 den sonra çıkmıyor muydu bu? Yüksek risk değilmiş çok şükür napıyım dua etmekten başka çare yok.

Üçlü ve dörtlü testi sordum, yapmaya gerek yok size dedi. Detaylı usg yaptirin sadece dedi.

Ay kızlar şimdi birde detaylı usg beklicez yemin ederim hamileliğin başından beri diken üstündeyim, allahım sağlıklı bir şekilde bebeğimle ocak ayına ışınlanmak istiyorummmmm

Eklentiler

• IMG_0183.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 63
Hiç dert etmeyin ikili testler oran orantı olayı biraz doktorum böyle söylemişti ense ve burun kemiği iyi ise sorun olmaz demişti bende 32 yaşındayım ilk çocuğumda fetal yaptırmamıştım bunda hep olumsuz şeyler söylenince fetal dna testi yaptırdım

Gözün aydın canım önemli olan diğer değerlerin bence doktorunda açıklamıştır zaten. Gerçekten bu beklemek çok insanı geriyor her gün yeni bir şey oluyor vücudumuzda sürekli kendimi dinlemekten yoruldum. Elimizde değil sanırım hormonlarla birlikte bir şekilde atlatacağız ocağa kadar inşallah

Kızlar merhaba benim idrarımda kan parçaları gördüm sadece idrarda oluyor böbreklerimde kum vardı ondan mı bilemedim korktum

Evet öyleymiş çok şükür hep güzel haberler alalım inşallah

Sağol canımmm evet dediğin gibi diğer değerler daha önemliymiş doktorda öyle dedi. Güzel bir hamilelik geçirelim inşallah daha yolu yarılamadık

Kızlar hareket falan hissediyor musunuz ben bir şeyler hissediyorum ama bebek mi bağırsak mı anlam veremedim

Sağol canımmm evet dediğin gibi diğer değerler daha önemliymiş doktorda öyle dedi. Güzel bir hamilelik geçirelim inşallah daha yolu yarılamadık
Gerçekten öyle daha yolun başındayız bakalım neler bekliyor bizi

gece cok yuz ustu yatıyorum ya normalde hıc yapmam alıskanlıgımhep sagıma yatmak normalde. ama saga sola yatınca rahmımı bısey gerıyor sankı agrı gıbı rahatsızlık hıssedıyorum dolayısıyla gece ya sırt ustu ya yuz ustu donuyorum bılıncsız ve bu benı korkutuyor. ılk cocuguma hamıleyken basıma gelmedı sola ya da saga yattım.. cocuguma zarar vermekten korkuyorum

Hamileliğinizin tadını çıkarmaya çalışın kızlar
Zaman çabuk geçiyor
Büyük riskler yoksa ihtimaller ile kendinizi yıpratmayın
Doğumlar olduktan sonra dönüp geriye bakınca keşke daha rahat olsaydım diyeceksiniz
Mesguliyetlerinizi artırırsanız inşallah stresiniz olmaz, ne çay ne kahve ne de başka şeyler stresten daha zararlı değil inanın.
Tevekkül edin, inşallah herkes kucağına sağlıkla sıhhatle alır bebeğini

Canım doktorum bana da iki Türk kahvesi içebilirsin ya da bir fincan filtre kahve dedi.
Çay içmeni önermiyorum kansızlık yapabilir dedi.
Açıkçası ben bazı günler bir Türk kahvesi bir filtre kahve içiyorum ama filtre kahveye sıcak su koyarak iyice seyreltiyorum çayı çok aramıyorum zaten. Haftada 2-3 bardak içiyorum

Merhaba kızlar bende henüz kontrole gitmedim ama tahminim 13. Haftadayım. Alerjisi devam eden var mı ben perişan oldum hayatımda böyle bir süreç geçirmedim geceleri uyuyamıyorum bugün dyson un hava temizleyicisini alacağım aranızda kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…