Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Öyle mi dersin canım ya . Aslında kilolu hamile kaldım daha çok kilo almaktan çekiniyorum pıhtılaşma için sıkıntı oluşturuyormus baya baya gor ne hamile misin doğum ne zaman diyor ya
Kaslar gevşek olduğu için 2.daha erkek çıkıyormuş ondandır takmayın bence sosyal medyada da var bir sürü kişi 11-12 haftalarda kocaman göbeği olan ben 14.haftadayım daha pek belli olmuyor ilk bebiş

Hanımlar merhaba, e-nabızımda ikili test sonucum çıkmış gibi gözüküyor sizde de bu şekilde mi yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_3861.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 65
Kaslar gevşek olduğu için 2.daha erkek çıkıyormuş ondandır takmayın bence sosyal medyada da var bir sürü kişi 11-12 haftalarda kocaman göbeği olan ben 14.haftadayım daha pek belli olmuyor ilk bebiş
Ay bende 10. Haftaya giriyorum. İlk çocukta göbek yoktu ama bunda şımdiden çıktı

Kızlar merhaba crp 17 çıktı doktorum ilaç vermedi gebelikte olabiliyor dedi yüksek değil mi sizcede

yaa ne güzel mesaj sağlıkla gelsin minik kız benimde kızım var, kız çocuğu harika bir şey allahım size de nasip etmiş çok güzel

Öyle mi dersin canım ya . Aslında kilolu hamile kaldım daha çok kilo almaktan çekiniyorum pıhtılaşma için sıkıntı oluşturuyormus baya baya gor ne hamile misin doğum ne zaman diyor ya
Hiç canını sıkma bebeğin sağlıklıysa gerisi boş aşırı beslenmediğin sürece illaki kilo alınacak herkesin bünyesi farklı. Endişe etme insanlar konuşmayı sever

İdrar kültürü de verdim ona göre mi verecek bilemedim ama hamile kaldığım günden beri var enfeksiyon
Başka doktora sorma şansın var mı acaba benimde crp 10 çıkmıştı idrar da yanma ve koku vardı tek kullanımlık toz şase verdi doktorum bol su iç dedi geçti şükür İnşallah geçer ayrıca crp gebelikte yükseliyor normal

Tüp bebek doktoruma soracağım birde ürolojiye görün dedi yarın onun için gideceğim inş bir şey çıkmaz anksiyete oldum valla hamilelik böyle bir şey galiba

Kızlar biliyor musunuz ben haftaya ikinci kez bebeğimi göreceğim 1 aydır kontrole gidemedim ve gün yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum

Kızlar yediğim yemek midemde duruyor resmen Doktor reflü dedi evet reflüm normalde de var ama bu kadar hazımsızlık yaşamıyordum. Benim gibi olan bir çözüm bulan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…