Sorma canım bende zorlanıyorum çok bende de hep yatma isteği var zor oluyor bir şeyler yapmak.Ay evet nefret ediyorum bende taşınma işlerinden. Kolay gelsin canım. Tüm akşam mide ağrısı ile uğraşıyorum yatıp yuvarlanıyorum taşınma işi ürpertti şu an beni
Teşekkür ediyorum canım.iyiyizz çok şükür allahım kolaylık versinn
Ben prilam ictim 6 kutuKızlar hala mide hassasiyeti yaşayan var mı? Ben biraz fazla ayakta kalsam ya da bir şeyler yesem midem fena oluyor.
Rica ederim geçmiş olsun endişe de etmeyin geçici bir şeyNem cihazımız var ama fayda etmedi doktor fısfıs yazdı nemlendirir diye onu kullanıyorum inşallah geçer bugün olmadı çok şükür çok teşekkür ederim yorumunuz için
Evet ve artacak bu ya maalesef bulantı biter gibi olunca hazımsızlık yanma falan başlıyor bebekler iyice yukarı çıkıyorKızlar hala mide hassasiyeti yaşayan var mı? Ben biraz fazla ayakta kalsam ya da bir şeyler yesem midem fena oluyor.
Ay evet yassı bombeli üstten sabah hiç bir şey yok kahvaltıdan sonra kocaman oluyor insanlar surekli bakıyor garip hissediyorum ahahahaj sabah yine sönüyor anlamadımBenimki cikti ya
Oglanda daha derli topluydu asagidaydi gobegim
Bunda yukardan bombeli resmen
Kocaman duruyor
Valla bugün 3.günüm prilamı bırakma çalışmamda. Önce 1e düşürdüm sonra 3 gündür hiç almıyorum tam 5 aylık oldum . Çok şükür iyiyim ya arada hafiften yokluyor yanma oluyor ama şükürler olsun iyiyim yaaaKızlar hala mide hassasiyeti yaşayan var mı? Ben biraz fazla ayakta kalsam ya da bir şeyler yesem midem fena oluyor.
Çok konuşma seni de yerim deseydinKızlar benim göbeğim kahvaltıdan sonra inanılmaz şişiyor bugün bir akrabam 4.5 ayda böyleysen 9 ayda neler olucak gibi bir laf etti zor durdum.... bu arada 170 boyum ve 57 kilom vardı 3 kilo almışım. Yani aslında aşırı absürt gelmemişti bana
Benimki de baya cikti top gibi bi de kiz olmasina ragmen midemden basliyor taa sislikGöbüş çıktımı oglanlarda daha belliydi bu zamanlar smdi bu kzda pek belli değil göbüşya
Bende de sanırım var , doktora gidip tanı almadım ama belirtilerin hepsi var.Sessizce geçmesini bekliyorumSelam kızlar. Aranızda alerjik rinit olan var mı? Nasıl çözüm buldunuz. Son iki gündür hapşırma, burun akıntısı gözlerde kaşınmam var. Geçen haftalarda da alerjik döküntü olmuştum cildiye kortizonlu krem verdi ama doktorum kullanma dedi. Alerjilerle başım dertte
Çok zor mevsimsel galiba. Bende aynen geçmesini bekliyorumBende de sanırım var , doktora gidip tanı almadım ama belirtilerin hepsi var.Sessizce geçmesini bekliyorum
Bende haftaya taşinıyorum gözümde büyüyor yaİyi geceler kızlar umarım herkesler iyidir ben taşındım ev yerleştiriyorum. Çok zormuş taşınmak.
Ya bende bugun burun akintisiyla uyandimSelam kızlar. Aranızda alerjik rinit olan var mı? Nasıl çözüm buldunuz. Son iki gündür hapşırma, burun akıntısı gözlerde kaşınmam var. Geçen haftalarda da alerjik döküntü olmuştum cildiye kortizonlu krem verdi ama doktorum kullanma dedi. Alerjilerle başım dertte
Kizlar sebep ozel degilse neden tasiniyorsunuz hamilelik gibi bi donemdeBende haftaya taşinıyorum gözümde büyüyor ya
Ay bende bende hapsirik cok fena hemde. Genelde ben alerjik donemdeyken boyle oluyor ama ilac aliyordum geciyordu simdi ilacta almaya korkuyorumYa bende bugun burun akintisiyla uyandim
Toplam da da 10 kez hapsurmusumdur
Tek gozum cok kasindi damla damlattim
Bide kollarim bacaklarim cok kasiniyor
Bende mi alerji oldum acaba
Usuttum diye yorumladim kendimi sabaha karsi usudum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?