- 22 Mart 2022
- 187
- 244
- 53
Kesin kız bebek bu. Benim kızımın ultrason görüntüsü aynen böyleydi. Sağlıkla gelsinSelam kızlar 12+5 teyiz sizce cinsiyeti nedir bi tahmininiz var mı ?
Hiç anlamam ama içimden erkek geçti.Yaaa geçen gün eklemiştim görmedi kimsee bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız
5 temmuz'da ki ultrasonlarimiz karından.
Aynen bende erkek hissettimHiç anlamam ama içimden erkek geçti.
İnşallah canım benim önemli olan sağlıklı sıhhatli olmalarıYaaa çok güzel sağlıkla gönlümüze göre olsun inşallah
Canımm ben de çok anlamam ama nuba göre bakmaya çalıştım erkek gibi geldi sağlıkla gelsinYaaa geçen gün eklemiştim görmedi kimsee bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız
Bacaklarını açmadığı için ihtimal olarak erkek olabilir hazırlıklı ol demiştiAy doktor erkek derken ihtimal olarak mı soylemisti bide normal doktor mu perinatalog mu
doluluk dışında hiçbir şeycikler hissetmiyorumKızlar hareket falan hissediyor musunuz ben bir şeyler hissediyorum ama bebek mi bağırsak mı anlam veremedim
Sanki biraz küçük mü senin ki daha belli olmuyorAy tam belli olmuyor gibi anlaşılırsa bana da bakar mısınkıpır kıpır olduğu için net görüntü alamadık
Yaa ne güzel sağlıkla gelsin minik kızzCanımm kizlarr bugün kontrolüm vardı 14+5 bebişim ve cinsiyeti öğrendim kizimmm olucakmişiki oğlum var 11 hafta kontrolümde doktorum erkek olabilir demişti ve ben de kendimi erkeğe hazırlamıştım gene. bugün bir anda doktorum iki oğlun vardı değil mi deyince evet hocam iki oğlum var dedim o zaman bir kız iyi gelir değil mi dedi Ben de anlamadım erkek olabilir hocam demiştiniz dedim o da işte şimdi kız geliyor diyorum dedi Ben şok bir ağlamaya başladım hala daha ağlıyorum nasıl mutluyum anlatamadım size. Eşimden önce ilk size söyledim
Bence erkekYaaa geçen gün eklemiştim görmedi kimsee bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız
13 hafta aslında ama görüntü ney çıkmadı ya ultrasonda çok güzel görünüyordu her şey ama resimde çok kötüSanki biraz küçük mü senin ki daha belli olmuyor
Belki sen haklısın kuzu tamamen bilimsel olmayan bir tahmin yaptım bendaisy rain D denizlerdengelen _tiffany_
Anammm herkes erkek diyor
Ben de en başından beri kız hissediyorum
Resmen herkese karşı tekim şu anda
İkinci gebeliklerde daha çabuk belli olduğunu söylüyorlar tecrübem yok ama belki de bundandır canımMerhaba kizlar 11.haftadayim ama karnım çok çıktı normali mi oğlumda böyle birşey yoktu 6aylikti yeni yeni belli oluyordu, kimseden saklayamiyorum hamile olduğumubenim gibi olan var mı aranızda
Öyle mi dersin canım ya . Aslında kilolu hamile kaldım daha çok kilo almaktan çekiniyorum pıhtılaşma için sıkıntı oluşturuyormus baya baya gor ne hamile misin doğum ne zaman diyor yaİkinci gebeliklerde daha çabuk belli olduğunu söylüyorlar tecrübem yok ama belki de bundandır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?