Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Doktor bana lekelenmen olduğu sürece ilişkiye ara ver demişti. Lekelenme bitti şükür. Sen nasılsın geçti mi seninde?
Gecmis olsun canim sevindim gecen okumustum mesajindan benim o kahverengilikler azaldi baya bi oncesi kadar yok takip ettigim uygulamada da bu haftalarda kokusuz oldugu surece akintilarin olabilecegi yaziyordu rahim kaynakli zaten doktorum da sorun gormemisti insallah tamamen biter

Kizlar tetanoz asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz bana her gittigimde su hafta cagiricaz 2 doz yapicaz diye hatirlatma yapiyorlar ama ben sosyal medyada gorduklerimden cok etkilendim dusuk yasayanlar erken dogum yapanlar vs yani bunu yaptirmasak ne gibi bi sorunla karsilasiriz ondan da korkuyorum

Yaaa ilk kez duyuyorum aşı yaptırdı diye düşük yapan mı varmış

İnşallah canım

Ben çoook kararsizim o konuda. Bende senin gibi öyle bir kaç haber okudum.

Normal ameliyat öncesi neden tetanoz aşısı yapılmıyor mesela? Niye özellikle gebelik sürecinde? İnsan şüphe ediyor işte. Biraz daha araştircam bu konuyu.

Son düzenleme:
Ben yaptırmak istemiyorum gebelik aşılarını özellikle neden gebelikte yapılıyor sorusu çok kafamı kurcalıyor. Sağlık sistemine güvenmiyorum.

Ben şahsen bu süreçte kendime gereksiz hiçbir kimyasal aşı ilaç yaptırmayı düşünmüyorum . Allahım inşallah mecbur kalacak duruma düşmem sen koru

Gebelikte hiçbir ilaca izin verilmezken aşı yapılması korkutucu geliyor…

Selam kızlar bugün benim de randevum vardı. (13.hafta)Cinsiyetini öğrendim.Kese şekli , çin takvimi , hurafeler ve belirtilere göre hepsi erkek çıksada doktor Kız olacağını söyledi aegamze . Folik asiti bırakıp imom omega ve feramat demir ilacına başlattı. 2 li test için kan verdim. Risk çıkması durumunda fetal dna ya yönlendireceğini söyledi umarım gerek kalmaz . Sağlıkla gelsin tüm bebişler

Yani evet benim doktorum Parol bile çok çok zorda kalmadıkça sakın içme demişti içinde bilmem kaç tane zehir zıkkım olan aşıların kanımıza karışacak olması korkutucu. Aşı karşıtı değilim ama çok düşünüyorum araştırıyorum da , olmayı düşünmüyorum . Aile hekimime ilk baştan söyledim aşı olmayacağım habire arayıp durmayın diye tamam dediler bakalım

Ben oğluma hamileyken yapıldı. O ara ne kadar baskı yedim korona aşısı olayım diye. Ama reddettim. Tetanozdan sıkıntı yaşamadık şükür. Bı doz daha vuracaklar heralde omur boyu koruma sağlayacak mis :))

Anladım canım ben yaptırmayı düşünüyordum da Oyüzden şaşırdım genelde doktorlar öneriyor diye biliyorum ama bakalım hayırlısı
Bana biraz doktorlar kendini guvenceye almaya caliaiyor gibi geldi iste olur da sezeryan olursak ya mikrop falan kaparsak diye olasi durumlar icin ama steril olmak onlarin sorumlulugunda ben neden onlarin olasi bi durumda basi yanmasin diye bebegimi tehlikeye atayim ki diye dusunuyorum ama her halukarda olan bana olacak gibi Allah korusun boyle durumlardan herkesi

Bende corona asilarini olduguma pisman oldum halbuki o sira ne kadar oneriliyor hatta zorunda birakiliyordu... En azindan olabildigim kadar gec olsam cok gerekli biseyse diye sorucam doktoruma mesela 2 doz degil 1 doz ya da 20.haftada degil de doguma yakin. Dogumdan sonra yapma ihtimalleri yok mu acaba sonucta tetanoz bi yerimize bir sey battiginda vs gidip yaptirilan etki eden bisey degil mi neden ortada bisey yokken olasi ihtimaller yuzunden hamileyken bunu vucudumuza aliyoruz

Oglumda da ondan önce hamile kalmaya çalıştığımda da imom OMEGA aldım hep. Çok da memnunum doğuma kadar kullandım. Emzirme döneminde imom da var yine bence yeterli derecede ihtiyaç karşılıyor.

Tebrik ederim canım sağlıcakla gelir inşallah bebiş

12.haftadayım sizin adınıza daha çok üzüldüm ben yataktan çıkamazken çalışıyor olmanız dahada kötü yapıyordur sizi ama yemek yemeye çalışın lütfen doktorum bugun beni çok uyardı bende yiyemiyorum ama zorlayacağım artık

canım geçmiş olsun benimde reflüm vardı dediğin gibi mide ağrısından kıvrandım resmen ama lansor kullan dedi doktorum 1haftada toparladım lansorla. sende bi danış istersen doktoruna
Ben farklı bir ilaç kullanıyorum dozunu yükseltti umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…