Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Ay evet nefret ediyorum bende taşınma işlerinden. Kolay gelsin canım. Tüm akşam mide ağrısı ile uğraşıyorum yatıp yuvarlanıyorum taşınma işi ürpertti şu an beni
Sorma canım bende zorlanıyorum çok bende de hep yatma isteği var zor oluyor bir şeyler yapmak.

Kızlar hala mide hassasiyeti yaşayan var mı? Ben biraz fazla ayakta kalsam ya da bir şeyler yesem midem fena oluyor.

Kızlar hala mide hassasiyeti yaşayan var mı? Ben biraz fazla ayakta kalsam ya da bir şeyler yesem midem fena oluyor.
Ben prilam ictim 6 kutu
Gecen bitti
4 5 gundur icmiyorum
Biraz midemde eksime var hala
Ama hapa da baglanmak istemiyorum daha fazla
Hala hassasiyet oluyor yani

Evet ve artacak bu ya maalesef bulantı biter gibi olunca hazımsızlık yanma falan başlıyor bebekler iyice yukarı çıkıyor

Benimki cikti ya
Oglanda daha derli topluydu asagidaydi gobegim
Bunda yukardan bombeli resmen
Kocaman duruyor
Ay evet yassı bombeli üstten sabah hiç bir şey yok kahvaltıdan sonra kocaman oluyor insanlar surekli bakıyor garip hissediyorum ahahahaj sabah yine sönüyor anlamadım

Valla bugün 3.günüm prilamı bırakma çalışmamda. Önce 1e düşürdüm sonra 3 gündür hiç almıyorum tam 5 aylık oldum . Çok şükür iyiyim ya arada hafiften yokluyor yanma oluyor ama şükürler olsun iyiyim yaaa

Kızlar benim göbeğim kahvaltıdan sonra inanılmaz şişiyor bugün bir akrabam 4.5 ayda böyleysen 9 ayda neler olucak gibi bir laf etti zor durdum.... bu arada 170 boyum ve 57 kilom vardı 3 kilo almışım. Yani aslında aşırı absürt gelmemişti bana

Çok konuşma seni de yerim deseydin

Bende mide bulantisi yok ama koku hassasiyeti oluyor bazen bazi seyler lagim kokuyor gibi geliyo aniden yerken Allah gunah yazmasin ev eski oldugu icin bi ara gercekten bulasik makinesini acinca falan burnuma oyle koku gelmisti ondan mi kaldi boyle aklimda anlamadim

Selam kızlar. Aranızda alerjik rinit olan var mı? Nasıl çözüm buldunuz. Son iki gündür hapşırma, burun akıntısı gözlerde kaşınmam var. Geçen haftalarda da alerjik döküntü olmuştum cildiye kortizonlu krem verdi ama doktorum kullanma dedi. Alerjilerle başım dertte

Bende de sanırım var , doktora gidip tanı almadım ama belirtilerin hepsi var.Sessizce geçmesini bekliyorum

Ya bende bugun burun akintisiyla uyandim
Toplam da da 10 kez hapsurmusumdur
Tek gozum cok kasindi damla damlattim
Bide kollarim bacaklarim cok kasiniyor
Bende mi alerji oldum acaba
Usuttum diye yorumladim kendimi sabaha karsi usudum cunku

Kizlar bide hangi nemlendiriciyi kullaniyorsunuz?
Hersey surulmuyor diyorlar bu donemde cilde
Ben ogluma hamileyken cok dikkat etmistim oje bile surmemistim yuzume maske bile yapmamistim ama etrafimdaki hamileler oje falan normal hayatlarina devam ediyorlardi sacini boyatan bile vardi
Ama oglumda cildim falan guzellesmisti gerek de duymuyordum
Su an cildim baya kuru ve kollarim bile kasiniyor kuruluktan

Ya bende bugun burun akintisiyla uyandim
Toplam da da 10 kez hapsurmusumdur
Tek gozum cok kasindi damla damlattim
Bide kollarim bacaklarim cok kasiniyor
Bende mi alerji oldum acaba
Usuttum diye yorumladim kendimi sabaha karsi usudum cunku
Ay bende bende hapsirik cok fena hemde. Genelde ben alerjik donemdeyken boyle oluyor ama ilac aliyordum geciyordu simdi ilacta almaya korkuyorum kendiliginden gecmesi kac gun surecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…