Bana doktor korunma sartiyla iliskiye serbest demisti. Ayrica sperm bazi durumlarda rahim agzinda yumusamaya sebep olabiliyormus, enfeksiyon riski de var, bence korunun, tabii bu benim fikrim korunmayip hamilelik gecirenler de vardir elbette, saglikla gelsin bebisinjzKorunma kismini merak etmistim aslinda daha cok benim doktorum da cinsellikte sorun olmayacagini soyledi biz riskli donem diye kendimkz 3 ay bekledik ama korunma kismini doktoruma sormayi unuttum
13. HaftadayımKaçıncı haftadasınız?
Aslında beslenmemde de sıkıntı yok. Siz kaçıncı haftadasınız:)Ben de öyle henüz kilo almadım. 14. Haftaya kadar normal diyorlar umarım öyledir
12+6yım bugün. Ben de çok normal hatta fazla fazla besleniyorum. Ama normalde de az yiyen biri değildim bünye alışık herhaldeAslında beslenmemde de sıkıntı yok. Siz kaçıncı haftadasınız:)
Bende aynıyım canım bir gram bile almadım 11.haftadayimKızlar ben hala hamile kaldığım dönemdeki kilomdayım ya normal mi sizce?
Hamileliğin en rahat dönemi hatta balayı dönemi 2. Trimester diyorlardı. Muhtemelen dedikleri gibi sizde de belirtiler bıçak gibi kesilecek artık hiç endişe etmeyin keyfini çıkarın12+6yım bugün. Ben de çok normal hatta fazla fazla besleniyorum. Ama normalde de az yiyen biri değildim bünye alışık herhaldebugün göğüslerim inmiş karnımda şişlik yok gibi uyandım iyice belirtiler gitti bende bir panik havası...
ya öyle bir dönem ki insan kilo alsa üzülüyor almasa bir şey olur mu diyor iyice paronayak gibi oldumBende aynıyım canım bir gram bile almadım 11.haftadayim
Bende 12. haftaya girdim canı artık herkes azalacağını söylüyor sabırla bekliyorum. Yemeye çalışıyorum ama ağzımda da tat yok hep kötü bir tat şimdi bir kaç gündür sakız çiğneyerek ağzımın tadını değiştirmeye çalışıyorum. Şöyle bir 4 aylık falan olsaydık 4 aydan sonra geçiyor. Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu.12.haftadayım sizin adınıza daha çok üzüldüm ben yataktan çıkamazken çalışıyor olmanız dahada kötü yapıyordur sizi ama yemek yemeye çalışın lütfen doktorum bugun beni çok uyardı bende yiyemiyorum ama zorlayacağım artık
Canım sakız çiğne ben ağzımın içindeki o kötü tadı öyle atmaya çalışıyorum. Hayattan zevk almıyorum bende artık hiç.Mide bulantısı ağız acılıgi ne zaman geçti benim takatim kalmadı. Psikolojik ve fizyolojik olarak çok zor durumdayım. Zaten plansz gebelik ti birde ikiz. Bilmiyorum ne yapacağım
Az yiyip sık yemek bulantilarimi kontrol altina aldi diyebilirimMide bulantısı ağız acılıgi ne zaman geçti benim takatim kalmadı. Psikolojik ve fizyolojik olarak çok zor durumdayım. Zaten plansz gebelik ti birde ikiz. Bilmiyorum ne yapacağım
Benim iyice bitti gibi 13 den sonra azalıyor bayaMide bulantısı ağız acılıgi ne zaman geçti benim takatim kalmadı. Psikolojik ve fizyolojik olarak çok zor durumdayım. Zaten plansz gebelik ti birde ikiz. Bilmiyorum ne yapacağım
Benimde kaşık ağrılarım var canım bazen karnımın iç kısmıda ağrıyorYa kızlar 13+2 yim iki gündür regl olacak gibi kasık ve karın ağrısı çekiyorum en başta vardı geçmişti şimdi tekrar olması korkutmalı mı
Canım sakız çiğne ben ağzımın içindeki o kötü tadı öyle atmaya çalışıyorum. Hayattan zevk almıyorum bende artık hiç.
Az yiyip sık yemek bulantilarimi kontrol altina aldi diyebilirim
Benim iyice bitti gibi 13 den sonra azalıyor baya
Yaaa kaçıncı haftadasın canm stres oluyorum ağrı oldukça doktor kontrolüme daha iki hafta varBenimde kaşık ağrılarım var canım bazen karnımın iç kısmıda ağrıyor
Hamile olan herkes mutlu değil sadece cefası da güzel geliyorTeşekkür ederimhiç geçmeyecek gibi halim kalmadı psikolojik olarak bitigim. Kendimi suçlu hissediyorum bazı konularda, Allah nasip etti evet.
3.Gebelik ikiz neredeyse milyonda bir.. Bilmiyorum sadece dua istiyorum. En azından sağlıgima kavussaydim
Maddi manevi zorluğuna kendimi alıştiraktim ama canımın derdine düştüm.
Hamile olan herkes mutlu. Dilerim bende o evreye geçerim
Tükendim. Okuyan herkesten dua bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?