Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Belki sen haklısın kuzu tamamen bilimsel olmayan bir tahmin yaptım ben

Fetal DNA sonuclansa da kız kardeşim cinsiyet partisi yapcam size diye çok hevesli.
Birkaç güne fetal DNA sonuçlanacak ama kardeşim tatilden 27 temmuz'da dönene kadar beklememiz lazım
Ya sabredicez ya da kardeşimi kırıp biz dayanamıyoruz dicez ogrenicez

Ona da beklemeye çalışacağız ama meraktan ölürsek sorduğumuzda söyle dedik

ay merak ettim şimdi.fetal dna verdin mi ? Bize de söyle belli olunca

Ayın 30'unda verdim fetal DNA o artık eli kulağında çıkacak.
Ama şimdi daisy'ye de yazdım görmezsin belki
Kız kardeşim cinsiyeti doktor bana söylesin size cinsiyet partisi yapacağım diye çok heveslendi.
Ama kendisi de yarın tatile gidiyor ve 27 temmuz'da dönecek parti için onun dönmesini beklememiz gerekecek.
Onunla da şöyle mutabık kaldık beklemeye çalışacağız ama dayanamazsak sana sorduğumuzda bize söyle

İnşallah önemli birşey çıkmaz ve en yakın zamanda geçer
Kızlar merhaba crp 17 çıktı doktorum ilaç vermedi gebelikte olabiliyor dedi yüksek değil mi sizcede
Tüp bebek doktoruma soracağım birde ürolojiye görün dedi yarın onun için gideceğim inş bir şey çıkmaz anksiyete oldum valla hamilelik böyle bir şey galiba

2-3 günde çıktı ama anlamı yok bence kan erken geç çıkmış diye ultrasonla bunu doktor değerlendirecek ilk kontrolde daha 1 haftam var
Benim bildiğim önce ultrasonla bakıyorlar burun kemiği ve ense kalınlığına, sonra aynı gün kan veriliyor, kan sonucu ciktiginda ise doktor ikili test raporuna bakıp size sonucu bildiriyor. Bu sitede hep böyle okudum, benimki de öyle oldu. Hayırlı haberler alirsiniz inşallah

Aynen öyle yapıldı benimki de sadece sonuçları henüz gösteremedim amin inşallah

ay ben de 1 temmuzda vermiştim bugün yarın çıkar sonuç ben başka bir şehre gelin geldim hiç akrabam yok o yüzden eşimle pastacıya vericez ikimiz öğreneceğiz inşallah bunu planlarken bile eşim açıp bakarsam ya ne olur diyo ahdhsh siz temmuz sonuna dayanabilir misiniz bilmem

Hiç belirtisi olmayanlar ne kadar şanslı.Ben ölüyorum resmen ağrı eşiğim inanılmaz yüksek olmasına rağmen inanılmaz mide ağrısı çekiyorum isyan etmek istemiyorum ama hiç geçmeyen ağrı olur mu asla geçmiyor.Sürekli reflüm var benim haftamda olan herkesin belirtileri kesilmiş ama benimki katlanarak artıyor.İlaçta kullanıyorum kesinlikle işe yaramıyor doktora sorduğumda daha kötü olacak dedi moralmen bitik haldeyim asla çocuğuma konsantre olamıyorum.Yataktan çıkamıyorum doğru düzgün beslenemiyorum.Bütün kötü belirtilerin hepsi bende var benim gibi olan var mı

kız erkek 8 de 8 olmus . grubumuzdakıler mı bunlar yoksa random basan oluyor mu bılemedım.. ay neyse bugun sankı pıtı pıtı bısıler hıssettım . oglumda 20 haftaya kadar pek bısı hıssetmemıstım belkı farketmedım bılmıyorum. cok mu erken ? yasayan var mı su an . gaz yada bagırsak hareketı degıl ayrımını yapabılıyorum .)) lakın su var bebegı sag taraftan gorduk hep usgde. ama ben hıs olrak herseyı solda hıssedıyorum. karnımda konya ovası oyle dar yapılı degılım

Bekleyebilirsen çok tatlı sürpriz olur anı kalır size de İnsan merak ediyor ben de bekleyemezdim herhalde

Merhaba çok geçmiş olsun mide ağrısını bilirim sizi anlıyorum. Bende ne yaptıysam geçmemişti ama hayatınızdan baharatlı soğan sarımsak yağlı vs tüm gıdaları çıkarın. Yoğurt da dahil. Ben öyle yapmıştım. Belki iyi gelir. Bide ben dayanamamıştım doktorum mide koruyucu ve gaviscon vermişti onlar gerçekten işe yarıyor

Yemeklere çok dikkat ediyorum ilaçta kullanıyorum asla geçmiyor yarın doktora gidip bi çözüm bulması için yalvaracağım artık hiç bir şeye sabrım kalmadı gerçekten sürekli ağrısı olan insanlara allah yardım etsin çok zormuş

Evet vallahi öyle her yerde özellikle kız bebek için sol göğüs daha büyük ve koyu diyor hadi inşallaaahhh
benım oglumda sol sısmıstı. sımdı de sol. saga nazaran daha buyuk sut bezım varmıs dr demıstı sol daha cok uretmıstı sut ayrıca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…