Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    85
Merhaba bana bi tahmin de bulunurmusunu 12 haftalık

Eklentiler

• 17528157606285250565284711387198.webp
    11 KB · Görüntüleme: 31
Canım bana Gynoferon verdi ilk başta mide bulantısı yaptı gece yatarken kullanınca başka bir yan etkisi olmadı şükür

Kizlar 14.haftadayim dunden beri ilk defa bel agrisi sikayeti yasiyorum hatta gece agri sag tarafima karnima kadar yayildi 1 dk falan yatakta donemedim kitlendim resmen sonra cok sukur normale dondu sizde de oldu mu boyle bi durum biraz korktum ( kahverengi akintilarim baya azalmisti cok sukur )

Kesinlikle havuç tüket kuzum ben su arttırımına çok iyi diye duydumm.
Bende Feramat başladım canım 2 gün oldu.
Bende diyorum sabahtan beri bağırsaklarımda neden rahatsızlık hissi vaar. Demek feramattanmış. Bide bana sabah akşam yazmış yemeklerden 1 saat önce.
Feramat kullanıyorum ben daha öncede kullandım gece içiyorum uyumadan
Bana sabah akşam verdi yaa
Belli oldu muuuuu
Oldu oldu canım erkeek :))
Ya hahahahha hoş geldin aramıza
Hoş bulduk canım beniiiim :))

Selam kızlar fetal dna sonucum geldi şükür temiz. Cinsiyet belli oldu bir kızım olacak inşallah 2 haftadır şehir dışındayım kontrole gitmiyorum her şey yolunda mı acaba diye anksiyeteli tarafım hep evhamlıydı bu haber beni bir iki gün evhamımdan uzaklaştırır herhalde . Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Gönlümüzden çok kız geçiyordu kucağımıza almak nasip olsun

aegamze beni kız olarak güncelleyebiliriz

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Sağlıkla gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…