Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Canımm kizlarr bugün kontrolüm vardı 14+5 bebişim ve cinsiyeti öğrendim kizimmm olucakmiş iki oğlum var 11 hafta kontrolümde doktorum erkek olabilir demişti ve ben de kendimi erkeğe hazırlamıştım gene. bugün bir anda doktorum iki oğlun vardı değil mi deyince evet hocam iki oğlum var dedim o zaman bir kız iyi gelir değil mi dedi Ben de anlamadım erkek olabilir hocam demiştiniz dedim o da işte şimdi kız geliyor diyorum dedi Ben şok bir ağlamaya başladım hala daha ağlıyorum nasıl mutluyum anlatamadım size. Eşimden önce ilk size söyledim

Yaaaa canimm benimm cok sevindimmm Rabbin gonlune gore vermis ne guzel bende kiz olmasini cok istiyorum bende boyle yerimde duramam ayni sen gibi

Merhaba kızlar ben idrar testi verdim enfeksiyon çıktı doktorum ilaç yazacağım dedi enfeksiyon olup ilaç kullanan var mı

Canım kızlar buraya da yazayım. 14-15. haftalarda belirtileri pek olmayan var mı benim gibi? önceki haftalarda mide bulantıları vs vardı.Şimdi hepsi kesildi...Varsa benim gibiler ses verin de rahatlayayım

Canım kızlar buraya da yazayım. 14-15. haftalarda belirtileri pek olmayan var mı benim gibi? önceki haftalarda mide bulantıları vs vardı.Şimdi hepsi kesildi...Varsa benim gibiler ses verin de rahatlayayım
Ben 12+4teyim 2 gündür her şeyim birden kesildi. Karnımda da öyle bir şişlik hissi olmadığı için aşırı normal olarak hayatıma devam ediyorum umarım her şey yolundadır

Ya kız bebek bekleyenler göğsünüzde orantısızlık var mı? Benim zaten ilk gebelik belirtim aşırı göğüs ağrısı ve çok buyumeydi ama bugün itibariyle birden bire sol göğsüm feci büyüdü şoktayım hala . Sizde de öyle oldu mu

Valla ben henüz cinsiyeti öğrenmedim ama benim de sol göğsüm ile sağ göğsüm arasında çok büyük bir fark var. Hem ebat olarak sol göğsüm büyük hemde meme ucunun etrafındaki kahverengiliği sağ göğsüme göre gözle görülür bir şekilde daha büyük.

Ya kız bebek bekleyenler göğsünüzde orantısızlık var mı? Benim zaten ilk gebelik belirtim aşırı göğüs ağrısı ve çok buyumeydi ama bugün itibariyle birden bire sol göğsüm feci büyüdü şoktayım hala . Sizde de öyle oldu mu
Ya dimiii çok daha siyah oldu birde evet

Evet evett rengi de daha koyuu. Kız bebek bekleyenlerin mi böyle oluyormuş yoksaa :))

Ay ay ay gerçekten miii, hadi inşallaahh. Sizin haftanız da baya ileride göstermedi mi cinsiyeti henüzz :)
Ben sürpriz partiyle öğrenmek istiyorum dediğim için doktorum o zaman 16haftada söyleyeceğim şimdi çok yanıltıcı olur gidip yanlış parti yapma dedi ama meraktan çatlıyorum geçmiyor zaten 29 temmuz randevum

Anladım canım baya da varmış bende fetal verdim sonuç bekliyorum bi yakınımız öğrenip pastayı ve dumanları ayarlayacak ailelerimizle birlikte biz de sürpriz öğrenmeyi planlıyoruz :)

Anladım canım baya da varmış bende fetal verdim sonuç bekliyorum bi yakınımız öğrenip pastayı ve dumanları ayarlayacak ailelerimizle birlikte biz de sürpriz öğrenmeyi planlıyoruz :)
Yaaa çok güzel sağlıkla gönlümüze göre olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…