- 17 Nisan 2019
- 2.702
- 2.824
- 133
Kız gibi geldi banaGünaydın teyzeler,bugün 11+2 oldum. Cinsiyet tahmininde bulunacak olan var mı
Gece uyumadan önce içince sorun olmuyor canıKızlar doktor size demir ilacı verdi mi bulantı yapıyor
Ben bunu kullaniyordum… hamile kalmadan 1 ay önce başladım bu ilaca. Hala bitmediğine göre bi kaç gün atlamışımCanım eğer folik asitin hepsini içeriyorsa benim gibi sadece folik asitle devam edecek olabilirsin. Bana bunu verdi hamileliğin sonuna kadar bununla devam dedi.
Bu multivitamin bende baştan beri multivitamin kullanıyorumBen bunu kullaniyordum… hamile kalmadan 1 ay önce başladım bu ilaca. Hala bitmediğine göre bi kaç gün atlamışım
Canım yoksa bu multivitamin mi?multivitamin daha zengin içerikli olmuyor mu
Yok canım bu multivitamin değil.Omega 3 magnezyum falan da olması lazım icindeBen bunu kullaniyordum… hamile kalmadan 1 ay önce başladım bu ilaca. Hala bitmediğine göre bi kaç gün atlamışım
Canım yoksa bu multivitamin mi?multivitamin daha zengin içerikli olmuyor mu
Onun konusu ne ya hiç açıp okumadım da 4k yakın mesaj vardıBu multivitamin bende baştan beri multivitamin kullanıyorumo değilde mahinur ne oldu ya ne güzel takip ediyordum kayboldu
Aahh o konu yoruma kapatıldıBu multivitamin bende baştan beri multivitamin kullanıyorumo değilde mahinur ne oldu ya ne güzel takip ediyordum kayboldu
Hmm banada eksik geldiYok canım bu multivitamin değil.Omega 3 magnezyum falan da olması lazım icinde
Onun konusu ne ya hiç açıp okumadım da 4k yakın mesaj vardı
Kadın boşanıyor bir kızı var sonra adam başkasıyla evleniyor ondan oğlu oluyo. 7 yıl sonra adam ikinciden ayrılıp birinciye dönüyor yani konu sahibine. Konu sahibide adamın çocuğuyla görüşmesini istemiyor böyle karmaşık olaylarOnun konusu ne ya hiç açıp okumadım da 4k yakın mesaj vardı
Bana 12. Haftadan sonra folik asit kesti multivitamin d vitamini demir ilacı yazdı da sabahları midemi bulandırıyor canım normalde hiç bulantım yoktuBana daha vermedi 12. haftaya kadar folik asit sonra onu kesicez başka ilaçlara geçicez dedi. Demirden ve multuvitaminlerden bahsediyor sanrım
Tamam canım birde öyle deneyeyimGece uyumadan önce içince sorun olmuyor canı
Ondan da verdi ondanda anlamadımOcean multi vitamin verdi bana da hepsini içeriyor
Aaaa benim 12. Haftada kestiBana vermedi doğum sonuna kadar folik asit devam dedi.
Elenetal 2 diye geçiyor hamilelik sonuna kadar kullanılıyor doğum sonrasıda elenetal 3 e geçiliyorAahh o konu yoruma kapatıldıama bir gün mahi geri dönecek gibi hissediyorum
Bu arada senin multivitamin hangisi görsel atabilir misin? Doktora gidene kadar ilaci bırakmayı düşünüyorum
Bana 12. Haftadan sonra folik asit kesti multivitamin d vitamini demir ilacı yazdı da sabahları midemi bulandırıyor canım normalde hiç bulantım yoktu
canım geçmiş olsun benimde reflüm vardı dediğin gibi mide ağrısından kıvrandım resmen ama lansor kullan dedi doktorum 1haftada toparladım lansorla. sende bi danış istersen doktorunaHiç belirtisi olmayanlar ne kadar şanslı.Ben ölüyorum resmen ağrı eşiğim inanılmaz yüksek olmasına rağmen inanılmaz mide ağrısı çekiyorum isyan etmek istemiyorum ama hiç geçmeyen ağrı olur mu asla geçmiyor.Sürekli reflüm var benim haftamda olan herkesin belirtileri kesilmiş ama benimki katlanarak artıyor.İlaçta kullanıyorum kesinlikle işe yaramıyor doktora sorduğumda daha kötü olacak dedi moralmen bitik haldeyim asla çocuğuma konsantre olamıyorum.Yataktan çıkamıyorum doğru düzgün beslenemiyorum.Bütün kötü belirtilerin hepsi bende var benim gibi olan var mı
Elenetal 2 diye geçiyor hamilelik sonuna kadar kullanılıyor doğum sonrasıda elenetal 3 e geçiliyor
Mahiye ceza vermişler niye acaba tek ayak cezası diyor
Hahah tamam aklım mahideSebebini öğrenirsen banada söyle
Ben de hala devam ediyorum folik asite bir sonraki randevuda diğerlerine başlayacağız gittiğimde 15+4 oluyo bi sorun olacağını sanmıyorum14. Haftada folik asit içen sadece ben miyim kızlar?
Çoğunuz multivitamine geçmiş. Keşke doktoruma sorsaydım folik asite devam edecekmiyim diye.
Doktorlara zaten birşey sormadiginiz sürece bilgi vermiyorlar, ne rahat insanlar.
Valla ben de onu anlamadım hoca aynı gün verdi bu ultrasonlari yer değiştirdi herhaldekafa bı sagda bı solda ayrı bebek mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?