Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Yaaa geçen gün eklemiştim görmedi kimsee bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız
5 temmuz'da ki ultrasonlarimiz karından.

Eklentiler

• 1000061425.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 57
  • 1000061424.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000061426.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 57
Ay doktor erkek derken ihtimal olarak mı soylemisti bide normal doktor mu perinatalog mu
Bacaklarını açmadığı için ihtimal olarak erkek olabilir hazırlıklı ol demişti ki küçük oğlumda aynı doktorumuz 10 haftada erkek demişti bunda da 11 haftada erkek olabilir hazırlıklı ol dediği için ona hazirlanmistim

Yaa ne güzel sağlıkla gelsin minik kızz

Merhaba kizlar 11.haftadayim ama karnım çok çıktı normali mi oğlumda böyle birşey yoktu 6aylikti yeni yeni belli oluyordu, kimseden saklayamiyorum hamile olduğumu benim gibi olan var mı aranızda

Merhaba kizlar 11.haftadayim ama karnım çok çıktı normali mi oğlumda böyle birşey yoktu 6aylikti yeni yeni belli oluyordu, kimseden saklayamiyorum hamile olduğumu benim gibi olan var mı aranızda
İkinci gebeliklerde daha çabuk belli olduğunu söylüyorlar tecrübem yok ama belki de bundandır canım

İkinci gebeliklerde daha çabuk belli olduğunu söylüyorlar tecrübem yok ama belki de bundandır canım
Öyle mi dersin canım ya . Aslında kilolu hamile kaldım daha çok kilo almaktan çekiniyorum pıhtılaşma için sıkıntı oluşturuyormus baya baya gor ne hamile misin doğum ne zaman diyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…