Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Canım eğer folik asitin hepsini içeriyorsa benim gibi sadece folik asitle devam edecek olabilirsin. Bana bunu verdi hamileliğin sonuna kadar bununla devam dedi.
Ben bunu kullaniyordum… hamile kalmadan 1 ay önce başladım bu ilaca. Hala bitmediğine göre bi kaç gün atlamışım

Canım yoksa bu multivitamin mi? multivitamin daha zengin içerikli olmuyor mu

Eklentiler

• IMG_0273.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 25
Ben bunu kullaniyordum… hamile kalmadan 1 ay önce başladım bu ilaca. Hala bitmediğine göre bi kaç gün atlamışım

Bu multivitamin bende baştan beri multivitamin kullanıyorum o değilde mahinur ne oldu ya ne güzel takip ediyordum kayboldu

Yok canım bu multivitamin değil.Omega 3 magnezyum falan da olması lazım icinde

Bu multivitamin bende baştan beri multivitamin kullanıyorum o değilde mahinur ne oldu ya ne güzel takip ediyordum kayboldu
Aahh o konu yoruma kapatıldı ama bir gün mahi geri dönecek gibi hissediyorum

Bu arada senin multivitamin hangisi görsel atabilir misin? Doktora gidene kadar ilaci bırakmayı düşünüyorum

Onun konusu ne ya hiç açıp okumadım da 4k yakın mesaj vardı

Onun konusu ne ya hiç açıp okumadım da 4k yakın mesaj vardı
Kadın boşanıyor bir kızı var sonra adam başkasıyla evleniyor ondan oğlu oluyo. 7 yıl sonra adam ikinciden ayrılıp birinciye dönüyor yani konu sahibine. Konu sahibide adamın çocuğuyla görüşmesini istemiyor böyle karmaşık olaylar

Bana daha vermedi 12. haftaya kadar folik asit sonra onu kesicez başka ilaçlara geçicez dedi. Demirden ve multuvitaminlerden bahsediyor sanrım
Bana 12. Haftadan sonra folik asit kesti multivitamin d vitamini demir ilacı yazdı da sabahları midemi bulandırıyor canım normalde hiç bulantım yoktu

Aahh o konu yoruma kapatıldı ama bir gün mahi geri dönecek gibi hissediyorum

Bu arada senin multivitamin hangisi görsel atabilir misin? Doktora gidene kadar ilaci bırakmayı düşünüyorum
Elenetal 2 diye geçiyor hamilelik sonuna kadar kullanılıyor doğum sonrasıda elenetal 3 e geçiliyor

Mahiye ceza vermişler niye acaba tek ayak cezası diyor

Bana 12. Haftadan sonra folik asit kesti multivitamin d vitamini demir ilacı yazdı da sabahları midemi bulandırıyor canım normalde hiç bulantım yoktu

Benim de hiç bulantım olmadı bakalım ne olacak gittiğimde :)

Benim doktorum biraz değişik. Tüp bebek doktorum vifolic vermişti ona bile laf etti. Devletin karşıladıkları var neden bunu vermiş diye; muhtemelen devletin karşıladığı ilaçlardan verir. Bu arada kendisi de özel hastanede doktor

canım geçmiş olsun benimde reflüm vardı dediğin gibi mide ağrısından kıvrandım resmen ama lansor kullan dedi doktorum 1haftada toparladım lansorla. sende bi danış istersen doktoruna

Ben de hala devam ediyorum folik asite bir sonraki randevuda diğerlerine başlayacağız gittiğimde 15+4 oluyo bi sorun olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…