Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81

Beni öpmeyip eşimi öptüklerinde yani ondan da bana bulaşacak sonuçta dedim diye yüz asıp biz sanki hiç hamile olmadık diye bozulup bir sürü laf söylemeleri de cabası. Doğumumuz kışa denk gelicek asıl orada kızışacak bütün işler.

Temu guvenilir mi ya bebek giysileri falan da goruyorum cok guzel ama guvenemiyorum
Anne bebek çantası bile aldım inanmayacaksın ama hem yarı fiyatına hem de o kadar kaliteli ki asla böyle bir şey beklemiyordum. Dikkat etmemiz gereken son yorumlara bakmak açıklamaları okumak kaç yıldız almış ona bakmak epey araştırıp öyle aldım gerçekten hepsi çok güzel geldi üstelik 1 hafta sürdü tam

Ayy nasil denk geldi bende almak istiyorum canta arastiriyorum oglumunki koptu dikisler patladi falan memnun kaldigin cantanin linkini atar misin lutfeen

Ayy nasil denk geldi bende almak istiyorum canta arastiriyorum oglumunki koptu dikisler patladi falan memnun kaldigin cantanin linkini atar misin lutfeen
Tabii atarım en sevdiğim tarafı bebek alt degistirme yanında uyutma için açılır bölümü var resmen aşık oldum fotoğraflı Türk yorum benim hatta Gülcan isimli oradan benimki nasil geldi gorebilirsin
https://share.temu.com/ACWJVNaLpOA

Boyle yatak olanlari goruyordum da guvenemiyordum cabuk bozulur diye guzel geldi yani
Bozulacağını pek sanmıyorum açıkçası ama uzun vadede her şey yıpranıyor tabi içi geniş on bölmesi soğutucu kumaşlı falan aradığım şeyi ucuza bulmuşken aldım memnun da kaldım böylece bebeğim her gittiğim yerde yanımda uyur rahatça

Dogru aslinda oglum disarda uyuyunca pusette uyuyordu bu daha rahat gorunuyor
Gerci ocakta dogacaklar mayisa kadar falan orda yatacak kivama gelirler sanirim

Ayyy torun tombalak toplaşıp gelirler gelme desek iyiki bi doğurdun diye küsmek için sebep bulacaklar bağırsaklarımdan ameliyatı olmuştum enfeksiyon kapmıştım kaynanam görümcemin domuz gribi olmuş çocuklarını almış gelmişti kimse kimseye acımıyor isteyen küsebilir

Ben bebek dogduktan sonra misafir kabul etmedim en az 3 ay
Kirilan kirilsin kusen kussun dedim valla hicbirsey cocugumdan onemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…