Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Ay tabiki ilk duamız sağlıklı sıhhatlı eli ayağı düzgün olsun ama kız olsun dmekten de kendimi alıkoyamıyorum hahahaa
bı oglum var bunda herkes kız hıssedıyor. farketmez dıyorum baska cocugum olur mu bılınmez kızım da olsa guzel olur :) oglum olursa beraber oynar buyurler :) allahım saglıklı hayırlı evlat versın hepımıze ^^

Amin amin canım benimm. BEnim daha ilk olacak. Bizde de tam tersi herkes erkek hissediyor. Senin temmuz sonu muydu kontrolün cinsiyeti o zaman öğrenecektin demi.

Vallahi bende herkes 2 ye bölündü kız diyen var hayır kesinlikle erkek bu diyen var bense tamamen nötr hic bir sey hissetmiyorum. Şu zaman bir geçse de öğrensek kalbim güp güp
İhtimal bile insanı yoruyor yaaa keşke benimki de net olaydı

Canım kaçıncı haftandasın? Benimde mide bulantım var ilaç kullanıyorum herkes bir kaç hafta daha artık geçecek diyor bekliyorum geçmesini bazen ağlıyorum. Evde olsam belki daha kolay geçiricem ama işte zorlanıyorum. Biraz önce içimdeki sütyeni çıkarıp attım sinirden baskı yapıyor kalınlaştı sırtım göğüslerim büyüdü bir de o sıkıyor iyice midem bulanıyor. Allah yardımcımız olsun ne ağzıma bir lokma atmaya geliyor ne açlığa çok zor geçiyor benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…