Kaslar gevşek olduğu için 2.daha erkek çıkıyormuş ondandır takmayın bence sosyal medyada da var bir sürü kişi 11-12 haftalarda kocaman göbeği olan ben 14.haftadayım daha pek belli olmuyor ilk bebişÖyle mi dersin canım ya . Aslında kilolu hamile kaldım daha çok kilo almaktan çekiniyorum pıhtılaşma için sıkıntı oluşturuyormus baya baya gor ne hamile misin doğum ne zaman diyor ya
Yaaa inşallah bende kızım olsun istiyorum bi oğlum var Rabbim gönlümüzden geçeni nasip eylesin inşallahYaaaa canimm benimm cok sevindimmm Rabbin gonlune gore vermis ne guzelbende kiz olmasini cok istiyorum bende boyle yerimde duramam ayni sen gibi
Benimki de bu şekilde daha doktora gidip göstermedimHanımlar merhaba, e-nabızımda ikili test sonucum çıkmış gibi gözüküyor sizde de bu şekilde mi yardımcı olur musunuz
İlk çocuğumu 12+3 te söylemişti doktorum ama bazıları söylemiyormuş yanılma olur diyeEvet 10+4’dü bu ultrason görüntüsünde. Bir daha 12+5’te gidicem belli olur mu o zaman acaba?
Sağlıklı olsundaBakalım yapar zeka bilecek mi çok merak ediyorum ya bana da kız dedi
Ay bende 10. Haftaya giriyorum. İlk çocukta göbek yoktu ama bunda şımdiden çıktıKaslar gevşek olduğu için 2.daha erkek çıkıyormuş ondandır takmayın bence sosyal medyada da var bir sürü kişi 11-12 haftalarda kocaman göbeği olan ben 14.haftadayım daha pek belli olmuyor ilk bebiş
Bende sizde gözüken Papa-a yazmıyor heralde çıkmamış biraz daha bekleyeyimBenimki de bu şekilde daha doktora gidip göstermedim Eki Görüntüle 3616201
Canımm kizlarr bugün kontrolüm vardı 14+5 bebişim ve cinsiyeti öğrendim kizimmm olucakmişiki oğlum var 11 hafta kontrolümde doktorum erkek olabilir demişti ve ben de kendimi erkeğe hazırlamıştım gene. bugün bir anda doktorum iki oğlun vardı değil mi deyince evet hocam iki oğlum var dedim o zaman bir kız iyi gelir değil mi dedi Ben de anlamadım erkek olabilir hocam demiştiniz dedim o da işte şimdi kız geliyor diyorum dedi Ben şok bir ağlamaya başladım hala daha ağlıyorum nasıl mutluyum anlatamadım size. Eşimden önce ilk size söyledim
İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullanılıyor tek kullanimlik neden vermemiş acabaKızlar merhaba crp 17 çıktı doktorum ilaç vermedi gebelikte olabiliyor dedi yüksek değil mi sizcede
Hiç canını sıkma bebeğin sağlıklıysa gerisi boş aşırı beslenmediğin sürece illaki kilo alınacak herkesin bünyesi farklı. Endişe etme insanlar konuşmayı severÖyle mi dersin canım ya . Aslında kilolu hamile kaldım daha çok kilo almaktan çekiniyorum pıhtılaşma için sıkıntı oluşturuyormus baya baya gor ne hamile misin doğum ne zaman diyor ya
İdrar kültürü de verdim ona göre mi verecek bilemedim ama hamile kaldığım günden beri var enfeksiyonİdrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullanılıyor tek kullanimlik neden vermemiş acaba
Sonuçlar kaç gün içerisinde çıktıBenimki de bu şekilde daha doktora gidip göstermedim Eki Görüntüle 3616201
Başka doktora sorma şansın var mı acaba benimde crp 10 çıkmıştı idrar da yanma ve koku vardı tek kullanımlık toz şase verdi doktorum bol su iç dedi geçti şükür İnşallah geçer ayrıca crp gebelikte yükseliyor normalİdrar kültürü de verdim ona göre mi verecek bilemedim ama hamile kaldığım günden beri var enfeksiyon
Tüp bebek doktoruma soracağım birde ürolojiye görün dedi yarın onun için gideceğim inş bir şey çıkmaz anksiyete oldum valla hamilelik böyle bir şey galibaBaşka doktora sorma şansın var mı acaba benimde crp 10 çıkmıştı idrar da yanma ve koku vardı tek kullanımlık toz şase verdi doktorum bol su iç dedi geçti şükür İnşallah geçer ayrıca crp gebelikte yükseliyor normal
İnşallah gönlünü ferah tut birşey olmazTüp bebek doktoruma soracağım birde ürolojiye görün dedi yarın onun için gideceğim inş bir şey çıkmaz anksiyete oldum valla hamilelik böyle bir şey galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?