Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95

Vallahi ben de bilmiyorum ama beklemeye çalışacağız kendimizi oyalayıp
Sizin de başbaşa çok heyecanlı olur

Ben bunu kullaniyordum… hamile kalmadan 1 ay önce başladım bu ilaca. Hala bitmediğine göre bi kaç gün atlamışım

Canım yoksa bu multivitamin mi? multivitamin daha zengin içerikli olmuyor mu
Canım bunu bilmiyorum hiç ama ben kesme derim randevuna kadar devam et bence kesmeni isteseydi söylerdi ya da telefon açıp sor için rahat etsin.

orgu ormeyı cok severım herkesın bebegıne patık bere falan ordum hayvanlı :) oglumda nasıp olmadı bı ayakkabı ormek bıle:) cakma konvers orucektım. cınsıyetını ogrenınce yenı dogan beresı ayakkabısı orucem nasıpse. bı suru kız rengı ıpım var
Valla ben de onu anlamadım hoca aynı gün verdi bu ultrasonlari yer değiştirdi herhalde ya da ultrason açısı falan anlamadım vallaaaa
ultrasonu ters tutunca da yon degıstırıyor sanırım 180 derece dondurdugunde :)

Kizlar 13 haftadir ilk defa cesaret edip cinsel iliski yasayabildim ama siz korunuyor musunuz doktorum boyle bi detay vermemisti ama iceri bosalinca bisey olur mu simdi anksiyete oldum nolur cevaplayinn

Kizlar 13 haftadir ilk defa cesaret edip cinsel iliski yasayabildim ama siz korunuyor musunuz doktorum boyle bi detay vermemisti ama iceri bosalinca bisey olur mu simdi anksiyete oldum nolur cevaplayinn
eger esınde enfeksıyon falan yoksa bısey olmuyor ama varsa dırek sana taşıyor :) ben hıc bırakmadım. oglumda da devam etmiştm ama son haftalar son 2 ay hatta ıce bosalma doktor onermemıstı.. :)

Tüp bebek doktorum dışındakiler bana güven vermiyor nedense parayla aldım bu Arada vitaminleri devlet hastanesi yazdı

Kızlar dün regl günümdü ve aşırı bel kasık ağrısı yaşadım ara ara gelip gitti şimdi de az kasık ağrım var sizde de böyle bir durum var mı

Biz hiç bırakmadık canım doktorum ilk muayenede herhangi bir sıkıntı görünmüyor ilişkiye devam edebilirsiniz diye kendi söylemişti. Bugüne kadar da hiç sorun olmadı.

3 ayı bıtırdık sukur. ama bu sure zarfında hıc et yıyemedım. zaten bulantılarım cok kotuydu sebzeyı de yedıgım soylenmez . ekmek de yıyemedım. soyle dusunuyorum ben ac acına 3 ay gecırmısım . domates salatalık ek tuzu gotur olmusum. ve cok odemlıyım. yuksek ıhtımal tuzdan. tmm odemlıyım de tartıldım +3 kg cıktı yahu. mıllet mıde bulantısı sırasında kılo verır erır ben sısmısım.. aglıyım mı napim?

Doktor bana folik asiti bırakabilirsin artık dedi. Imom diye bi multivitamin verdi başka bişeye şuanlık gerek yok dedi bakalım kullanıyorum iki gündür. Kızlarımda Elenatal kullanmıştım buna da baya iyi diyorlar inşallah iyi gelir

Biz ne olur ne olmaz diye 10. Haftaya kadar ara vermiştik kendi kararımızla. Şimdi devam ediyoruz herhangi bi sorun olmadı şükür

Onlarin icinde de folik oluyor zaten
Omega3 var mi imomda

Biz hiç bırakmadık canım doktorum ilk muayenede herhangi bir sıkıntı görünmüyor ilişkiye devam edebilirsiniz diye kendi söylemişti. Bugüne kadar da hiç sorun olmadı.
Korunma kismini merak etmistim aslinda daha cok benim doktorum da cinsellikte sorun olmayacagini soyledi biz riskli donem diye kendimkz 3 ay bekledik ama korunma kismini doktoruma sormayi unuttum

Doktor bana lekelenmen olduğu sürece ilişkiye ara ver demişti. Lekelenme bitti şükür. Sen nasılsın geçti mi seninde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…