Canım senin sonuçlarında mı böyleydi tek biri yazmıyor gibi randevu alayım doktordanSizde de var gördüm ben
Hadi yaa bu teori de mi yalanmış ... bizim hayaller yine siyah poşete ustabenım oglumda sol sısmıstı. sımdı de sol. saga nazaran daha buyuk sut bezım varmıs dr demıstı sol daha cok uretmıstı sut ayrıca :))
Evet canım iki değer vardıCanım senin sonuçlarında mı böyleydi tek biri yazmıyor gibi randevu alayım doktordan
İyiyim canım çok şükürAy inşallah canım sen nasılsın her şey yolundadır inş
Ay tabiki ilk duamız sağlıklı sıhhatlı eli ayağı düzgün olsun ama kız olsun dmekten de kendimi alıkoyamıyorum hahahaaay canım benımkızdır kız
yok uzulmeyın o benım mememın problemıHadi yaa bu teori de mi yalanmış ... bizim hayaller yine siyah poşete usta
bı oglum var bunda herkes kız hıssedıyor. farketmez dıyorum baska cocugum olur mu bılınmez kızım da olsa guzel olur :) oglum olursa beraber oynar buyurler :) allahım saglıklı hayırlı evlat versın hepımıze ^^Ay tabiki ilk duamız sağlıklı sıhhatlı eli ayağı düzgün olsun ama kız olsun dmekten de kendimi alıkoyamıyorum hahahaa
Amin amin canım benimm. BEnim daha ilk olacak. Bizde de tam tersi herkes erkek hissediyor. Senin temmuz sonu muydu kontrolün cinsiyeti o zaman öğrenecektin demi.bı oglum var bunda herkes kız hıssedıyor. farketmez dıyorum baska cocugum olur mu bılınmez kızım da olsa guzel olur :) oglum olursa beraber oynar buyurler :) allahım saglıklı hayırlı evlat versın hepımıze ^^
22 temmuza randevum . ınsallah gorur devlete gıdıcem malum pıksel pıksel :))Amin amin canım benimm. BEnim daha ilk olacak. Bizde de tam tersi herkes erkek hissediyor. Senin temmuz sonu muydu kontrolün cinsiyeti o zaman öğrenecektin demi.
Teşekkür ederim canım senin sonuçlar nasıl geldiEvet canım iki değer vardı
Çarşamba günü sonucumu eklemiştim canım, yaş riski çıktı ama düşük risk çok şükürTeşekkür ederim canım senin sonuçlar nasıl geldi
İhtimal bile insanı yoruyor yaaa keşke benimki de net olaydıVallahi bende herkes 2 ye bölündü kız diyen var hayır kesinlikle erkek bu diyen var bense tamamen nötr hic bir sey hissetmiyorum. Şu zaman bir geçse de öğrensek kalbim güp güp
Yaaa içim rahatladı bol bol su iç dediEvet benimde 15
Kiz gibi sankiGünaydın teyzeler,bugün 11+2 oldum. Cinsiyet tahmininde bulunacak olan var mı
Ya gerçekten birde bazıları o kadar emin ve gıcık bir üslupla tahminde bulununca boğasım geliyor bakışlarımla rencide ediyorum artıkİhtimal bile insanı yoruyor yaaa keşke benimki de net olaydı
Canım kaçıncı haftandasın? Benimde mide bulantım var ilaç kullanıyorum herkes bir kaç hafta daha artık geçecek diyor bekliyorum geçmesini bazen ağlıyorum. Evde olsam belki daha kolay geçiricem ama işte zorlanıyorum. Biraz önce içimdeki sütyeni çıkarıp attım sinirden baskı yapıyor kalınlaştı sırtım göğüslerim büyüdü bir de o sıkıyor iyice midem bulanıyor. Allah yardımcımız olsun ne ağzıma bir lokma atmaya geliyor ne açlığa çok zor geçiyor benimde.Hiç belirtisi olmayanlar ne kadar şanslı.Ben ölüyorum resmen ağrı eşiğim inanılmaz yüksek olmasına rağmen inanılmaz mide ağrısı çekiyorum isyan etmek istemiyorum ama hiç geçmeyen ağrı olur mu asla geçmiyor.Sürekli reflüm var benim haftamda olan herkesin belirtileri kesilmiş ama benimki katlanarak artıyor.İlaçta kullanıyorum kesinlikle işe yaramıyor doktora sorduğumda daha kötü olacak dedi moralmen bitik haldeyim asla çocuğuma konsantre olamıyorum.Yataktan çıkamıyorum doğru düzgün beslenemiyorum.Bütün kötü belirtilerin hepsi bende var benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?