ay ben de 1 temmuzda vermiştim bugün yarın çıkar sonuçben başka bir şehre gelin geldim hiç akrabam yok o yüzden eşimle pastacıya vericez ikimiz öğreneceğiz inşallah bunu planlarken bile eşim açıp bakarsam ya ne olur diyo ahdhsh siz temmuz sonuna dayanabilir misiniz bilmem
Canım bunu bilmiyorum hiç ama ben kesme derim randevuna kadar devam et bence kesmeni isteseydi söylerdi ya da telefon açıp sor için rahat etsin.Ben bunu kullaniyordum… hamile kalmadan 1 ay önce başladım bu ilaca. Hala bitmediğine göre bi kaç gün atlamışım
Canım yoksa bu multivitamin mi?multivitamin daha zengin içerikli olmuyor mu
ultrasonu ters tutunca da yon degıstırıyor sanırım 180 derece dondurdugunde :)Valla ben de onu anlamadım hoca aynı gün verdi bu ultrasonlari yer değiştirdi herhaldeya da ultrason açısı falan anlamadım vallaaaa
eger esınde enfeksıyon falan yoksa bısey olmuyor ama varsa dırek sana taşıyor :) ben hıc bırakmadım. oglumda da devam etmiştm ama son haftalar son 2 ay hatta ıce bosalma doktor onermemıstı.. :)Kizlar 13 haftadir ilk defa cesaret edip cinsel iliski yasayabildimama siz korunuyor musunuz doktorum boyle bi detay vermemisti ama iceri bosalinca bisey olur mu simdi anksiyete oldum nolur cevaplayinn
Tüp bebek doktorum dışındakiler bana güven vermiyor nedenseBenim de hiç bulantım olmadı bakalım ne olacak gittiğimde :)
Benim doktorum biraz değişik. Tüp bebek doktorum vifolic vermişti ona bile laf etti. Devletin karşıladıkları var neden bunu vermiş diye; muhtemelen devletin karşıladığı ilaçlardan verir. Bu arada kendisi de özel hastanede doktor
Tesekkurler yanitiniz icineger esınde enfeksıyon falan yoksa bısey olmuyor ama varsa dırek sana taşıyor :) ben hıc bırakmadım. oglumda da devam etmiştm ama son haftalar son 2 ay hatta ıce bosalma doktor onermemıstı.. :)
Biz hiç bırakmadık canım doktorum ilk muayenede herhangi bir sıkıntı görünmüyor ilişkiye devam edebilirsiniz diye kendi söylemişti. Bugüne kadar da hiç sorun olmadı.Kizlar 13 haftadir ilk defa cesaret edip cinsel iliski yasayabildimama siz korunuyor musunuz doktorum boyle bi detay vermemisti ama iceri bosalinca bisey olur mu simdi anksiyete oldum nolur cevaplayinn
Biz ne olur ne olmaz diye 10. Haftaya kadar ara vermiştik kendi kararımızla. Şimdi devam ediyoruz herhangi bi sorun olmadı şükürKizlar 13 haftadir ilk defa cesaret edip cinsel iliski yasayabildimama siz korunuyor musunuz doktorum boyle bi detay vermemisti ama iceri bosalinca bisey olur mu simdi anksiyete oldum nolur cevaplayinn
Onlarin icinde de folik oluyor zatenDoktor bana folik asiti bırakabilirsin artık dedi. Imom diye bi multivitamin verdi başka bişeye şuanlık gerek yok dedi bakalım kullanıyorum iki gündür. Kızlarımda Elenatal kullanmıştım buna da baya iyi diyorlar inşallah iyi gelir
Evet Imom OMEGA diye geçiyor . Fotoğraf ekleyemiyorum siteye netten bakabilirsinOnlarin icinde de folik oluyor zaten
Omega3 var mi imomda
Ben ocean mummy kullaniyorum memnunumEvet Imom OMEGA diye geçiyor . Fotoğraf ekleyemiyorum siteye netten bakabilirsin
2 yeğenim kullandı onu. Baya memnunlardı size de şifa olsun inşallahBen ocean mummy kullaniyorum memnunum
İliskiye mi korunmaya mi demek istedinizBiz ne olur ne olmaz diye 10. Haftaya kadar ara vermiştik kendi kararımızla. Şimdi devam ediyoruz herhangi bi sorun olmadı şükür
Korunma kismini merak etmistim aslinda daha cok benim doktorum da cinsellikte sorun olmayacagini soyledi biz riskli donem diye kendimkz 3 ay bekledik ama korunma kismini doktoruma sormayi unuttumBiz hiç bırakmadık canım doktorum ilk muayenede herhangi bir sıkıntı görünmüyor ilişkiye devam edebilirsiniz diye kendi söylemişti. Bugüne kadar da hiç sorun olmadı.
İlişkiye ara verdik. Korunmuyoruzİliskiye mi korunmaya mi demek istediniz
Doktor bana lekelenmen olduğu sürece ilişkiye ara ver demişti. Lekelenme bitti şükür. Sen nasılsın geçti mi seninde?Kizlar 13 haftadir ilk defa cesaret edip cinsel iliski yasayabildimama siz korunuyor musunuz doktorum boyle bi detay vermemisti ama iceri bosalinca bisey olur mu simdi anksiyete oldum nolur cevaplayinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?